Emanuelson: 'Wij kunnen dat niet'

FinnDekker, 24-02-2020 om 14:25, 3850 views, VZ |

Koop nu jouw Ajax-artikel in de Ajaxshop!

Urby Emanuelson kijkt uit naar volgende week woensdag, want dan komt Ajax namelijk op bezoek bij FC Utrecht. De routinier strijdt dan tegen zijn oude werkgever om een plek in de finale van de KNVB Beker. 'Het wordt natuurlijk een speciaal duel voor mij', aldus de 33-jarige.

FC Utrecht en Emanuelson hebben kunnen zien hoe Heracles en Getafe wonnen van de Amsterdammers. Vooral het duel met de Spanjaarden moet inspirerend werken. 'Getafe was gewoon een hele vervelende ploeg en ik denk dat zij precies kregen wat ze wilden: iedereen was geïrriteerd en niemand voetbalde meer, maar dat kunnen wij niet', aldus de linkspoot tegenover Voetbalzone

FC Utrecht krijgt overigens twee kansen om Ajax pijn te doen in eigen huis. De middenmoter speelt namelijk ook nog in de Eredivisie tegen de Amsterdammers. Dat duel stond eigenlijk gepland voor 9 februari, maar ging niet door vanwege een hevige storm. Wanneer dat duel wordt ingehaald is nog niet bekend. 

Delen!
Plaats een reactie

Om een reactie te kunnen plaatsen moet u inloggen of voor een account registreren.

Reacties
Labrador
Toen we in oktober/november tegen Utrecht speelde toen stonden de volgende aan de aftrap hè .. Onana Nous Veltman Blind Nico Martinez Vd beek Ziyech Promes Tadic en Labyad. Wat een contrast.
0 -1
AlexIbarra
Dat was ook al geen ideale opstelling maar toen liep het nog lekker.

Een betrouwbaar (doch kort en traag) centrum, Donny die groeide in zijn rol naast Martinez en voorin alleen Labyad die wat niveau miste.
Die werkte echter hard om dat te compenseren, stak de rest wat aan en daardoor hadden we Utrecht 90 minuten in de houdgreep.

Hopelijk zijn Blind en Ziyech volgende week weer lekker in vorm, want het gemis van Neres, Promes, Veltman en de matige vorm bij de vermoeide Dusan "Tandvlees" Tadic moet wel door iemand gecompenseerd worden.
Van Traore, Babel of Schuurs verwacht ik een zesje, niet dat ze de kar trekken.
0 0
ram
Nou... dat scheelt toch bijna niks? We moeten de blessures ook niet overdrijven hoor. Belangrijke zaken als tactiek, instelling en vorm spelen ook een grote rol.
2 0
FCMax
Je mistte er gisteren vier uit deze opstelling (36%) en eentje is er geschorst dinsdag. Maar nee, scheelt natuurlijk niets, bijna de helft.
0 0
Labrador
Dat ben ik deels met je eens maar ik denk dat het een wereld van verschil is of je met Huntelaar,Tadic en Babel start of met Neres,Tadic en Promes.
0 0