Shop nu het nieuwe Ajax-uitshirt 2020-2021!

NAC schakelt PSV uit in de KNVB Beker

FinnDekker, 23-01-2020 om 22:35, 22894 views, AS |

Shop nu het nieuwe Ajax-uitshirt 2020-2021!

Dit was het livetopic van de duels in de KNVB Beker van donderdagavond. Het betrof de laatste twee wedstrijden van de achtste finales. Ajax plaatste zich woensdag ten koste van SV Spakenburg voor de volgende ronde, waar het Vitesse treft. PSV ging in Breda ten onder, terwijl Go Ahead Eagles pas na penalty's langs IJsselmeervogels kwam. 

FT | VV IJsselmeervogels - Go Ahead Eagles 1-1 (6-7 n.s.)

Opstelling VV IJsselmeervogels:

Brummel; Justiana, Van Leijenhorst, Van Diermen, Buitenhuis; De Harder, Nejmi, Van Riel; Van de Laar, Olijfveld, El Azzouti.

Opstelling Go Ahead Eagles: 

Verhulst; Brito, Veldmate, Bosz, Mertens; Swart, Bannink, Corboz; Berden, Rabillard, Navrátil.

Doelpunten:

1-0 Olijfveld (50')
1-1 Bosz (79')

FT | NAC Breda - PSV 2-0

Opstelling NAC Breda :

Olij; Schouten, Riera, Van Hecke, Van Anholt; Verschueren, Ivan Ilic, El Allouchi; Luka Ilic, Dogan, Boussaid.

Opstelling PSV: 

Unnerstall; Dumfries, Schwaab, Baumgartl, Viergever; Rosario, Hendrix; Ihattaren, Thomas, Bruma; Bergwijn.

Doelpunten:

1-0 Boussaid (54') 
2-0 Ilic (74')

Delen!
Plaats een reactie

Om een reactie te kunnen plaatsen moet u inloggen of voor een account registreren.

Reacties
DeMeervanweleer
Faber probeert de boel nog een beetje leven in te blazen met zijn teksten over mentaliteit. Het treurige is dat het helemaal niets met mentaliteit te maken heeft maar met kwaliteit. De citroen is al uitgeperst, er valt niet zoveel meer uit te halen. PSV staat echt een implosie te wachten; Bergwijn`s transferwaarde zal wel tot de helft zijn gedaald, hij loopt er totaal ongeinspireerd bij, dat gaat bij PSV niet meer beter worden, Ihattaren moet zich kunnen optrekken aan gelouterde spelers om zich heen, dat is totaal niet aan de orde, gevolg is dat die jongen stagneert en overbelast raakt. Baumgartl en Schwaab zijn een duur en volkomen ongeschikt centraal verdedigingsduo. DE linksbackpositie is een permanent hoofdpijndossier en de rechtsback is een beperkte voetballer. Rosario en Hendrikx, beiden gewoon heel matig, Doan en Bruma, de eerste niet goed genoeg en de tweede echt dramatisch slecht. Unnerstal is een redelijk lijnkeeper maar een slecht meevoetballende, en daarbij geen leider. Jong PSV (18e) biedt ook weinig hoop voor ze. De enigen die perspectief hebben zijn Gakpo, Lammers en Malen al kun je die laatste niet meetellen. Conclusie: grote kans dat ze geen EL halen en er veel spelers voor te weinig moeten worden verkocht.
3 0
ajaxrulesz
Er zal weer extern geld aan te pas moeten komen om deze selectie weer te renoveren, kost bakken en bakken met geld, en als inkomstenbron hebben ze alleen bergwijn,ihatarren en malen, maar als ze die wegdoen doen ze ook meteen haar beste spelers weg. Maar ze zullen wel moeten want het geld is er niet en dat hebben ze zelf grotendeels aan zichzelf te danken. Spelers ontwikkelen zich niet echt bij psv en dan ga je ook geen grote transfersommen vangen. zelf die bovenst. 3 met name Bergwijn zijn ontwikkeling stokt al langere tijd , en zijn afgelopen jaar verder in waarde gedaald. Ik vraag mij af hoelang je dergelijk beleid kunt volhouden. Je kunt met dit huidige beleid niet langer meedoen in de absolute top van Nederland met grote stedelijke volksclubs als Feyenoord en Ajax en ook in opstormende clubs als Az.
1 0
blueberry
Had liever gehad dat zehadden want nu zijn ze over 2 weken gemotiveerd tegen ajax en anders hadden ze zich misschien gespaard voor de halve finale tegen feyenoord
0 0
Duif63
Haha. Nu lees ik net dat Rodriguez toch naar Fenerbahçe gaat en niet naar PSV. Het houdt niet op in Eindhoven, niet vanzelf. Haha
5 0
MankeNelis
Dat is logisch. Als je PSV ziet dan zakt de moed je in de schoenen.
1 0
Red Devil
Goed bezig die Faber hahaha.
1 0
Schip
Waar wil hij in ingrijpen inderdaad zeg...Baumgartl eruit gooien? Zetten ze 10mj bij het vuilnis. Of misschien hebben ze dat al gedaan, maar ergens vernietig je (fictief) kapitaal.

