[Update II] Na PL krijgt ook FA Cup doorstart

BartVeenstra, 29-05-2020 om 11:35, 1797 views, Engelse media |

Shop nu het nieuwe Ajax-uitshirt 2020-2021!

De Engelse media weten het zeker: over drie weken wordt de Engelse Premier League hervat. Op 17 juni lijkt de inhaalwedstrijd tussen Manchester City en Arsenal gespeeld te gaan worden, waarna op 20 juni een complete speelronde op het programma zou staan.

Een officiële bevestiging ontbreekt nog, maar de kogel lijkt nu door de kerk te zijn. De clubs zijn donderdag tot een akkoord gekomen over Project Restart en daarmee kan de Premier League hervat gaan worden. De topcompetitie stond sinds het weekend van 7/8 maart stil vanwege de uitbraak van het coronavirus.

In Engeland stevent Liverpool af op het kampioenschap, terwijl de strijd om de Champions League-tickets strak volledig zal losbarsten. Manchester City, Leicester City en Chelsea completeren op dit moment de top vier, terwijl Manchester United, Wolverhampton Wanderers, Sheffield United, Tottenham Hotspur en Arsenal niet ver achterlopen.

Update - 17.05 uur (28 mei 2020) - Premier League 17 juni hervat

De kogel is inmiddels door de kerk: de Premier League wordt 17 juni hervat. Dit nieuws meldt Sky Sports, die de uitzendrechten heeft. Naast Manchester City - Arsenal wordt ook Aston Villa - Sheffield United op de desbetreffende woensdag gespeeld.

Update II - 11.35 uur (29 mei 2020) - Na Premier League krijgt ook FA Cup doorstart

In navolging van de Premier League gaat in Engeland ook de FA Cup dit seizoen uitgespeeld worden. Het Engelse bekertoernooi wordt in de maanden juni, juli en augustus afgemaakt, zo meldt de FA vrijdagochtend.

De vier kwartfinales worden in het weekeinde van 27 en 28 juni gespeeld, waarna de halve finales op dit moment op 11 en 12 juli op de agenda staan. De finale wordt op 1 augustus gespeeld.

Programma FA Cup:

Leicester City - Chelsea
Newcastle United - Manchester City
Sheffield United - Arsenal
Norwich City - Manchester United

Denk jij dat het Leverkusen van Bosz met 1-3 wint op bezoek bij Freiburg? Zet in en krijg 11 keer je inzet terug!

Delen!
Plaats een reactie

Om een reactie te kunnen plaatsen moet u inloggen of voor een account registreren.

Reacties
Ajacied33
Leuk voor Liverpool. Enig nadeel en smet is wel dat ze de enorme ontlading van het kampioenschap niet kunnen vieren zoals het hoort
0 0
mgtow
Ik vind het fijn voor de The Reds. Verder is het hopen dat het goed blijft gaan.
0 0