PSV niet blij met toewijzing Oranje-duels in JC ArenA

BartVeenstra, 03-07-2020 om 15:30, 5160 views, Voetbal International |

Shop nu het nieuwe Ajax-uitshirt 2020-2021!

Bij PSV is de toewijzing van alle thuisduels van het Nederlands elftal in 2020 aan de Johan Cruijff ArenA 'zeer slecht' gevallen, zo meldt Voetbal International. De KNVB gaf aan dat in het stadion waar Ajax haar thuiswedstrijden speelt de extra coronomaatregelen het best kunnen worden toegepast. Dit is bij de Eindhovenaren 'in het verkeerde keelgat geschoten'.

De Brabanders doen er met hun Brainport-partners alles aan om het Philips Stadion coronaproof te maken. Naar verluidt is PSV daar klaar voor. De KNVB geeft echter ook aan dat de Johan Cruijff ArenA 'onderdeel is van het Europese Football Innovation Platform, waar nieuwe ideeën en innovaties ontstaan die de voetbalwereld kunnen helpen zich aan te passen aan de impact van het coronavirus'.

PSV zou zich inmiddels bij de KNVB gemeld hebben om haar ongenoegen kenbaar te maken. De Eindhovenaren zijn van mening dat de interlands juist geschikt zijn om te testen, omdat er geen seizoenkaarthouders zijn en je om die reden zelf kunt bepalen hoeveel supporters er komen, zonder fans te weigeren. 'De directie van PSV vindt het gek dat derhalve drie keer op dezelfde locatie wordt getest. Dat helpt in hun ogen de Eredivisie niet verder en is alleen goed voor het EK dat volgend jaar wordt gehouden.'

Het Nederlands elftal speelt op 4 en 7 september tegen respectievelijk Polen en Italië voor de Nations League. Op 15 november volgt een interland tegen Bosnië-Herzegovina. Wellicht dat Oranje ook nog twee oefeninterlands speelt in het najaar. 

Delen!
Plaats een reactie

Om een reactie te kunnen plaatsen moet u inloggen of voor een account registreren.

Reacties
MankeNelis
Is het die provincie club verderop niet die ligt te janken met het stadion zonder dak, is het dat andere provincie clubje onder de rivieren wel met hun poppenstadionnetje zonder grond.
0 0
Cruijffthebest
Ach, de calimero's roeren zich ook weer eens!
0 0
Koningtoto
Misschien moet je dan eens een stadion bouwen waar meer dan 30k mensen in kunnen. Wie gaat er nou een EK wedstrijd in zo'n klein kut stadionnetje organiseren?

Dit is werkelijk opper calimero gedrag.
2 0
Cruijffthebest
Tja, dan hebben ze een stadion waar meer dan 30.000 in kan, maar die ze niet vol krijgen, dat is toch ook zielig?
1 0
Redrum
Het gaat puur om capaciteit ja. Tegenwoordig draait het maar om één ding: zoveel mogelijk afstand van elkaar houden. Dan is de keus voor het grootste stadion natuurlijk niet meer dan logisch. Toch gaat het schaamteloze psv gewoon weer lopen janken. Ze maken de laatste weken hun status als grootste jankclub weer meer dan waar.
1 0
3*stars*3
Met een stadion dat ietsjes groter is dan Grolsch Veste, moeten die boertjes gewoon bek houden en in een hoekje gaan zitten.