Ihattaren eruit? Denk het niet.

De keeper eruit en Zoet weer terugvragen? Jaaaaaa, dat zou typisch PSV zijn zoals het wordt geleid dit jaar :)
0 0
Schip
Transfernews: Viergever naar NAC.

Nick: If you can't beat them....
11 0
MankeNelis
Sommige dingen kan je denken, maar moet je nooit zeggen. Daar is Nick the Dick nu ook wel achter..
0 0
Redrum
Haha die tweet gaat ze nog een tijdje achtervolgen denk ik. Als Ajax dit jaar de dubbel pakt dan heeft Ajax sinds het vertrek van Viergever in twee jaar tijd 5 prijzen gepakt en psv 0.
5 0
Schip
Ach, ze kunnen nou wel weer hun favoriete liedje zingen. Althans de eerste drie woorden ervan.

Helemaal niets in...

Of zou de poedelprijs ook dat lolletje in de weg staan?
0 0
Redrum
Ik denk dat ze dat nummer voorlopig niet meer zullen laten horen. Het zal voorlopig sowieso akelig stil zijn vanuit Eindhoven denk ik :)
2 0
OKP-AFCA
Die lui zijn zo dom dat ze het nog zingen als ze zelf niets winnen en Ajax uitgeschakeld wordt in de halve finale CL.
1 0
ajaxrulesz
Hopen dat Twente as. zondag zorgt voor een lekker sfeertje in het Philips stadion en psv afdroogt met 1-5. Wordt het weer knuffelen geblazen met de supporters net als de 2-6 tegen vitesse 2013.
4 0
MankeNelis
3 x Noah Lang
2 0
Redrum
Ik vind de media altijd onvoorstelbaar mild richting psv, maar daar is nu geen sprake meer van. Ze worden nu echt volledig afgemaakt. Ze hebben het nu wel heel erg bont gemaakt dus.
8 0
mvdk
Ow ow ow. Wanneer de echte bom daar eens ontploffen? Zo jammer dat Van Bommel er niet meer zit. Had zo graag zijn gezicht gezien en dan vooral over een paar weken in de Arena.
7 0
blueberry
als ze hadden gewonnen hadden ze zich over 2 weken gespaard voor de volgende ronde nu gaan ze er gemotiveerd de wedstrijd in
0 0
Redrum
Ik denk dat van Bommel inmiddels zelf ook blij is dat hij weg is. Inmiddels blijkt Faber ook niet voor het gewenste effect te zorgen en dus wordt het nu wel heel erg heet onder de voetjes van Toon. Als die ook nog weg gaat dan is het einde van psv echt in zicht.
4 0
HenryVakH1972
En Psv doet niet meer mee! :)
5 0
DeMeervanweleer
Het is niet eens pech, maar gewoon een logisch gevolg van slecht beleid, resulterend in een heel slechte selectie. Dat centrum Baumgartl Schwaab is symptomatisch voor de ploeg, kwalitatief echt ondermaats. Wat ons Ajacieden nu rest is rustig achterover te leunen om te kijken hoe dit subsidieclubje van Brabantse frusti`s langzaam in het afvoerputje wegglijd.
6 0
Redrum
Zoals wel vaker hebben ze zich weer blind gestaard op aanvallers, maar hebben ze verzuimd een fatsoenlijke verdediging en middenveld neer te zetten. Als Ajax met Dumfries, Schwaab, Viergever en Baumgartl zou spelen dan zou ik met tranen van verdriet de wedstrijden bekijken. Wat een pure armoede zeg, ongelofelijk. Verder wordt ook niemand vrolijk van simpele voetballers als Rosario en Hendrix. Ze hebben het nu echt verpest voor zichzelf denk ik.
