Emanuelson blijft mogelijk alsnog bij FC Utrecht

BartVeenstra, 09-07-2020 om 07:20, 5335 views, FC Utrecht |

Shop nu het nieuwe Ajax-uitshirt 2020-2021!

Urby Emanuelson speelt mogelijk in het nieuwe seizoen wederom voor FC Utrecht. De verdediger annex middenvelder zag zijn contract onlangs op 1 juli aflopen, waardoor hij op dit moment een transfervrij speler is. Een langer verblijf in de Domstad is echter niet uitgesloten.

FC Utrecht heeft via de officiële kanalen de rugnummers voor het nieuwe seizoen bekendgemaakt en rugnummer 28 is niet aan een andere speler toegekend. De club schrijft over Emanuelson het volgende: 'Middenvelder Urby Emanuelson, die afgelopen seizoen speelde met rugnummer 28, is weer aangesloten bij de selectie van trainer/coach John van den Brom. De gesprekken over zijn toekomst bij FC Utrecht lopen nog.'

Emanuelson speelt sinds de zomer van 2017 bij FC Utrecht. De 34-jarige linkspoot kwam eerder uit voor Ajax, AC Milan, Fulham, AS Roma, Atalanta Bergamo, Hellas Verona en Sheffield Wednesday. Of er nog een nieuwe club aan dat rijtje kan worden toegevoegd of dat Emanuelson nog een seizoen bij FC Utrecht blijft, zal de toekomst uitwijzen.

Denk jij dat Athletic Bilbao en Sevilla met 1-1 gelijkspelen? Zet in en krijg 5 keer je inzet terug!

Delen!
Plaats een reactie

Om een reactie te kunnen plaatsen moet u inloggen of voor een account registreren.

Reacties

Er zijn nog geen reacties geplaatst, wees de eerste!