Gattuso legt zich neer bij vertrek Milik

BartVeenstra, 09-07-2020 om 10:25, 3409 views, Italiaanse media |

Shop nu het nieuwe Ajax-uitshirt 2020-2021!

Napoli-trainer Gennaro Gattuso heeft zich neergelegd bij een aanstaand vertrek van oud-Ajacied Arek Milik. De oefenmeester bevestigt tegenover de Italiaanse media dat de Poolse spits een vertrekwens heeft.

'Het is lastig om iemand te vinden die beter is dan Milik', zegt Gattuso. 'Maar als een speler vindt dat hij zijn beste tijd bij de club heeft gehad en een nieuwe omgeving wil, moet je daarnaar luisteren. Je kunt iemand niet tegen zijn zin hier houden. Dan wordt het lastig om tot hem door te dringen. Je moet de wensen van de spelers respecteren', beseft Gattuso.

Naar verluidt zou Milik in de belangstelling staan van onder meer Juventus, Atlético Madrid en ook Tottenham Hotspur. De Pool speelt sinds de zomer van 2016 bij Napoli. Destijds nam de topclub uit Napels hem over van Ajax voor een bedrag van ruim 32 miljoen euro.

Delen!
Plaats een reactie

Om een reactie te kunnen plaatsen moet u inloggen of voor een account registreren.

Reacties
3sterren
Het doet mij deugd dat de voormalige Ajax-spits ook het net wist/weet te vinden in een competitie waar verdedigen tot kunst is verheven. Ik gun deze goalgetter een mooi vervolg van zijn voetbalcarrière. Held ...
0 0
AFCA1510
Kunnen Siggy halen. Goedkoper en beter!
1 -1
Kokakola
aldus Frank de Boer.
2 0
Ajaxxxisdebeste
Kom maar terug dan maar
2 0