1 0
Juichtoon
Ajax haal Ihattaren, nu.
9 0
Labrador
ja baas
5 0
Juichtoon
Hihi
0 0
TontoKarnaggel
1 ding is zeker....psv wint de gifbeker!!
8 0
3*stars*3
Mooi zo.
Hopelijk blijft die daar nog lang staan.
Want werd gek van die hoefijzer waarmee ze jarenlang door oog van de naald kropen en sportief en financieel mazzeltjes hadden.
3 0
Dennis1964
Psv?????
1 0
GvanderK
Ik gun het PSV echt, mogen van mij part degraderen.
5 0
Beretta
Vandaag 15 miljoen bieden op Ihattaren om ze lekker te trollen en dan in de zomer toeslaan en hem daadwerkelijk binnen hengelen
9 0
Schip
Doen. Dat joch moet gaan twijfelen. Geen CL, mogelijk zelfs geen EL als deze implosie nog eventjes aanhoudt. Positie van De Jong en zelfs Gerbrands wankelen. En dat bij het zo warme, gemoedelijke PSV.
4 0
Markopantelic007
Dat joch twijfelt echt niet hoor. Die slaapt net als de rest van de PSV selectie in een Ajax pyjama dromend om ooit tussen de grote jongens in Amsterdam te spelen.
1 -1
3*stars*3
Aan ene kant denk ik dat hij wel gevoel heeft bij die club.
Hij lijkt mij ook loyaal, als je hem ook hoorde na zijn interview na keuze voor oranje, zegt dat veel over deze jongen.
Aan de andere kant, zie ik hem ook veel liken en reageren op posts van Ziyech.
Misschien kan Ziyech hem de juiste duw geven richting Amsterdam.

Ook sportief is Ajax een stap omhoog.
Want dat gejank over blessures van spelers daar, kennen we nu wel.
Gister misten ze alleen Malen maar Malen gaat echt niet hele spel daar veranderen.
5 0
Schip
Dat is echt precies zoals ik erover denk. Hij lijkt me een loyale jongen, met gevoel voor de club PSV. Maar dat gevoel was er ook richting Van Bommel en die is niet zo netjes afgeserveerd.

Voor een mooi bedrag kan PSV investeren en hij kan CL spelen met - hopelijk - Ziyech, die nog een jaartje schitteren bij Ajax voor de boeg heeft om revanche te nemen op dit CL jaar.
1 0
Tjpknge
Hopelijk zet PSV het in de competitie nog wel even recht, want van een AZ dat na het waarschijnlijke verlies van hun sterspelers niet zal investeren hoeven we volgend jaar iniedergeval ook niet veel te verwachten. Dan zet ik nog eerder mijn geld op PSV wie nu wel geteisterd zullen zijn om na de verkoop van Bergwijn en/of Malen en Bruma zich te laten gelden. En nu dus wel goed zullen investeren.
0 -11
3*stars*3
Je weet toch wel dat waarde van de bovengenoemde spelers niet omhoog gaan?
Ja misschien volgend jaar, als ze in de EL goed doen of misschien op het EK.
Maar buitenlandse clubs gaan echt niet meer tig miljoen uitgeven aan een speler die het alleen leuk doet in de ED.

