[Update] VVV-Venlo weigert komst De Koning toe te geven

GinoHaverkamp, 14-12-2019 om 20:40, 2758 views, FOX Sports |

Shop nu het nieuwe Ajax-uitshirt 2020-2021!

Hans de Koning wordt binnen aanzienlijke tijd de nieuwe hoofdtrainer van VVV-Venlo, zo meldt FOX Sports zaterdagavond. De 59-jarige trainer volgt Robert Maaskant op, die in november de laan werd uitgestuurd bij de Limburgse club.

Voorafgaand aan het duel tussen VVV-Venlo en PEC Zwolle verklapte interim-trainer Jay Driessen al dat De Koning aan de slag gaat bij de Venlose club. Driessen zal dan weer terugkeren in de rol van assistent, de functie die hij de afgelopen vijf seizoenen ook bekleedde. Ook navraag van FOX Sports bij De Koning zelf biedt zekerheid over zijn toekomst: de oud-prof gaat inderdaad naar VVV-Venlo. De club zelf heeft de berichtgeving nog niet bevestigd.

De Koning heeft bij een groot aantal (eerste divisie)-clubs aan het roer gestaan. Zijn meest recente klus was bij FC Volendam, dat hij vorig seizoen op interim-basis onder handen nam. Momenteel is hij clubloos.

Update - 22.40 uur - VVV-Venlo weigert komst De Koning toe te geven

Alhoewel interim-coach Jay Driessen en Hans de Koning zelf de komst van De Koning bij VVV-Venlo bevestigd hebben, ontkent de club het zelf. Volgens Stan Valckx, directeur voetbalzaken bij de Limburgers, is er nog niets rond. Hij erkent dat De Koning één van de kandidaten voor het trainerschap is, maar er is nog een andere kandidaat, zo laat hij weten aan FOX Sports.

Denk jij dat Ajax met 1-2 wint op bezoek bij AZ? Zet in en krijg 8,10 keer je inzet terug!

Delen!
Plaats een reactie

Om een reactie te kunnen plaatsen moet u inloggen of voor een account registreren.

Reacties
Redrum
Wat een heerlijke naam zeg, Hans de Koning.
1 0
036AFCA97
Pff, naast handjes schudden en lintjes doorknippen nu ook nog trainer. Willy blijft bezig!
1 0