[Update] Groenendijk bedankt voor Feyenoord-functie

BartVeenstra, 27-05-2020 om 11:55, 12879 views, Veronica Inside |

Shop nu het nieuwe Ajax-uitshirt 2020-2021!

Volgens Valentijn Driessen wordt Dirk Kuyt in 2021 hoofdtrainer bij Feyenoord. Alfons Groenendijk, Henrik Larsson en John de Wolf maken de technische staf compleet. Dit zegt de chef voetbal van De Telegraaf in het voetbalpraatprogramma Veronica Inside.

Driessen legt uit hoe de staf tot stand is gekomen. 'Dirk Kuyt neemt goede vriend Alfons Groenendijk mee en Henke Larsson', begint Driessen. 'Ze komen allemaal uit de stal van zaakwaarnemer Rob Jansen. John de Wolf heeft een doorlopend contract, die is eigenlijk neergezet door Feyenoord.'

Groenendijk was eerder dit seizoen nog trainer bij ADO Den Haag, maar na tegenvallende resultaten stapte hij op. De trainer, die in het verleden ook werkzaam was voor Ajax, kent Kuyt nog van zijn periode als speler bij FC Utrecht.

Update - 12.00 uur (27 mei 2020) - Groenendijk bedankt voor Feyenoord-functie

Alfons Groenendijk heeft bedankt voor een rol binnen Feyenoord. De oefenmeester heeft weliswaar gesproken met de Rotterdamse club, maar van een dienstverband zal het (voorlopig) niet komen. De oud-Ajacied kon aan de slag als trainer van Feyenoord O21, maar Groenendijk gaat liever aan de slag als trainer in de Eredivisie of in het buitenland. 'Ik heb hele goede gesprekken gehad met technisch directeur Frank Arnesen en was ook gevleid dat zo'n mooie club mij wilde hebben. Maar op dit moment liggen mijn ambities bij het hoofdtrainerschap van een club op het hoogste niveau', zegt Groenendijk tegen RTV Rijnmond.

Denk jij dat Schreuder met TSG Hoffenheim wint van 1. FC Köln? Zet in en krijg 2,37 keer je inzet terug!

Delen!
Plaats een reactie

Om een reactie te kunnen plaatsen moet u inloggen of voor een account registreren.