PSV zit gewoon in deep shit.
4 0
roodwit007
investeren ??? hoezo gaan ze weer gebakken lucht verkopen aan de gemeente van Eindhoven? je bent een grapjas
6 0
Tjpknge
Met de waarschijnlijke verkoop van Bruma die ondanks dat hij niet kan voetballen, toch nog wel minimaal 8 miljoen euro zal opleveren. Verder zullen Bergwijn, (30)Gurierrez (5)en Rosario(5) ook nog wel een aardige duit opleveren.
0 0
Juichtoon
In de regio zit bij het bedrijfsleven veel geld, die kunnen en.zullen in de buidel tasten. Psv is enorm groot in de regio Eindhoven (niet cynisch bedoeld).
1 -2
ajaxrulesz
Ja en wat dan nog, geld is niet voldoende moet je is zien hoe lastig het is voor ajax om een beetje propere spelers te halen, en die hebben wel de internationale allure en geld. psv zal elite scouts moeten aantrekken, en enorme riscos moeten nemen op salarisgebied om van die diepe buidel iets zinvols te halen en spelers over te halen, heb je de laatste geruchten over rodriguez nog niet gelezen wat die over psv denkt?. Die gaat nog liever naar een italiaanse degradant dan naar psv.
0 0
Tjpknge
Nah dat ligt naar mijn inziens meer aan de scouting. Dat Ajax in verband gebracht wordt met de grootste talenten in alle hoeken van de wereld zegt toch wel genoeg, lijkt mij.
0 0
ajaxrulesz
Het zegt genoeg dat Ajax ze wel kan vinden, maar niet kan binnenhalen, dan acht ik een Psv er helemaal niet toe instaat.
0 -1
Tjpknge
Met het eerste doelde ik er dan ook meer op dat Ajax nu ook kans maakt op deze talenten. Wat je een paar jaar geleden voor onmogelijk had gehouden. Met een beetje goodwill hadden ze bvb zels die Olmo en Palacios binnengehaald..
1 0
Tjpknge
Lozano en Angelino vergeten.. Dat ze er nu niks van bakken impliceert natuurlijk niet dat het volgend jaar weer zo is. Met die instelling had Ajax na het verloren jaar van Keizer ook niet zo veel succes gehad. En met de ontwikkeling van Ihattaren, Malen en die jongen uit Engeland komt er overigens weer genoeg talent/geld binnen/aan.
0 0
Spectre
Ik denk dat AZ juist heel goed door heeft wat er nu mogelijk is voor hun. Ze hebben voor mijn gevoel de plek van feyenoord al overgenomen met goed beleid en een goede jeugdopleiding en redelijk tot goed en leuk voetbal en nu p$v financieel een hele grote klap zal gaan krijgen door dit historische slechte seizoen zal AZ ook op jacht gaan voor hun plekje
2 0
Tjpknge
Dat zagen we vd winter ook zeker terug, niet? Met die topper van een Leeuwin. En ik geloof nou ook niet dat AZ opeens allemaal jonge toptalenten uit Zuid-Amerika zal halen. Niet dat daar alleen het talent vandaan komt, maar uit Europa zullen de grotere/betere talenten passen voor AZ en hun miezerige salaritje. En dus zullen het toch eerder kleine gokjes worden ala Midtsjo, Jahanbakhsh en Svensson. Niks mis mee, maar of je daar Europees gezien, de oorlog mee gaat winnen.
0 0
AFCA1961
Nu het geluk ze na vele jaren eindelijk eens in de steek laat komt de ware kracht van die grafclub aan het licht (leuke zinspeling). Afgelopen met al die goals in de 93e minuut of later.....afgelopen met dubieuze scheidrechters die hun vaak matstte en afgelopen met dat josti publiek van ze en die irritante liedjes als je daar kwam met Ajax.
Herinner me nog een potje daar in `95 meen ik....kwamen we binnen stond Ajax er al met 0-3 voor. Helemaal tureluurs werden ze getikt toen.....en dit seizoen krijgen we al dat genot in veelvoud.
Ik ben altijd een enorme psv-hater geweest, mede door die irriterende spitsen van ze zoals Mertens, Nillis, Kezman en ga zo maar door. Heerlijk seizoentje dit.....nu volgende week de definitieve genadeklap geven en hij kan niet hard genoeg zijn.
6 -1
Tinus
Psv mag ik graag zien verliezen, het is veruit de meest onsympathieke club in NL in mijn ogen. De haat die velen hier lopen te verkondigen vind ik echter voor tokkies.
Lekker dat PSV eens flink wordt afgestraft, niettemin hoop ik wel dat ze er snel weer bovenop komen, want met een droevig Feyenoord en een droevig PSV wordt de Nederlandse competitie helemaal een lachertje. En dat is niet wat onze club nodig heeft.
0 -3
wieweet
Maar het valt mee, PSV speelde met hun reserve-elftal..
6 0
Kingoffdatoilet
Dat doen ze elke competitiewedstrijd dan ook.
0 0
AjaxDaniel
Haha dat PSV forum is echt heerlijk om te lezen.
8 0
Gooseman
Ik ze alleen maar dit als beginscherm;

