Celades: 'Gespeeld tegen één van de beste teams ter wereld'

BadembaBarrie, 11-12-2019 om 08:35, 4931 views, AS |

Shop nu het nieuwe Ajax-uitshirt 2020-2021!

Valencia-trainer Albert Celades kan zijn geluk niet op na de 0-1 zege van zijn ploeg in de Johan Cruijff ArenA. De coach zag zijn team strijden en uiteindelijk aan het langste eind trekken. Tegenover het Spaans AS kan hij zijn geluk niet op.

'We hebben tegen een heel goed team gespeeld', aldus Celades. 'Vorig draaiden ze een heel goed Champions League-seizoen, met dezelfde coach en grotendeels dezelfde spelers.' Ook Celades zag dat Valencia in de tweede helft eigenlijk alleen nog bezig was met overleven. 'We wisten dat we in de tweede helft, tegen een team zo goed als Ajax zouden moeten vechten.'

Celades benadrukt hoe moeilijk de opdracht voor Valencia was voorafgaand aan de groepsfase. 'We hebben gespeeld tegen twee van de beste clubs ter wereld, in Ajax en Chelsea. Na afloop van de loting dachten velen dat het onmogelijk zou worden om door te gaan, maar ik heb altijd vertrouwen gehad.'

Delen!
Plaats een reactie

Om een reactie te kunnen plaatsen moet u inloggen of voor een account registreren.

Reacties
Ajax95Duivendrecht
'Gespeeld' vind ik een te rooskleurige benaming voor hoe zijn ploeg zich gisteravond heeft laten zien.

Wat Valencia gisteren heeft gedaan verdient eerder de benamingen: absurd lang tijdrekken, matennaaien en als laffe bange poeperts continu in de eigen 16 kamperen. Voetbal spelen is toch iets heel anders.

Het is dat Ajax er gisteren helemaal niets van bakte vanwege het gemis van Promes en Neres en door het dramatische middenveld. Martinez moet imo nu echt zo snel mogelijk van het middenveld af, met hem op 6 verpest je je hele 1e fase van de opbouw. Maar ja, dan moet er wel iemand zijn die daar wel kan spelen, en die hebben we niet.

Conclusie: Ajax moet in de winterstop de transfermarkt op. Niet alleen voor een buitenspeler, maar vooral voor een CM/CVM die het vermogen heeft om het positiespel te dicteren. Doe je dat niet en blijf je met Martinez op 6 spelen, dan ga je ook tegen de grotere ploegen in de EL tegen de lamp lopen.
0 0
Cruijffthebest
Haal in de winterstop alvast Ihattaren, echt een geweldig talent.
Boadu voor volgend seizoen als extra spits.
Een type Alderweireld/Sanchez als vervanger voor Veltman.
Een type Antony/Olmo als creatieve middenvelder.
Keeper als vervanger voor Onana.........geen ide
0 0
Ajacied33
Chelsea uit speelden we ook met Martinez op het middenveld..
0 0
PetrusKeizer
tieft ajb op, schijnheilige spanjool. van jouw kant hoeven we geen complimenten.
0 0
Kojaxx
Valencia toneelvereniging. 'Geacteerd' zou hier niet misstaan.
1 0
Starkoo
Sukkel Valecia en Chelsea zijn beter af in de EL lol. Beste ploeg was Ajax. Gewoon pech gehad met de arbitrage en de VAR! En gebrek aan resever buiten spelers!
0 0
Ajacied33
Hij zei ook nog dat een gelijkspel niet verdiend zou zijn geweest. Nee idd, je verdiende om te verliezen met je kut anti ploeg
5 0
Boer Gijs
Hahaha, tegen Ajax wat een wanprestatie leverde
0 0