Lampard: 'Bij uitschakeling Ajax zit je in zware poule'

BartVeenstra, 11-12-2019 om 08:20, 6209 views, AS |

Shop nu het nieuwe Ajax-uitshirt 2020-2021!

Chelsea-manager Frank Lampard is enorm trots nu zijn elftal de volgende ronde van de Champions League bereikt heeft. Dat Ajax werd uitgeschakeld in deze groep zegt volgens de Engelse oefenmeester genoeg: het betrof een enorm zware poule.

Nadat Chelsea werd gekoppeld aan Ajax, Valencia en Lille OSC wist Lampard al dat het een zware klus zou gaan worden. 'We hebben veel veerkracht getoond door resultaten te halen tegen Lille en Ajax, zodat we deze groep overleven. Als Ajax wordt uitgeschakeld, dan zit je duidelijk een zware poule', aldus de trainer in de Engelse media na afloop van de zege op Lille OSC.

Chelsea kon door een transferverbod haar selectie in de zomer niet versterken. Het maakt de prestatie van de Londenaren misschien nog wel knapper. 'Andere clubs konden geld uitgeven en zichzelf verbeteren. Dat hoort erbij als je een topclub bent. En wij hebben het gedaan met wat jongere spelers. Ik wil geen excuses blijven zoeken, maar we hebben een hoop werk te doen. Als we het gat willen overbruggen, dan zal dat niet zonder slag of stoot gaan. Dat hebben de afgelopen twee weken wel bewezen.'

Delen!
Plaats een reactie

Om een reactie te kunnen plaatsen moet u inloggen of voor een account registreren.

Reacties
GvanderK
Hoop zo dat wij Porto loten
0 0
DeMeervanweleer
Wees maar trots op je gluiperige baas Abramovic, die heeft dit voor je geregeld dwaas, met eerlijke sport had het niet veel te maken. Ik hoop dat die Brexit die stomme Engelsen nog dieper het moeras inzuigt dan ze al zitten, de PL voorop. Het ergste is dat de mening van Nederlanders, Denen, Belgen. etc. de UEFA aan zijn reet zal roesten, de kleine landen vertegenwoordigen het geld niet.
0 0
ajax4ever01
Geholpen door de arbitrage ja en die transferverbod voor Chelsea ook opgeheven. Dat kan geen toeval zijn..
0 0
TontoKarnaggel
Klopt, ze konden dit seizoen geen spelers kopen, scheidsrechters daarentegen.....
0 0
Cruijffthebest
Chelsea is zo ongelooflijk geholpen door de arbitrage die 2 keer tegen Ajax, echt misselijk makend!
0 0
PetrusKeizer
vergeet je niet om je bedankbrief aan consigliere Rocchi voldoende te frankeren, Frank?
0 0
stefanwillem
je zooitje halve tamme idioot.
0 0
Markopantelic007
Ajax had zich wat mij betreft wel wat meer mogen uitspreken na die wanvertoning van de scheidsrechter in Londen. Toen dachten ze waarschijnlijk we redden het wel, maar kijk waar je nu staat.
2 0
Joseph
Het zwaarste obstakel was misschien wel de VAR voor Ajax, als die gewoon zijn werk had gedaan, was Chelsea gewoon 3e geworden. Het geluk van een club uit een grote competitie.
2 0
Starkoo
Makkelijk gezegd voor een UEFA MAFFIA club. Zonder corrupte abitrage en de VAR had Chelsea derde geworden en Ajax als eerste door in de cl maar dat geeft Lambal nooit toe!
3 0
Oempaloempa
Ben benieuwd hoeveel die VAR gevangen heeft van Chelsea
4 0
Ajacied33
Krijg lekker de heen en weer kuttenkop
2 0