Slot: 'Ajax is Champions League-waardig'

FinnDekker, 12-12-2019 om 23:35, 5276 views, FOX Sports |

Shop nu het nieuwe Ajax-thuisshirt 2020-2021!

Arne Slot denkt dat AZ het zondag heel lastig gaat krijgen tegen koploper Ajax. De Amsterdammers gaan dan op bezoek in Alkmaar in het kader van de competitie. Een belangrijke wedstrijd, aangezien het de nummers één en twee betreft.

Naast Ajax kende ook AZ een slechte generale. Er werd met 4-0 van Manchester United verloren in de Europa League. 'Maar als ik van tevoren had mogen kiezen welk duel ik het liefst zou winnen, had ik wel voor zondag gekozen', aldus de trainer van de Alkmaarders voor de camera van FOX Sports.

'Maar we weten dat Ajax een fantastische ploeg is. Champions League-waardig zou je kunnen zeggen, ware het niet dat ze eruit zijn gegaan. De manier was wat ongelukkig. Zij zijn gelijkwaardig zo dan niet beter dan Manchester United', besluit Slot.

Denk jij dat Ajax met 1-2 wint op bezoek bij AZ? Zet in en krijg 8,10 keer je inzet terug!

Delen!
Plaats een reactie

Om een reactie te kunnen plaatsen moet u inloggen of voor een account registreren.

Reacties
MM1974
AZ wint met 3-1
0 0
Ajacied33
Verkeerde site? Met de score ben ik het met je eens, alleen andersom natuurlijk. Jullie winnen echt niet van ons
0 0
PetrusKeizer
ja hoor, daar heb je t weer. t obligate rondje complimenten-geven-aan-de-tegenstander.
0 0
Van Reenen
TenSLOTte probeert hij de druk bij Ajax te leggen. Gelukkig kunnen wij daar wel mee omgaan, denk ik.
0 0
PJK54
Ik neem aan dat de spelers tot op het bot gemotiveerd zijn en hoe dan ook willen winnen al is het alleen maar om die vieze smaak uit hun mond te spoelen van afgelopen dinsdag, ik ga toch voor 1-4
0 0
Redrum
Ik mag het verdomme wel hopen ja. Als je nu weer verliest ga je echt met een klotegevoel de winterstop in. Win je nu dan is het in ieder geval duidelijk dat die schaal voor ons is. Dan gaan we na de winter met frisse moed de Europa League in.
1 0
MNJ7
Als je deze wint moet je wedstrijden tussen Europa League in gewoon was rouleren en talenten de kans geven zodat we een top fitte selectie hebben en echt kans maken op die beker !
1 -1
Ajax27
Zonder een buitenspeler met diepgang gaan we het gewoon tegen iedere tegenstander erg lastig krijgen. Neres zal er sowieso niet bij zijn dus het wordt bidden dat Promes op tijd fit is. 1 taak voor Overmars voor de rest van het lange seizoen.. een buitenspeler met diepte erbij die het nodige heeft bewezen en tussen de 24-29 jaar oud is. Iemand die op de bank nu zit bij een top-5 competitie, die dit seizoen nog geen Europees voetbal heeft gespeeld. Zo, en nu aan de slag ;-)
1 0
LS16
Als Promes niet mee doet heb ik er niet direct veel vertrouwen in. Zonder diepgang is het gewoon ontzettend lastig voetballen.
0 0
Fieldman
Slot is een goede gast. Onze coach volgend seizoen.
0 0
Redrum
Ik denk dat hij wel geschikt is voor ons ja, maakt een hele goeie indruk tot nu toe.
0 0
Ajacied33
Misschien ooit, voor nu hoop ik gewoon dat TH nog ff aanblijft..
2 0
Radie125
Dacht het zelfde laat zijn team prima ballen en heeft geen media training meer nodig.
0 0
niquedegraaff
Yep, want hij is kaal.
0 0
Ajacied33
Hier heeft Slot gelijk in. Ajax is CL waardig en ik denk dat wij beter als United zijn ja. Ik zou heel graag tegen een Arsenal of United willen spelen, dat Tottenham en Chelsea gedoe zit me niet lekker. Ff revanche pakken op een Engelse ploeg. Maar goed, eerst zondag, dat wordt een beladen pot met Ajax als winnaar. Ik zeg 1-3
1 0
MichelBoerebach
Gaat het regenen, zondag? Dan wordt het een ouderwets jaren '70 paraplu's-wedstrijd.
1 0
Sammy Sosa
Slot zij met ons...Of hij probeert zich alvast in te dekken of hij neemt graag de underdog positie aan. Ben iig blij dat het dak er al af is.
0 0
Tinus
Ik vind Slot absoluut niet het type om zich in te dekken. Daarnaast is AZ ook gewoon de underdog, dus hij kan alle druk prima bij Ajax neerleggen om z’n eigen ploeg vrijuit te laten voetballen.
1 0