Oranje duels horen in Amsterdam en de Kuip.
1 0
Redrum
Hoe schaamteloos moet je eigenlijk wel niet zijn om nu nog het lef te hebben om te klagen als psv? Je hebt godverdomme een stadion van het niveau Twente, AZ, Groningen en je durft gewoon te klagen dat ze je negeren voor interlands. Ongelofelijk dat psv gewoon, echt waar.
1 0
3*stars*3
Ja erger me al jaren aan die club.
Dat ze zelf hierin gaan mengen en janken.
Tering...Wereld krabbelt uit een crisis en in Windhoven blijven ze zich maar bezig houden met Amsterdam.
Met nadruk op Eindhoven want In rest van Brabant wonen echt ongelofelijk veel Ajacieden.
0 0
Rondo64
Ik vond het opzich ook best verrassend dat ze specifiek alleen in de arena willen voetballen en niet de kuip, maar in het phillips stadion worden uberhaupt geen oranje duels gespeeld. Laatste duel daar was een vriendschappelijke in 2016 en daarvoor helemaal in 2011, hoezo zouden ze het nu ineens willen opeisen
0 0
AFCAPolarBear
Directie van PSV: Dat heet (voor een keer) een professioneel beleid van de KNVB. PSV-stadion is te oud en klein. DE FA speelt toch ook niet de finale in de Crabble Athletic Ground?
0 0
Frank1978
Die spandoeken met die gloeilampen erop... :'D Wat een club.
2 0
Redrum
Haha ja zo ongelofelijk schaamteloos zie je ze alleen bij psv. Ik heb wel eens beelden gezien van wat zij daar noemen the March of Madness. Dat is dus hun versie van een entrada zeg maar. Bij hun betekent dat 100 man dat achter een spandoek aanhobbelt richting het stadion terwijl ze wat onverstaanbare liedjes mompelen. In alles is die club een slap aftreksel van wat een topclub zou moeten zijn.
1 0
Frank1978
Hahaha ik zie het zo voor me ja... Ze konden het beter the March of Sadness noemen en linea recta naar het plaatselijke gesticht marcheren... ;-)
1 0
SfeervakZuid2
Doen ze zelfs in Tilburg nog beter... Die club gun ik nog meer dan de Lampjes....
1 0
Redrum
Haha ja March of Sadness is serieus de enige juiste titel voor die sneue bedoeling. Wat een pure droevigheid zeg.
1 0
ajaxrulesz
feyenoord is psv binnenkort als voorbij, helemaal als feyenoord city werkelijk gaat worden. dan moeten er belachelijke financiele injecties aan psv worden gegeven om niet vlug az ook nog langzij te laten komen. niet dat ik die club haat maar dit voel je en merk je aan dingetjes dat psv snel de status als 2de club aan het verliezen is. Als feyenoord nou maar eens iets beter aankoopbeleid gaat voeren bijv. zie ik psv al snel kansloos, met respect voor psv overigens.
0 0
Superman
Boertjes zijn boos, calimero gedrag.
1 0
Ajaxbrl
Ze hebben weer eens wat te zeiken, ze moeten Sylvana Simons nemen daar als directrice!
1 0
VoorOnzePloeg
En dan? Als er één club is die mag klagen qua stadions, is het Feyenoord
1 0
Hans Kraay Jr.
En het huilen is weer begonnen.
2 0
ajaxminimax
Owgod psv voelt zich weer achtergesteld... blijft echt een heel zielig clubje
1 0
Raoul14
Zou het wellicht ook iets mat capaciteit te maken kunnen hebben? In een stadion met max 35.000 kunnen er maar weinig in als je alle maatregelen handhaaft. Maar goed, lopen janken doen ze tegenwoordig overal.
1 0
Redrum
Nee, Ajax wordt voorgetrokken omdat het Ajax is! Dat is de enige reden, bij psv weten ze het heel zeker.
2 0
Redrum
Dit is letterlijk hetzelfde als boos naar de coach stappen dat jij met je 1.65 niet gekozen bent voor het basketbalteam en iemand van 1,95 wel. Tegelijkertijd is dat ook weer heel tekenend voor de huidige mentaliteit die er in Nederland heerst. Feiten worden compleet genegeerd en er wordt alleen nog maar geredeneerd op basis van eigen gevoel. Een hele, hele, hele slechte ontwikkeling.
4 0
markk
De KNVB heeft via de UEFA vernomen dat AZ zijn beklag doet over de toewijzing van EK wedstrijden aan Amsterdam en zal via een kort geding proberen toch alle wedstrijden in Alkmaar af te laten werken.
1 0
Amp
Laat die potten maar naar Eindhoven gaan. Scheelt toch weer belasting van het veld. Als t goed is profiteert ajax ook verder niet van de wedstrijden van oranje in de jc arena. Ze houden daar sws wel van carnaval
0 -1
AFCA-B93
Enerzijds snap ik ook wel dat ze willen dat er in het Philips Stadion getest wordt met de maatregelen. Anderzijds noemen ze dat de Eredivisie er niet mee geholpen wordt. Maar waarom zou ten eerste de Eredivisie hiermee geholpen moeten worden, en ten tweede, hoe helpt een Oranje pot in dat stadion dan wél de Eredivisie? Snap eigenlijk wel dat de KNVB deze keuze maakt, helemaal met de mogelijkheid dat er tijdens het EK nog een 1,5 meter samenleving zou kunnen zijn.
0 0
AFCAMM
Op zich hebben ze natuurlijk gelijk als ze zeggen dat het niet volledig representatief is als je slechts 1 locatie test, maar wat moet je anders als de andere stadions gewoon niet geschikt zijn? Je moet wel realistisch blijven.
0 0
Redrum
Hahahahahahaha. De calimero's uit Eindhoven hebben ook weer iets gevonden om over te janken. Bouw eerst maar eens een stadion waar 50.000 man in kan, dan praten we verder. Maar ja, dat simpele stadionnetje met 35.000 plekken krijgen ze al niet vol, dus een groter stadion is totaal geen optie natuurlijk.
4 0
AjaxDaniel
PSV is in alles een kleine club, zelfs na hun kampioenschappen is het amper gelukt om nieuwe fans aan zich te binden. Niet gek, want het is een club met nul uitstraling.
3 0
MrPink
Oh jeetje ze zijn weer zielig hoor.
1 0
AjaxDaniel
Oh oh wat een calimero club.
2 0
afcasven1995
Piep piep.
3 0