Beste Gast, 

Gezien het feit dat het niet zo geweldig gaat met PSV lopen de emoties en de frustratie af en toe hoog op. Dat is natuurlijk prima, en het forum is uitermate geschikt om hierover van gedachten te wisselen. 

Let hierbij a.u.b. wel op het taalgebruik en gebruik gewoon de namen van personen. Geen scheldwoorden of verbasteringen van namen. 

Mocht je hier geen rekening mee houden, dan ontvang je een waarschuwing en riskeer je uiteindelijk zelfs (tijdelijke) verwijdering van het forum. Bovenstaande is een algemeen bericht dat bij iedereen op het scherm verschijnt.
3 0
MPAjax
welk forum ? 2 dagen geleden voor het laatst gereageerd
3 0
Patrick-19
Behalve die ontiegelijke kontenlikker, Brainz of iets dergelijks, wat een nepsupporter is dat dan.
4 0
ajaxdordtt
Zum kotsen idd.
2 0
Heliumschaap
Even Ihattaren ophalen deze zomer!
5 0
Kingoffdatoilet
Niet goed genoeg
1 -1
jarenfan
Lekker laten zitten arrogante kwal,past daar goed
0 -1
Ajacied33
Arrogant?? Verklaar je nader..
1 -1
ajaxpat
beter nu al halen en laten debuteren tegen lampies volgende week
2 0
mgtow
Wij jarenlang roepen dat psv bijna op zijn gat ligt maar nee de psv'ertjes wilden er niet aan en maakten ons uit voor rotte vis. Nu ze met hun neus finaal in de schijt zitten kan ik alleen maar hard lachen. Scouting kapot, management kapot, geld op, waardeloze trainer. .. Heeeerlijk!
7 0
AFCA1961
Geweldig toch en daarbij word er vrij zeker geen CL plaats gehaald wat ze de financiele nekslag geeft.....de komende jaren zijn we dus gewoon kampioen en zal het vermogen alleen maar groeien. Dus over een dikke week de definitieve vernedering in de Arena, ik kijk er reikhalzend naar uit.
3 0
Hans Kraay Jr.
Zou de harde kern de bus al aan het opwachten zijn in Eindhoven om de spelers eens even flink te knuffelen?
6 0
Sjoff
Ruud van big brother staat er ook!
Die had er wel zin in!
0 0
LL
Prima duo Faber en Zenden.... lekker doorprutsen bij de lampies
6 0
Redrum
Ernest Faber is er trouwens nu al helemaal klaar mee. Zijn woorden na afloop zijn vernietigend.
12 0
3*stars*3
Toch heerlijk om dat te zien man?
Boos ventje, niets mis mee ouwe reus! ;-)

