Koevermans: 'Hoe gaan we inhaalwedstrijden inhalen?'

NielsOpdam, 03-04-2020 om 18:45, 3846 views, Feyenoord |

Shop nu het nieuwe Ajax-thuisshirt 2020-2021!

Mark Koevermans, algemeen directeur van Feyenoord, heeft veel vragen aan de KNVB. Eén van die vragen gaat over de inhaalwedstrijden tussen Ajax en FC Utrecht en AZ en Feyenoord. Dat vertelt hij op de clubwebsite van de Rotterdammers. 

 

'Stel dat we wel van juni tot augustus de competitie af kunnen maken', opent Koevermans. 'Dan vraag je je af op welke dagen we gaan voetballen. Hoe gaan we de inhaalwedstrijden AZ - Feyenoord en FC Utrecht tegen Ajax inhalen? Wat gebeurt er met de bekerfinale?'

Naast het wedstrijdtechnische gedeelte heeft Koevermans nog meer vragen over het vervolg van de Eredivisie. 'Wat gebeurt er met de televisiegelden van FOX? Wordt er een kampioen of nummer één uitgeroepen? Gaat er iemand degraderen en promoveren er clubs? Ik kan nog wel tien vragen opnoemen. Dat zijn zaken die we de komende dagen met de clubs en KNVB kunnen bespreken.'

 

Delen!
Plaats een reactie

Om een reactie te kunnen plaatsen moet u inloggen of voor een account registreren.

Reacties
Mokum31
Goh wordt er 1 wakker
Dat vragen we ons al 3 weken af snuggere.
Maar ter info de wereld staat in de hens.
We moeten gewoon kappen. En jullie staan gewoon 3e.
Best knap nadat je wederom bijna een seizoen had verneukt.

Ajax kampioen op doelsaldo .... niet vreemd voor Nederlandse begrippen az 2e en derest is bekend
Op naar volgend seizoen
0 0
blava
Competitie begint niet voor 1 October. Wanneer wordt wordt men wakker in Rotterdam. Koevermans als oud prof tennisser weet toch wel dat alle tennis toernooien niet doorgaan, inclusief Wimbledon.

Bestuurders moeten de situatie in Wuhan als leidraad nemen voor het nemen van beslissingen. Zo moeilijk is dat niet. Fox, en veel clubs doen aan wishful thinking. Beter het amateur voetbal opstarten en dan pas later het profvoetbal. Niemand zit te wachten op volle stadions (Valencia - Udinese en veel kerk bijeenkomsten).
0 0
JariJari
Niet.
1 0
AlexIbarra
Echt zwakzinnig dit..

ALS het ervan komt dat we nog 9 speelrondes kunnen gaan afwerken, lukt het vast ook nog wel om 1 inhaalrondje te doen.
Probleem is nu eerst even of we die 9 rondes in 2020 nog wel kunnen spelen, en of we dat dan nog moeten willen.
1 0
insectenverdelg
4 letters Mark. Niet.

We gqan nooi5 mwer starten dit jaar. Gewoon goede afspraken maken en op tijd volgend jaar beginnen. Dan kan je een paar weken lockdown in september opvangen
4 0
insectenverdelg
1 corona geval in t voetbal en alles ligt weer stil. Niet aan beginnen. Geef iedereen vrij en maak scenario's voor een goede start volgend jaar. 1 scenario is op 4 augustus beginnen. De tijd zal je nodig hebben.
2 0
FreddyAX
Koevermans heeft Feyenoord en vooral zichzelf te kijk gezet, dit weke gedoe verwacht je niet uit de stad van de opgestroopte mouwen.
3 -2
MrPink
Haha tenenkrommend al dat gelul uit rotjeknor.
3 -1
Redrum
Ach ja, Feyenoord. Ze willen er zo graag bij horen, maar het is het allemaal net niet. Ik geef toe, de inhaalrace die is ingezet onder leiding van Lucky Dick is indrukwekkend, maar met goed voetbal en goed beleid heeft het werkelijk helemaal niets te maken. Puur geluk, niks meer en niks minder. Schaamteloos reactievoetbal waarbij praktisch elk schot op doel op wonderbaarlijke wijze in de goal verdwijnt. Toch meent dit simpele clubje dat de knvb hun een heleboel antwoorden verschuldigd is. Genant en lachwekkend gewoon.
6 -1
BokkieBokstra
Onzin, Feyenoord speelde na de winterstop prima, tuurlijk wat geluk heb je altijd nodig, maar Feyenoord liet meer zien dan Ajax.
0 0
Henkjanklaas
De aanval (verkapt) van dit heerschap op Overmars is tekenend. I.p.v. één front te vormen tegen KNVB en vooral UEFA verzandt e.e.a. weer in intern gehakketak. Zinloos en contra-produktief.
I.p.v. deze enorme corona crisis voorop te stellen, wil men kosten wat het kost de competities laten doorgaan of weer eens afwachten. KNVB hak de knoop door !
4 0
Gabri411
Een antwoord op de vraag wie er kampioen gaat worden: jullie niet
2 0
AjaciedRK
Dat kampioenschap zit ze diep he
3 0
Kuningast
De kakkerlakken hebben helemaal niets te vertellen of te vragen
7 -2
Lazell
Hij stelt toch een paar zinnige vragen? Of wat snap ik hier niet aan.
1 -5
Rujar
Nou ja er is geen zinnig antwoord. Niemand weet wanneer je weer kan beginnen. Pas als het onder controle is kan je het gaan invullen. Maar goed het is onmogelijk om juli/augustus dit te hervatten.

Zelfs de OS spelen wordt afgelast (eind juli) dan lijkt mij dat het voetbal dat ook zou moeten doen.
2 0
DeWijsneus
Iedereen heeft vragen. Er moeten oplossingen komen. Beetje open deuren in trappen is gewoon populistisch gezever. Maar hij heeft z'n achterban weer bediend.
4 0
ram
Want?

Ben je trots op je stoere taal? Of zie je zelf ook in dat je een beetje onredelijk bezig bent?
0 -9
FSideMaluku
Eeeehm niet...

Misschien als feijenooit en Udregt er waarde aan hecht mogen ze de finale nog spelen in een leeg goudkuipje, maar voor de rest van ons is het wel een beetje afgelopen.
8 0
ajax1forever
zei de dorpsgek
5 -4