Klaassen: 'Heb een paar weken vakantie nodig'

FinnDekker, 07-07-2020 om 07:40, 5337 views, NU.nl |

Shop nu het nieuwe Ajax-uitshirt 2020-2021!

Davy Klaassen is dolblij met de handhaving van Werder Bremen in de Bundesliga. Op de laatste speeldag van de competitie verzekerden de Duitsers zich van de play-offs in plaats van directe degradatie. In het tweeluik trokken Klaassen en consorten vervolgens aan het langste eind.

'Na dit seizoen, waarin het vanaf het begin al heel moeilijk was voor ons, zijn we gewoon blij en opgelucht', citeert NU.nl de middenvelder. 'Maar het is duidelijk dat we het volgend seizoen een stuk beter moeten doen.' FC Heidenheim werd over twee duels verslagen op uitdoelpunten. Maandag werd het in de return 2-2, waardoor Bremen in de Bundesliga blijft.

'Fysiek en mentaal was het gewoon heel moeilijk, maar de opluchting is groot. We hebben nu wel een paar weken vakantie nodig', besluit de oud-Ajacied, die de afgelopen maanden veel werd genoemd bij Ajax. Of de handhaving invloed heeft op een eventuele terugkeer naar Amsterdam, is vooralsnog onduidelijk. 

Denk jij dat Chelsea met 1-2 wint op bezoek bij Crystal Palace? Zet in en krijg 7,35 keer je inzet terug!

Delen!
Plaats een reactie

Om een reactie te kunnen plaatsen moet u inloggen of voor een account registreren.

Reacties
wendoo9
Wat is Bremen toch slecht zeg ! Heb beide wedstrijden gekeken en op Klaasen gelet, maar denk dat Ajax niet voor hem moet gaan. Hij was ook matig en deelde in de malaise.
0 0
Rommy
Lekker bij weder blijven, genoeg talentvolle jeugd bij Ajax.
2 0
jutter
Leuk voor Klaasen natuurlijk in een overigens bar slechte wedstrijd. Met name dat Heidenheim was eigenlijk vanaf minuut één al minder en leek er geen moment in te geloven. Toen echter ook Bremen tegen het eind nog slechter ging spelen dan het al deed en zich terug liet zakken werd Heidenheim een beetje gevaarlijk. Maar het was dus niet om aan te gluren.

Ajax maakte weiliswaar een flinke financiele klapper met de verkoop van Klaasen naar Everton, waar hij volledig verpieterde en slechts mondjesmaat speelde. Weiliswaar ligt het spel van dat Bremen hem wat beter, maar hij is voor Ajax zeker geen meerwaarde. Zeker niet voor een club die de komende jaren Europees wat meer stappen wil maken!
0 0
Schwalbino
Een van de spelers die uitblonk in de Europese wedstrijden in het seizoen dat AJax de finale van de EL haalde. Wat wil je meer? Ronaldo en Messi halen?
1 0
036AFCA97
Lekker in Bremen blijven, Davy.

Vind niet dat we spelers moeten halen puur omdat ze van Ajax komen. Weet niet of ik het mag zeggen, maar ik denk precies hetzelfde over Cillessen en Vertonghen.
1 -1
Schwalbino
Welkom thuis Davy!

Dat Ajax voor hem gaat is zonneklaar. Hij is een zekerheid. Geen aanpassingsproblemen aan het land of de speelstijl, geen twijfels over zijn capaciteiten.
3 -4
Afca85meer
Lekker daar laten die Klaassen. Is een mooie gozer naar we moeten als Ajax niet te nostalgisch worden omtrent oudgedienden.
9 -2
kampioenenjood
Mee eens. Ik denk dat Klaassen een goede zou kunnen worden om terug te halen tegen het einde van zijn carriere met een enorme lading ervaring. Hij zal dan een soort Poulsen rol hebben. Op dit moment denk ik niet dat hij het CL niveau heeft dat Ajax ambieert.
0 -3