Zeegelaar maakt overstap van Watford naar Udinese

JesseTH, 24-01-2020 om 18:55, 2252 views, Udinese |

Koop nu jouw Ajax-artikel in de Ajaxshop!

Marin Zeegelaar maakt de overstap van Watford naar Udinese. De oud-Ajacied komt daarmee terug op voor hem bekend terrein, want eerder werkte hij al een huurperiode af in het zwarte-witte shirt van de Serie A-club. De back tekent tot 2022.

Tijdens de eerste helft van 2019 leende Watford de Nederlander al uit aan Udinese. Daar maakte hij, in tegenstelling tot in Engeland, behoorlijk wat minuten. Twaalfmaal kwam hij toen in actie tijdens de tweede seizoenshelft, waarvan tien keer als basisspeler.

Zijn goede halfjaar in Italië kreeg echter geen passend vervolg in Engeland. Eenmaal terug bij Watford kwam Zeegelaar er algauw achter dat hij daar niet in de plannen zou passen. Na een verloren halfjaar biedt Udinese hem nu dus opnieuw de kans om zich weer te gaan laten zien.

In Italië wordt hij opnieuw met open armen ontvangen, zo blijkt uit de woorden van Pierpaolo Marino, sportief directeur van Udinese. 'Het is een zeer welkome terugkeer van een speler die ons dierbaar zal zijn', zo spreekt Marino op de officiële website van de club.

Denk jij dat Ajax met 0-2 wint in Groningen? Zet in en krijg 6,40 keer je inzet terug! 

Delen!
Plaats een reactie

Om een reactie te kunnen plaatsen moet u inloggen of voor een account registreren.

Reacties
3sterren
Het is Marvin.
”Marin” zit nog bij de Ajax-selectie ...
; )
0 0