Hebben de heren; Toeschouwer, Engeltje en die Heno, nog mee zitten genieten hier of konden ze het niet aan???
7 0
Redrum
Ja dit is wel echt genieten ja :) Faber is normaal een hele rustige kerel, maar hij is echt boos (en terecht ook). Ik dacht dat ze met hem nog wel op een rustige manier het seizoen op een redelijke manier konden gaan uitspelen (plek 2 of 3), maar het lijkt nu van kwaad tot erger te gaan daar. Maar zoals al eerder gezegd vanavond: ze verdienen het volledig.
3 0
insectenverdelg
Toch had ik na deze nederlaag nog meer genoten van t verongelijkte kleine kind gezicht van van Bommel.
0 0
3*stars*3
Nou zondag de punten pakken tegen Groningen en later toezien hoe Lang ff publiek in Eindhoven stil speelt.
Zie hem al voor me met vingertje voor zijn mond.
3 0
TontoKarnaggel
Zo'n john de jong, zouden wij als Ajax zijnde eigenlijk niet zijn salaris moeten overnemen? Heb zoveel plezier van die man dat ik me bijna schuldig voel dat psv voor de kosten moet opdraaien...
11 0
Schip
Waarschijnlijk doet marc dat al :)
0 0
Radie125
We moeten is goed in de spiegel kijken maar dat heb ik al vaker gezegd. Wat een clown die Dumfries
2 0
AFCA1961
Echt iedere week hetzelfde rideltje wat ie af draait......maar ja, wat moet ie anders?
0 0
ajaxmania
Yes
0 0
DarkDefender
Toch wel bijzonder hoor. In het begin van het seizoen dachten veel mensen dat de onderlinge wedstrijden tussen Ajax en psv zouden bepalen wie er kampioen zou worden. Kijk waar psv nu staat, ze gaan het nog lastig zat krijgen om derde te worden
1 0
3*stars*3
Aap is sowieso uit de mouw gekomen, als je ziet dat ze versterking nodig hebben maar Niemand kunnen kopen.
Wanhopig zitten ze te wachten op die back van Milan.
Geld is gewoon op daar, waarde van spelers dalen en na het missen van de CL, was voortijdig afhaken in de EL ook een strop.
Let nou maar op, of Philips stapt er weer in of een andere bedrijf steekt weer eens de hand uit want PSV heeft altijd hulp nodig.
4 0
Redrum
Als het geluk op is in Eindhoven zakken ze altijd heel ver weg.
1 0
Bjorn2321
Gewoon in sterkste opstelling gedeclasseerd door NAC.
1 0
RayJordaan
Van Brainport naar Painport
4 0
Robeerke
Brainfart
3 0
Redrum
Het was zeker een brainfart om Dumfries captain te maken.
1 0
Gerrr
Pierre Heno is wel lekker rustig altijd als psv afgaat als een gieter.
10 0
3*stars*3
Bizar dat zo’n troll hier ook jaren zit.
Aan ene kant slecht van AS dat ze nooit hebben ingegrepen.
Aan de andere kant, is het duidelijk dat Pierre mentaal niet goed is.
Want als je zoveel jaar kan zitten trollen op een forum van een concurrent, laat het zien dat je in al die jaren niet bent gegroeid als mens.
Nee, dan ben je gewoon niet goed in je kop.