Reacties
Vierendertigste
Heel goed, Fonsie!
1 0
Ginoajax1
010 lult altijd over ons. Zullen we dit dan laten. Ons bezondigen aan dezelfde fout. Telegraaf gelul bovendien. Steek tijd in je eigen club en hou hiermee op. Wat interesseert het mij nou wat ze daar aan de maas allemaal uitvreten. Geen publiek, geen twaalfde man. Ten dode opgeschreven. Geen steun van eencelligen. Dat was het. Nu aandacht voor ons aller ajax.
2 -1
Noxin
Alfons Groenendijk heeft bij Ajax gespeeld en is bij ons trainer geweest. Gewoon nieuws over een oud-Ajacied. Niks mis mee.
0 0
Libero
Er zit toch een greintje verstand in Fons.
Dan is je carrière als hoofdtrainer ook wel echt voorbij wanneer je ermee instemt om als #2 of 3 naast de dominee plaats te nemen.
2 0
Rinus M.
Zoals gewoonlijk zit Driessen er weer naast en voorziet hij ons van informatie zonder vooraf te checken of het klopt. Die incompetente prutser wordt hier waarschijnlijk vooral geciteerd om de lezers van AS te bewegen tot prikkelende reacties.
4 -1
Lazell
Ze doen het omdat het simpelweg werkt. Op een website waarbij advertentie views voor de inkomsten zorgen, zal het aantal clicks en reacties altijd belangrijk zijn. Het enige wat hier tegen helpt, is er niet meer op klikken en niet meer reageren. Zelfs onze gefrustreerde reacties dat het waardeloze journalistiek is houdt die waardeloze journalistiek in stand.
2 0
MPAjax
is dit AS12 ?
2 -5
JOHANisGOD
Nee, voetbalnieuws.
2 0
bdsngsfs
Feyenoord Showtime! ;)
3 -3
Sluk
Het is toch niet zo handig om zo ver van te voren de nieuwe trainer aan te kondigen, er kan in de tussentijd zoveel veranderen. Als Advocaat ontzettend succesvol blijkt, dan stapt Kuyt in een warm bad. Tegelijkertijd kan hij het alleen maar minder doen. En mocht feyenoord ontzettend gaan sukkelen komen seizoen, wat ik verwacht, dan kan Kuyt de weg omhoog echt niet vinden. Kuyt is een leuke werker op het veld, ideaal voor vechtploegen zoals FC Utrecht en Feyenoord, maar als trainer valt er niet zoveel te knokken.
0 0
noppenkoning
Jammer, vind het wel leuk als er spanning is in de competitie tussen Ajax en Feyenoord.
0 0
Lazell
Heb ik ook. Maar aan de andere kant is het ook goud als collega's achter mij lopen te vloeken en zelfs de grootste Ajax haters niets ander kunnen dan toegeven dat Ajax beter is. Dat was genieten begin vorig seizoen.
0 0
milan-jantje
Groenendijk wrijft alweer in zijn handjes wordt hij toch weer coach van een zelf geclaimde topclub Feyenoord als kuyt niet slaagt. Wat uiteraard gaat gebeuren want meneer Kuyt kan nog niet eens een jeugd team vol commitment trainen.
1 -1
Lazell
Puur een trainersstaf op sentiment ipv kwaliteit.
1 0
NotForSale
Kuijt zal waarschijnlijk wel een goeie motivator zijn, maar tactisch is het een onbenul. Ik gok dat de kakkies met stunt- en vliegwerk onder Kuijt een kleurloze 3e of 4e wordt, Europees 3 keer niks en hoogstens een bekertje als ze weer eens een keer alles thuis loten.
0 0
BokkieBokstra
2021? Waar gaat dit over? Advocaat is toch trainer van Feyenoord? Derksen is in ieder geval geen fan van Kuyt, vind het altijd zo leuk als Derksen over Kuyt begint.
1 0
Red Devil
Dat wordt helemaal niets met die 2 op de bank daar.
0 0
Web
Bij Kuyt heb ik het zelfde gevoel als bij Jaap Stam
Mouwen op stropen en er voor gaan
En Kuyt is ook nog eens de man die zich zelf graag hoort praten, open deuren daar is hij goed in
0 0
cantharel
Kuyt gaat speler/trainer worden. make my words.
2 0
Saanchez
Ze hadden al Stam, dat geen tactisch genie is, die faalde opzichtig daar. Dus na twee seizoenen een duidelijk goede, ervaren trainer voor de ploeg te hebben, vallen ze terug naar een Kuyt die al helemaal geen kaas heeft gegeten van alles wat met taktiek te maken heeft? Die man gaat nog sneller ontslagen worden dan Stam, wanneer Feyenoord onder de degradatiestreep staat
0 0
FrenkieDeLigt
Ik snap dat ophemelen van die Kuyt niet zo. Zij zien die man echt als een god en dat alleen maar omdat het een van de weinigen is die een beetje trouw is aan die club.
1 0
AFCAMM
Hij is lekker volks, werkt hard en doet uitspraken waar ze daar een harde plasser van krijgen.
0 0
trainerdv
Nou mooi. Hij past goed bij Feyenoord. Van mij mag Ajax-Feyenoord de titelstrijd worden. Liever dan dat eeuwige gezanik met PSV.
0 0
fanforeffer
Neemt hij die andere schijnheilige ook op in zijn staf ? Bert Konterman ?
0 0
Web
Konterman valt wel mee
Snap niet waar je dit vandaan haalt?
Die jongen loopt niet met de borst vooruit en is ook nog eens bescheiden
0 0
behangdelul
Hoe kun je als je enige ambitie hebt nou Dirk Kuijt neerzetten? Wordt weer genieten van Zuid..
1 0
AFCAMM
Ik kan het natuurlijk fout hebben, maar Kuyt lijkt mij totaal geen trainersmateriaal. Heeft het met hard werk heel goed gedaan als voetballer, maar daarmee kom je er als trainer niet. Maar hey, dat wordt weer genieten voor ons.
1 0
GrandMasterFlex
Juist dat is wel een kenmerk voor een goede trainer, want Kuyt weet dat er meer nodig is dan alleen talent om het maximale eruit te halen. En het maximale eruit halen heeft deze man wel gedaan.
1 0
Web
Ik denk dat het geen goede trainer word
Daar heb je wel iets meer voor nodig dan de mouwen op stropen hoor
0 0
MidMid
Motiveren kan Kuyt natuurlijk wel. En zorgen dat zijn team 90 minuten strijd levert, ook wel. Maar als trainer heb je vooral veel tactisch vernuft nodig. En daar heb ik hem nog nooit op kunnen betrappen.
1 0
Lazell
Idd, de beste trainers op dit moment zijn pure tactici, met een hele sterke visie waarbij ze een speelwijze kennen tot in de kleinste details. Dat lukt niet alleen met in de handjes klappen en 'harder werken, kom nou jongen, geef gas!!!'
2 0
Web
Eens
1 0