[Update] De Boer bevestigt vertrek bij Swansea City

BartVeenstra, 29-05-2020 om 13:40, 9893 views, Omroep West |

Shop nu het nieuwe Ajax-uitshirt 2020-2021!

Het is goed mogelijk dat Kees de Boer volgend seizoen terugkeert op de Nederlandse velden. De middenvelder die in de jeugd de opleiding van Ajax doorliep, zou een akkoord hebben bereikt met ADO Den Haag.

Deze ontwikkeling meldt Omroep West donderdagmiddag. Volgens Jim van der Deijl komt De Boer transfervrij over van Swansea City en zet de voetballer eerdaags zijn handtekening onder een verbintenis in Den Haag. 

De Boer speelde sinds 2017 in Wales. Nadat Ajax besloot niet verder met hem te willen, vertrok de middenvelder naar de club uit het Championship. De twintigjarige speelde in de hoofdmacht welgeteld één minuut, namelijk in de League Cup.

Update - 13.40 uur (29 mei 2020) - De Boer bevestigt vertrek bij Swansea City

Kees de Boer heeft bevestigd dat hij Swansea City na drie seizoenen gaat verlaten. Op Twitter schrijft hij een dankwoord aan de club uit Wales. 'Ik ben gegroeid als persoon en als voetballer. Het waren drie geweldige jaren, maar het is nu tijd voor een nieuwe hoofdstuk.' De Boer, die mogelijk naar ADO Den Haag vertrekt, doet geen uitspraken over een mogelijk nieuwe werkgever.

Denk jij dat het Leverkusen van Bosz met 1-3 wint op bezoek bij Freiburg? Zet in en krijg 11 keer je inzet terug!

Delen!
Plaats een reactie

Om een reactie te kunnen plaatsen moet u inloggen of voor een account registreren.

Reacties
ajax1981
Klikbeet
1 0
Pure
Kees de Boer wie kent hem niet, kees de boer kees de boer is een echte Ajacied!
0 -2