De Serie A begint ook weer in juni

FinnDekker, 28-05-2020 om 20:00, 1075 views, ANSA |

Shop nu het nieuwe Ajax-uitshirt 2020-2021!

In navolging van de Premier League gaat ook de Serie A in juni weer beginnen. Vincenzo Spadafora, de sportminister in Italië, heeft groen licht gegeven voor een herstart van de competitie. Dit melden verschillende media in het land.

De Italianen mikken op 20 juni als datum voor de hervatting van het calcio. Door het coronavirus lag ook daar het voetbal stil, vanaf 9 maart. Om die reden zijn er nog twaalf speelrondes te gaan. Sommige clubs hebben zelfs nog dertien wedstrijden op het programma.

Duels om de Coppa Italia worden naar alle waarschijnlijkheid zelfs nog eerder afgewerkt. De regering en de bond willen deze wedstrijden tussen 13 en 20 juni afwerken. Napoli, Internazionale, Juventus en AC Milan zitten nog in dat toernooi. 

Denk jij dat het Leverkusen van Bosz met 1-3 wint op bezoek bij Freiburg? Zet in en krijg 11 keer je inzet terug!

Delen!
Plaats een reactie

Om een reactie te kunnen plaatsen moet u inloggen of voor een account registreren.

Reacties
MPAjax
lekker met 30+ graden en kurkdroog voetballen, goed bezig daar
0 0
Illegaal
Ja en dan hoor je ook nog mensen die voetballen liever in de zomer willen hebben dan in de winter?..... in de zomer is het vaak niet te doen met de warme temperaturen. Supporters kunnen het wel leuk vinden in de zomer maar als voetballer is dat niet te doen en de kwaliteit en amusementswaarde van het voetbal zakt ook behoorlijk omlaag in de hitte.

Voetbal is een wintersport hoe raar het ook klinkt en dat moet ook zo blijven.
0 0
Redrum
Lekker nog ff 12 speelrondes er doorheen knallen zonder publiek. Succes guys! Het voetbal was toch al niet om aan te gluren, dus wat dat betreft maakt het allemaal geen moer uit.
0 -1