'Twee ploegen die het elkaar onmogelijk maakten te voetballen'

BartVeenstra, 28-02-2020 om 15:15, 2296 views, AZ.nl |

Koop nu jouw Ajax-artikel in de Ajaxshop!

Bij AZ kijkt men reikhalzend uit naar de aanstaande topper tegen Ajax. Net als Ajax is ook AZ uitgeschakeld in de Europa League en voor de Alkmaarders rest nu alleen nog de titelstrijd.

Trainer Arne Slot laat tegenover de officiële kanalen van AZ weten uit te kijken naar de topper van zondag. Dat de club uitgeschakeld is in Europa doet daar niets aan af. 'Nee, het is niet moeilijk om de knop om te zetten. Elk volgend duel is belangrijk, maar dat geldt zeker voor de wedstrijd tegen Ajax.'

Het belooft een mooie zondag te worden, zo denkt Slot. 'Het is een mooi affiche, de nummer één tegen de nummer twee van de competitie in een volle Johan Cruijff ArenA', aldus de trainer, die zijn ploeg in december met 1-0 zag winnen van Ajax. 'Toen zag je twee ploegen die het elkaar onmogelijk maakten om te voetballen. Dat was een heel intense wedstrijd.'

Delen!
Plaats een reactie

Om een reactie te kunnen plaatsen moet u inloggen of voor een account registreren.

Reacties
Ajacied33
Wordt geen topper zondag in de praktijk, alleen op papier. Heb echt het gevoel dat het een hele simpele overwinning gaat worden
0 0
PJK54
Tsjonge jonge "gewonnen" met giga mazzel in blessuretijd!! Ach wat maakt het uit als wij zondag maar met 4-1 van het veld stappen komt het helemaal goed ik neem aan dat onze jongens even willen laten zien wel te kunnen voetballen en ga er niet vanuit dat AZ zich ingraaft.
1 0
Labrador
Hij zei ook dat de vorige editie een heel intense wedstrijd was. Nou, dat viel volgens mij wel mee. Die pot was van beide kanten slecht.
Toen hadden we pas een fantasieopstelling. Onana-Veltman-Schuurs-Martinez-Nous-Marin-Vd Beek-Alvarez-Tadic-Huntelaar-Ziyech( die geblesseerd uitviel )
1 0
Redrum
Toen zag je een wedstrijd tussen één ploeg die 6 basisspelers miste en één ploeg die alsnog niet in staat was die ploeg in eigen huis weg te spelen, maar toch met geluk won. Zondag is alles anders Arne. Dan zie je één ploeg die alles recht gaat zetten en één ploeg die als een figurant achter het balletje aanhobbelt.
4 0