'Vertonghen twijfelt over tijdelijke contractverlenging'

BartVeenstra, 03-06-2020 om 12:45, 2441 views, Het Nieuwsblad |

Shop nu het nieuwe Ajax-uitshirt 2020-2021!

Tottenham Hotspur heeft Jan Vertonghen een aanbieding gedaan om zijn contract voor één maand te verlengen, zo meldt Het Nieuwsblad. De huidige verbintenis van de Belg bij de Londense club loopt af op 30 juni, maar in de Premier League wordt er tot eind juli nog gevoetbald.

Zodoende heeft de Premier League - om juridische problemen te voorkomen - de clubs gevraagd om voor 23 juni de toekomst van elke speler met een aflopend contract te regelen. Bij Tottenham Hotspur hoopt men dat Vertonghen voor een maand bijtekent.

De Engelse club is echter niet van plan om Vertonghen een langer contract dan één maand aan te bieden. De oud-Ajacied hoopt bij een andere club een contract te verdienen en zodoende twijfelt hij of hij zijn contract met een maand wil verlengen. Een mogelijke blessure kan een transfer naar een nieuwe werkgever immers in de wegzetten.

Denk jij dat Klaassen scoort en Werder Bremen wint van Frankfurt? Zet in en krijg 5,00 keer je inzet terug!

Delen!
Plaats een reactie

Om een reactie te kunnen plaatsen moet u inloggen of voor een account registreren.

Reacties
PierreHeno
Tottenham zit in financieel zwaar weer...met al die miljoenen waar ze mee smijten pakken ze nooit prijzen....een loosersclub. Laat ze maar lekker omvallen.
0 0
Danos
Zolang hij maar niet meer bij ons komt voetballen, naar mijn gevoel gaat dat uitlopen op een deceptie. Laat mij maar de Jan van een paar jaar terug herinneren en zijn reactie na het behalen van de 3de ster.
2 0
PowNed
Kan me niet voorstellen dat hij niet gaat verlengen... Neem aan dat hij ook nog wel spelen... En dat hij Spurs via de voordeur zou willen verlaten...
1 0
PierreHeno
Tottenham heeft geen voordeur meer...alleen maar achterdeurtjes.
0 0