Bordalás trots: 'Maar Ajax blijft zonder twijfel favoriet'

BartVeenstra, 21-02-2020 om 08:20, 3344 views, Voetbal International |

Shop nu het nieuwe Ajax-thuisshirt 2020-2021!

Getafe-trainer José Bordalás is blij dat zijn strijdwijze ook heeft gewerkt tegen Ajax. De Spanjaarden wonnen donderdagavond met 2-0 van de Amsterdammers en staan er zodoende erg goed voor richting een plek in de volgende ronde van de Europa League.

'Eerlijk gezegd had ik me niet zo'n avond voorgesteld', citeert Voetbal International de trainer na afloop van de wedstrijd. 'We hadden de zwaarst mogelijke tegenstander, een geweldig team dat vorig seizoen nog in de halve finale van de Champions League zat. Maar we geloven altijd in wat we doen en het team speelde een geweldige wedstrijd. We hebben een ploeg met veel aanvallende kracht weten te beteugelen en hebben geen duidelijke kansen weggegeven.'

Bordalás geeft zijn spelers altijd mee dat ze hun grenzen moeten verleggen. 'Dit was een geweldige wedstrijd, we hebben ervan genoten. Ik feliciteer de spelers en de fans, maar Ajax blijft zonder twijfel de favoriet. Ze hebben aanvallend gezien ontzettend veel kwaliteit, dat hebben ze al laten zien tegen grote teams. We zullen een paar uur van deze overwinning genieten en beseffen dat er nog 94 minuten aan zitten te komen.'

In Amsterdam zal Getafe op dezelfde manier gaan spelen als donderdagavond, zo geeft Bordalás alvast aan. 'Een voetbalteam werkt als de machine van een horloge: als er een onderdeel faalt, dan stopt de klok. In deze wedstrijd functioneerden we als een klok. We neutraliseerden een krachtig team als Ajax. Het is de verdienste van Getafe dat Ajax niet het spel dat zij gewend is kon spelen.'

Delen!
Plaats een reactie

Om een reactie te kunnen plaatsen moet u inloggen of voor een account registreren.

Reacties
goajaxgo
Wat een professionele zuiger. Net als Mourinho zet ie buiten het veld ook alle middelen in.
0 0
PetrusKeizer
En iedereen vond dit zo'n sympathieke gast toen hij wat over Cruijff zat te slijmen? Vreselijk, wat n eikel. Nu ook weer. 'Ajax blijft favoriet', man zout ff n heel end op. 'Dit was een geweldige wedstrijd, we hebben er van genoten'. WE?!! 'Er komen nog 94 minuten aan', heb je de scheidsrechter al geinformeerd dat daar maar 42 minuten zuivere speeltijd van over zullen blijven?
0 0
Van Reenen
Bordalas zien toneelspelen langs de lijn? Zegt mij genoeg...die vent heeft last van borderline en ADHD.
0 0
Peewee
trots?????? voel je eens goed aan je hoofd clown !!!!!
1 0
Cupmetgroteoren
Getafe heeft het prima gedaan tegen catenaccio ten hag. Was de enige club die wilde en kon voetballen.
0 -2
Ton70
Gewoon de beuk er in donderdag. Arena er achter en laten zien dat we het nog steeds kunnen. Ik ben er bij en we gaan er tegen aan! 90 minuten lang!
0 0
louis60
Zelfs onze tegenstander gelooft niet dat Ajax als een kaartenhuis is ingestort. Ik ben heel bang dat spelers al bezig zijn met zomer tranfers. Op halve kracht naar einde seizoen. Geen blessure oolopen.
1 0
Radie125
Ajax is geen favoriet 99% uitgeschakeld. Gewoon volgende week jeugd kans geven en onze toppers sparen voor AZ, deze wedstrijd is no 10p keer zo belangrijk als tegen Getafe.
1 -1
behangdelul
Mike de Boer heeft blijkbaar een buitenechtelijke zoon van Mourinho gekregen.
0 0
ajax4perez
Heeft Mourinho geen tweelingbroer of een buiten echtelijke zoon? Gadver wat een griezel
0 0
HilversumNoord
aanvallende krachten ja...beuken, schoppen, vallen, janken...
2 0
Jaridebeste
Wees maar trots op dat verschrikkelijke anti voetbal van je.
En als ik naar een toneelstuk wil kijken, ga ik wel naar het theater. En slechts 42 minuten voetbal is helemaal verschrikkelijk.
7 0
7172AFCA7395
Waarmee ze nu de favoriet zijn voor donderdag...
0 0