Coach Lille hint op B-ploeg: 'Spelers krijgen rust'

BadembaBarrie, 10-12-2019 om 08:55, 9245 views, The Daily Mail |

Shop nu het nieuwe Ajax-uitshirt 2020-2021!

Ajax en Valencia hoeven vanavond niet echt te rekenen op de steun van OSC Lille in de strijd om de volgende ronde van de Champions League. Bij een overwinning van de Fransen op Chelsea zouden zowel de Amsterdammers als de Spanjaarden doorgaan, maar het al uitgeschakelde Lille lijkt in Londen aan te gaan treden met een veredeld B-elftal.

Op de persconferentie voorafgaand aan het duel op Stamford Bridge liet coach Christophe Galtier doorschemeren dat de Champions League geen prioriteit meer is, nu Lille al uitgeschakeld is. 'Ik weet nog niet wat de opstelling wordt, maar ik weet wel dat sommige speler rust zullen krijgen', zo quote The Daily Mail de Franse oefenmeester.

Ondanks dat Lille dus niet in de sterkst mogelijke formatie zal aantreden, stelt Galtier dat zijn ploeg er zeker niet met de pet naar gooit. 'Dit is de Champions League en niet iedereen krijgt de kans om hierin te spelen. Dus we nemen dit serieus en zijn hier niet slechts om te vieren dat we deel uitmaken van deze competitie.'

Denk jij dat Chelsea punten gaat verspelen tegen Lille OSC? Zet in en krijg 3,30 keer je inzet terug!

Delen!
Plaats een reactie

Om een reactie te kunnen plaatsen moet u inloggen of voor een account registreren.

Reacties
MankeNelis
Ineens een Déjà vu, herinner de knipoog Kroaat dat was ook met een Franse ploeg. Die geven er gewoon de brui aan. Lekker dan.
0 0
Oliveira
Dit zou echt aantonelijk strafbaar moeten worden gesteld om bewust niet je beste spelers te gebruiken in een duel. Dit is gewoon competitie vervalsing. Lille weet dat er voor hun niks meer op het spel staat en dus nemen ze het niet meer serieus. Dit soort tactieken zijn zo extreem laf.
0 0
Web
Maakt niets uit. Chelsea had ook van het sterkste Lile gewonnen
0 -2
AJAXAFC1
Gewoon zelf winnen vandaag zijnde terecht 1ste in deze poule met 13 punten wat er eig 15 hadden moeten zijn dat heb je het zeer goed gedaan
0 -1
JariJari
18. Tegen Chelsea heb je met correcte arbitrage 6 punten namelijk.
1 -1
Jariiii
Nee, vier. Gelijkspel in Amsterdam was wel terecht geweest.
0 -1
PetrusKeizer
lekker sportief, hoor. waarom niet meteen n jeugdteam opgesteld?
0 -1
Eastwood
Tja, Chelsea moet en zal door. Kutclub.
Laten wij onze plicht doen en het snot voor de ogen spelen en op eigen kracht de volgende ronde in stormen
3 -1
Rentokill
Ongelofelijk wat Chelsea allemaal in de schoot geworpen kreeg. Hadden allang uitgeschakeld moeten zijn (en Ajax geplaatst).
2 -1
Schip
Ajax moet het sowieso op eigen kracht kunnen, maar chique is dit niet. Ga dan voor eerherstel en een stunt tegen Chelsea uit. Valencia kon dat ook, Ajax was met een pak slaag bezig tot die scheids gekke koeienziekte in zijn hoofd kreeg. En dan doodleuk deze kans laten liggen. Dan weet ik wel aan wie die matige prestaties van Lille liggen.
0 0
behangdelul
De eerste elf hebben al gefaald dus misschien een gretig B garnituur maakt wel meer kans. Boeiend. Alles in eigen hand, we moeten het zelf doen. Zoals altijd.
3 0
Aspers73
Wou het net schrijven, het sterkste Lille team heeft 1 punt,. Wie weet stunt deze ploeg vanavond. Mooiste zou zijn als vanavond Ajax en Valencia beiden door zijn.
1 0
Gonzalez75
Helemaal met jou eens.
0 0
Bky
Die hebben vast ook geld gekregen van Chelsea.
2 0
MelleAfca
Misschien maar beter ook, de A-ploeg heeft er toch niks van gebakken. Misschien schieten deze er per ongeluk twee in. Bij voorkeur wel in de goal van Chelsea dan...
3 0
Murtagh
competitievervalsing
0 0
markk
Het zou een oerdomme beslissing zijn. Dit is het podium waarop prof spelers zich willen laten zien, hier werk je het hele jaar naartoe. Het draait om meer dan kwalificatie maar spelen op het hoogste niveau en je meten met de wereldtop. Dan ga je niet met een B-elftal spelen tegen Chelsea. Daarnaast heeft Lille een sportief plicht om het beste team op te stellen en ook om zoveel mogelijk punten bij elkaar te sprokkelen voor de coefficient. Stel dan een B-team op in de cup.
2 0
Adamoost
Zeker en dan heb je het nog niet eens over de financiële compensatie als ze een punt pakken...
2 0
Spectre
Chelsea zal hun premie vast netjes overmaken naar Lille via wat omwegen
0 -1
Truth
ja, net zoals ze al aan de UEFA gedaan hebben
0 0