Bergsma is op proef bij Carl Zeiss Jena

BartVeenstra, 20-01-2020 om 14:15, 5220 views, Carl Zeiss Jena |

Shop nu het nieuwe Ajax-uitshirt 2020-2021!

Voormalig Ajacied Leon Bergsma is op dit moment op proef bij het Duitse Carl Zeiss Jena. De club, die speelt op het derde niveau van Duitsland, lijkt tevreden over het eerste optreden van de verdediger, zo valt te lezen op de clubsite.

Bergsma maakte zondag zijn opwachting in het duel met Lokomotiv Leipzig. Het duel eindigde in een 2-1 zege en voor Bergsma werd het een wedstrijd met twee gezichten. Hij speelde goed, maar moest wel vroegtijdig afhaken met een blessure aan zijn voet.

Trainer Roger Schmitt is in ieder geval te spreken over de oud-speler van Ajax. 'Helaas viel hij geblesseerd uit, maar tot dat moment speelde hij erg goed en paste hij zich erg goed aan. We gaan nu intern evalueren wat we gaan doen', aldus de trainer. Bergsma is officieel nog speler van AZ. In Alkmaar heeft hij een contract tot medio 2022.

Delen!
Plaats een reactie

Om een reactie te kunnen plaatsen moet u inloggen of voor een account registreren.

Reacties
appeltje
De trainer is Rico Schmitt. Roger Schmidt is de voormalig trainer van o.a. Salzburg en Leverkusen.
0 0
wladimir
Als je Ron Vlaar niet uit de basis kunt spelen dan ben je geen topper. Hij wordt deze week 23. Derde divisie in Duitsland betaalt ongetwijfeld beter dan een club als PEC, maar toch...
5 0
Redrum
Dit had zomaar de nieuwe Veltman kunnen worden.
2 -2
Ajaxxxisdebeste
Pfhh carriere al voorbij voor dat die begonnen is, niet verwacht dat die minstens AZ zou kunnen redden.
2 0