Premier League én Serie A tot nader order stilgelegd

JesseTH, 03-04-2020 om 22:00, 5064 views, NU.nl |

Shop nu het nieuwe Ajax-thuisshirt 2020-2021!

De Italiaanse Seria A volgt de Engelse Premier League in de keuze om de voetbalcompetitie tot nader orde stil te leggen. Beide competities lagen als vanzelfsprekend al langere tijd stil, maar ze zullen nu pas weer beginnen wanneer de autoriteiten dat toelaten, zo schrijft NU.nl. 

Eerder hoopte men in Engeland dat er in mei weer gespeeld kon worden, maar dat gaat zeker niet lukken. 'Het seizoen 2019/2020 wordt pas hervat als het veilig en gepast is om dat te doen.' Toch hoopt de Premier League dat de competitie en bekerwedstrijden nog kunnen worden afgemaakt. 'Zo houden we de integriteit van alle competities in stand.'

Tot slot mogen alle twintig clubs op het hoogste niveau van Engeland maximaal dertig procent van het salaris van de spelers inhouden om verliezen aan te vullen. Zo kunnen de normale werknemers van alle Engelse clubs hun banen behouden. In Italië ligt het anders. Daar werd geen akkoord bereikt over het korten van de spelerssalarissen.

Delen!
Plaats een reactie

Om een reactie te kunnen plaatsen moet u inloggen of voor een account registreren.

Reacties
ovopiet
Wie? Van Hooijdonk? Nooit van gehoord.
0 0
Web
Het gezonde verstand komt van zelf
Realiteit komt steeds meer in beeld
0 0
Beachboy
Ze gaan pas door als de autoriteiten het toestaan, eeeuh ja dat lijkt me vrij logisch.
1 0
Hagmag
Worden ook wakker in Engeland.
0 0
Spectre
Ja het duurde ff, net als bij The Donald
1 0
Ajax95Duivendrecht
Wat ik me afvraag: stel de Premier League-clubs zouden in grote meerderheid een statement naar buiten brengen dat ze niet meer verder willen spelen dit seizoen. Dan wil ik nog wel eens zien of Ceferin en zijn corrupte bilmaatjes zulke spastische wartaal uitslaan over 'solidariteit' en 'Europese eensgezindheid' etc.

Alleen omdat het België en Nederland zijn die met dit statement komen, reageren ze zo. Wij zijn financieel toch niet interessant voor ze. Geld boven alles bij de UEFA Maffia.
8 0
Lazell
Kwestie van tijd voordat ze beseffen dat het helemaal niet mogelijk meer is. Zijn slechts de laatste stuiptrekkingen van de UEFA.
3 0
WinnenDoeJeZo
De UEFA zal de Engelse ploegen vast ook wel uitsluiten van deelname dan.
Nee, ik mis het voetbal, maar ik mis zeker niet die mensenrechtenschendende, zakkengraaiende, corrupte bende van de UEFA.
5 0