Maar kennelijk geniet hij er op 1 of andere manier van...
4 0
Hans Kraay Jr.
Valt hier niks te zeiken over Ajax.
2 0
036AFCA97
Mensen praten wel over Ten Hag, maar die Ernest Faber is al helemaal niet te verstaan. Wat een gemompel met dat kut accent.
2 -5
MPAjax
psv aangeboden op marktplaats: sponsor en coach gezocht voor failliete club
1 0
Labrador
Nooit gedacht dat ik dit zou zeggen maar ik kan zo intens genieten van het huidige PSV
13 0
ajaxdordtt
Heerlijk idd. Tegen wie moeten ze dit weekend? Zin innnnn
1 0
JordyAjacied
Twente, hatrick voor Lang dus.
4 0
RuffRhythim
Ja je kijkt er in toenemende mate steeds grager naar ja....
1 0
MrPink
Lekker voor dat kut psv hahahaha
2 0
Frank1978
Te koop aangeboden: platte kar. Kan ook prima dienst doen als carnavalswagen. Pr. Notk. T.Gerbrands@psv.nl
2 0
ajaxdordtt
Kan ik daar een stukje grond of lucht bij krijgen?
8 -1
ajaxdordtt
Is Psv ooit wel eens zo slecht geweest?
2 0
Ajacied33
Ja, vrij recent nog. Eerste seizoen onder Cocu. Verloren ze veel, onder andere die 2-6 thuis tegen Vitesse en toen moesten de arme stakkers geknuffeld worden door de "harde kern" van PSV. Volgens mij werden ze toen 4e of zo
6 0
Suarez16_
Enige geluk voor hun toen was dat Ajax ze in leven hield door jaar in jaar uit de topspelers te vervangen voor niveautje Moisander, Serero en El Ghazi. Nu Ajax spelers als Tadic, Blind en Promes haalt en spelers als Ziyech en Tagliafico langer vast kan houden vrees ik het ergste voor psv en het beste voor Ajax. Deze tegenslagen kunnen nog wel even doorwerken.
2 0
ajaxdordtt
Oh ja wat een moment was dat. Voor mijn gevoel verloren ze toen niet zo vaak achter elkaar.
1 0
MK77
Ok Ziyech kan gewoon lekker blijven uitrusten tot de wedstrijd tegen Getafe. Die hebben we niet nodig tegen dit zooitje
1 0
Superjodeuh
Moet eerlijk zeggen dat ik na zó veel nederlagen toch wel een beetje medelijden begin te krijgen.. of nee, toch niet
2 0
afcasven1995
Er zijn 2 clubs waar ik nooit medelijden mee zal krijgen, en Psv is er een van.
1 0
TPajaxfan
Ado de andere?
1 0
Dit is mijn club
Echt never nooit niet! Hopelijk duurt het nog een jaartje of 10.
3 0
Ajacied33
NOOIT!!!!
3 0
RayJordaan
Hahahaha die Milan barste bijna in tranen uit
3 0
036AFCA97
Calimero
1 -2
ajaxdordtt
Hahaha ja die zal als geboren Amsterdammer wel een echte PSV'er zijn!
1 -2
RayJordaan
Lopen er zat hoor, de meeste Ajacieden komen niet eens uit Amsterdam en ik kan het weten want ben er geboren en getogen ;)
3 0
Redrum
Dat kleine schandknaapje van Fox?
2 0
RayJordaan
Haha yes
0 0
Redrum
Verschrikkelijk irritant mannetje is dat. Probeert interessant te doen, maar volgens mij weet die knuppel niet eens wat buitenspel is.
3 0
RayJordaan
Uitstraling van een korfbalverslaggever.
1 0
Robeerke
De grootste club van Brabant!
2 0
AlexIbarra
Willem II staat boven ze momenteel, laat dat maar een tijdje zo blijven. ;)
0 0
3*stars*3
Kan mij PSV-Ajax herinneren paar dagen na Schalke-Ajax.
Ajax was in een titelrace met Fey en PSV was al een tijdje uitgeschakeld voor de prijzen.
PSV won die pot tegen een uitgeput Ajax met 1-0.
En wat hoorde je na die pot, duizenden PSV’ers die uit volle borst, helemaal niets in Amsterdam zongen.

