ZDF: Champions League en Europa League hervat in juli

BartVeenstra, 01-04-2020 om 13:30, 3356 views, ZDF |

Shop nu het nieuwe Ajax-uitshirt 2020-2021!

De Champions League en de Europa League worden pas hervat in juli en augustus. Dat meldt het Duitse ZDF woensdagmiddag op basis van de gesprekken die de UEFA voert met de nationale bonden.

De interlands die gepland stonden voor juni worden waarschijnlijk pas ingehaald in de herfst. Eerder al werd het EK verplaatst van de zomer van 2020 naar 2021.

Wat de gevolgen zijn voor het clubvoetbal na de gesprekken van de UEFA met de 55 aangesloten bonden is nog niet bekend. Eerder werd wel al bekend dat de KNVB de gesprekken met de UEFA afwacht, alvorens het een besluit neemt over de eigen competitie.

Delen!
Plaats een reactie

Om een reactie te kunnen plaatsen moet u inloggen of voor een account registreren.

Reacties
Cello
Zou Angela Merkel het ze ingefluisterd hebben???. Uiteindelijk bepaalt zij en haar regering wanneer de bal weer gaat rollen in Duitsland...
0 0
OuweDibbes
Uefa moet cashmakers Barcelona, Madrid, Juventus en andere zuid europese clubs natuurlijk weer tegemoet komen. Financial Fairplay mijn reet.
1 0
DeBaarsjes
Als de Europese competities worden afgemaakt dan weet je al wat de KNVB gaat zeggen...
0 0
Patrick78
Kansloos. Geen voetbal meer dit kalendeerjaar.
1 -2
ajaxdordtt
Nooit meer!!!
0 -3
Patrick78
Kom naar Lombardije...dan praat we erover. Vanaf 8 maart in quarantaine met 1000 doden elke dag. Wat een humor he?
2 0
ajaxdordtt
Ik ben Italiaan, vreselijk. Maar er gaan al decennia mensen dood aan Aids, sinds een paar jaar is dat gezakt naar 'maar' 1800 per dag. Toen werd er ook gewoon heerlijk door geleefd. 1000 pd is nog 'maar' 0.0001 procent van de bevolking.

Ik snap dat er voorlopig niet gevoetbald wordt, maar om het nu al uit te sluiten voor de komende 8 maanden lijkt me ook wat voorbarig.
0 -2
MPAjax
Gewoon alles stoppen en pas in 2022 hervatten dan weten we zeker dat het virus niet verder kan verspreiden, HAK IM
0 0
arigold
Europees voetbal is heel 2020 niet mogelijk als er geen vaccin beschikbaar komt dit jaar.
1 0
MPAjax
Ik heb Bill Gates gebeld en die zegt dat er hard aan gewerkt word om zoveel mogelijk mensen te infec... bedoel injecteren ... Wat erin zit is nog even afwachten maar je wordt op je wenken bediend ..
0 0
AjaxDaniel
Zou mooi zijn voor Ajax als iig de CL wel wordt uitgespeeld. Want als de winnaar daarvan zich ook via de competitie heeft geplaatst, hoeft Ajax geen voorrondes te spelen toch?

Maar goed, ik kan mij niet voorstellen dat dit door zal gaan.
0 0
JariJari
Nee joh. Het is andersom: als de CL winnaar zich NIET via de competitie plaatst verliest Ajax de plek. Als er geen CL winnaar is is dat helemaal prima.
0 0
Leo252
Slechte 1 april grap.
0 0
Mark03
Idiote beslissing. Dit is alleen maar het probleem verplaatsen. Hoe moet het dan met de voorrondes voor de komende CL en EL? Volgend seizoen heb je al minder ruimte vanwege het EK en het is nog maar de vraag of je überhaupt het nieuwe seizoen op tijd kan beginnen.
1 0
JariJari
Ja overal een streep onder zetten is de enige logische keuze.
0 0
Aspers73
Geen EUROs in juli maar wel de CL en EL gelukkig.
0 0
Beachboy
Bizar dat er niet gewoon de nederigheid is om nu te zeggen alles is klaar voor 2019/2020. Dat zou een krachtig signaal zijn dat recht doet aan alle ellende in de wereld. Want let op, daar gaat het toch op uitdraaien. Dat daarmee een financieel niet al te lekker scenario in werking wordt gezet is een nog grotere bijzaak dan voetbal sowieso al is in deze periode.
0 0
voorkennis
Alles voor het geld !!
Malloten !!!!!
2 -2
MPAjax
Het lijkt wel alsof je meer weet dan wij ? Kappa
0 0
ajaxminimax
Knettergek.
4 -2
Ajaxfan16
Alsof het dan allemaal al klaar is, jezus de Uefa heeft echt een blad voor hun kop.
3 -2
DeHardeWaarheid
Lijkt toch heel sterk op een compromis met de grote competities.
1 0