Spakenburg-trainer optimistisch: 'Tuurlijk zijn er kansen'

ThijsZwagerman, 22-01-2020 om 18:25, 2263 views, Radio Veronica |

Koop nu jouw Ajax-artikel in de Ajaxshop!

SV Spakenburg-trainer Eric Meijers hoopt dat zijn ploeg woensdagavond tegen Ajax de openingsfase van de wedstrijd goed doorkomt. Als dit gebeurt, durft Meijers namelijk te denken aan een resultaat in de Johan Cruijff ArenA.

In gesprek met Radio Veronica stelt Meijers dat er tegen Ajax zeker kansen liggen voor zijn ploeg. ‘Tuurlijk zijn er kansen, anders hoeven we ook niet te gaan. We kijken ernaar uit en gaan in eerste instantie genieten, maar we proberen ook voor een zo goed mogelijk resultaat te gaan. Wat het zal worden, zal volledig van de tegenstander afhangen’, is Meijers realistisch.

De trainer weet dat Ajax in de openingsfase van een wedstrijd meestal een aantal goede kansen creëert en hoopt dat de Amsterdammers die kansen woensdagavond niet benutten. ‘Laten we eerlijk zijn: Ajax krijgt altijd drie kansen in de eerste tien minuten. Dat is zo tegen ADO Den Haag, Feyenoord en ook tegen Spakenburg. Als die kansen er niet ingaan, dan hebben we een kans. Maar als die kansen wel binnenvallen, dan wordt het een lastig verhaal.’

Denk jij dat Ajax met 6-0 wint van Spakenburg? Zet in en krijg 8,15 keer je inzet terug!

Delen!
Plaats een reactie

Om een reactie te kunnen plaatsen moet u inloggen of voor een account registreren.

Reacties
jaripettersson
Toch mooi dat zo'n trainer dit zegt. Ze gaan hun best doen en genieten. En hij droomt van iets leuks. in de trant van David tegen Goliath. Een verhaal waar ze door en door in geloven in de contreien van Spakenburg.
0 0
Illegaal
De kansen van spakenburg zullen zijn, met 6 7 of 8 -0 eraf gaan of met 6 7 of 8-1 eraf gaan..... en als Ajax 90 minuten met een voltallig elftal voluit zou voetballen dan wordt het ± 10-0
0 0