'Napoli voegt zich bij rijtje geïnteresseerden in Vertonghen'

JesseTH, 27-03-2020 om 23:05, 2840 views, Radio Kiss Kiss |

Koop nu jouw Ajax-artikel in de Ajaxshop!

Niet alleen Ajax en Inter, maar ook Napoli heeft interesse in de diensten van Jan Vertonghen, zo meent Francesco Modugno, journalist van Sky Sport. De Italiaan weet bij Radio Kiss Kiss echter niet te vertellen of de club uit Napels actief mee zal bieden.

Er is immers vrees voor een internationale strijd voor de handtekening van de Belg, waarbij de biedingen hoog op kunnen lopen. Of Napoli zich daar in wil mengen, is nog maar de vraag. Wel bevestigt Modugno dat Vertonghen een naam is die circuleert in de wandelgangen van Napoli. 'Het zou een uitstekende aanwinst zijn voor de club', meent hij dan ook.

Verhalen over een eventuele terugkeer van Vertonghen naar Ajax gaan al langere tijd, maar tijdens de afgelopen winter werden deze verhalen hardnekkiger. De Amsterdammers zouden een poging willen wagen, maar al snel schreef De Telegraaf dat Ajax het financiële plaatje als te gortig zag.

Ondanks dat heeft Vertonghen nooit onder stoelen of banken gestoken dat hij een terugkeer naar Ajax ziet zitten. Toch is hij nog niet uit over zijn toekomstplan en wil hij eerst alles tegen elkaar afzetten. 'Ik wil in mijn carrière nergens spijt van hebben', zo sprak hij recent.

Delen!
Plaats een reactie

Om een reactie te kunnen plaatsen moet u inloggen of voor een account registreren.

Reacties
Radie125
Je wilt toch niet komend seizoen ballen in een land waar dood en verderf hoogtijd viert in het Corona tijdperk
0 0
OuweDibbes
Lukt het Napoli nog om de rat van Younes nog te betalen?
0 0
Daneman
Als Jan bij ajax komt, mag de andere CV wel snelheid hebben. Jan en Blind achterin is volgens mij sowieso geen goed CV duo. Missen dan snelheid. Jan op CV en blind op 6 kan wel goed uitpakken.
Maar op dit moment heeft Ajax niemand in de selectie die de overige plek van CV goed kan invullen.
0 0
Ajax34
Het is maar waar Jan gelukkiger van wordt een nog dikkere bankrekening verder weg van zijn familie of een iets minder maar toch ook niet slechte verdienste dicht bij zijn familie.
0 0
DT10
Veel mensen hebben Vertonghen al afgeschreven, maar ik denk dat als hij deze zomer naar Ajax komt, dat hij volgend seizoen gewoon de beste verdediger van de eredivisie is.
0 0
Sterspeler
De vraag is hoe goed alle oudere spelers daadwerkelijk nog zijn over enkele maanden. Ze trainen allemaal thuis en voetballen niet. Dat kan nooit goed zijn.
0 0
Maxipaxi
Toch wel oud hoor
0 0