Gunde die club al niks maar na die dag, mogen ze van mij helemaal in de shit zakken en daar blijven.
Nederlands voetbal heeft toch niet zoveel aan dat schijtclubje.
45 -1
Dit is mijn club
Sorry, moest een duimpje omhoog zijn.
5 0
Redrum
Absoluut, psv verdient alle ellende die ze overkomt. Nederland wordt er echt niet slechter van als die club failliet gaat.
5 0
Frank1978
Ik had al enorm de schurft aan ze, maar na Ajax-Tottenham vorig seizoen komt het definitief nooit meer goed. Jaloers, hypocriet en schaamteloos volk is het.
5 0
Suarez16_
Precies. Helemaal toen ik na de wedstrijd een psv'er iets zag zeggen van 8 mei 2016 -> 8 mei 2019 met 5 jaar niks. Terwijl Ajax zich net verzekerd had van een (officieuze) landstitel (en de beker al had gewonnen) en een weergaloos CL seizoen had gekend door Real en Juve uit te schakelen. Noem me flauw maar zulke types gun ik echt nog 10 van die kloteseizoenen en dat een bergwijn of ihattaren met hangende pootjes naar Amsterdam komt.
4 0
Jariiii
Dat was bij het Feyenoordpubliek nog veel erger. Bij PSV gíng het nog.
2 0
Frank1978
Nooit geweten dat dat "Eindhoven de gekste!" letterlijk bedoeld is!
5 0
Babayaka
Ik vind psv een prachtig team. Hoop dat dit nog 10tallen jaren doorgaat.
5 0
Boer Gijs
Wie wil daar nou nog trainer worden? Emile Ratelband?
0 0
MPAjax
zie jhon van beukering zo het roer overnemen
0 0
Frank1978
En dan Hans van Breukelen als mental coach! Zie het zo voor me... :-)
1 0
ajaxdordtt
Aad de Mos?
1 0
mgtow
Ik. Maak me ook maar technisch directeur en al die andere hoge functies. Koop ik allerlei jeugdspelers van Ajax voor bezopen bedragen en daarna laat ik de club opheffen.
0 0
Redrum
Donkere wolken pakken zich samen boven het Philips Stadion. Ondertussen zit Toon Gerbrands op Google: wat levert een donkere wolk op per vierkante meter?
31 0
Frank1978
Hahaha geweldig weer! :'D
9 0
MankeNelis
Misschien kunnen ze die wolken ook verpatsen aan de gemeente.
2 0
Boer Gijs
Niet eens de beste van Brabant. Het licht gaat lekker uit voor ze
4 0
Jariiii
Ik heb ook wel een beetje met hem te doen hoor. Helemaal geen onsympathieke vent.
3 0
Redrum
Ik neem aan dat je Ernesto Faber bedoelt? Dat is inderdaad een verrassend sympathieke vent. Deze nederlaag is volledig voor Toon.
4 0
oxxer
Dumfries '' Als ik het tegengif had zou ik het gebruiken ''

Ik krijg weer buikpijn van het lachen.
8 0
Joker
Wat dacht je van het is niet goed onder de maat..

Ofwel het moest nog slechter...

Dat is de spreekbuis hahaha
3 0
Boer Gijs
Haha ze zijn dus besmet
1 0
Ajacied33
Hahahahahahah
1 0
Babayaka
Dumpfries dacht he uitgeschakeld ? Er is toch nog een return.
3 0
Toon meer reacties