Valencia reist zonder Cillessen af naar A'dam

BartVeenstra, 09-12-2019 om 13:45, 3961 views, Valencia |

Shop nu het nieuwe Ajax-uitshirt 2020-2021!

Valencia moet het in de Champions League-wedstrijd tegen Ajax doen zonder meerdere basisspelers. De Spaanse club mist onder meer oud-Ajacied Jasper Cillessen, zo laat het weten via de officiële kanalen.

Tweede doelman Jaume Domenech zal dinsdagavond onder de lat staan bij Valencia. De Spanjaarden moeten het verder ook doen zonder Gonçalo Guedes, Geoffrey Kondogbia, Maxi Gomez en Denis Cheryshev. Daarnaast is Ezequiel Garay geschorst en staat Cristiano Piccini al langer aan de kant.

Het duel tussen Ajax en Valencia begint dinsdagavond om 21.00 uur. Bij een zege is Ajax zeker van de groepswinst, terwijl een gelijkspel volstaat voor overwintering in de Champions League. Een nederlaag tegen Valencia en een zege van Chelsea op Lille OSC zou uitschakeling in het miljardenbal betekenen.

Denk jij dat Ajax en Valencia met 1-1 gelijkspelen? Zet in en krijg 7,60 keer je inzet terug! 

Delen!
Plaats een reactie

Om een reactie te kunnen plaatsen moet u inloggen of voor een account registreren.

Reacties
MaximilianRosse
Veltman vandaag echt de zwakste schakel.
0 0
Ajacied33
Laatste zin van dit artikel klopt niet . Ajax overwintert ook in de CL als Chelsea gewoon niet wint, gelijkspel mag dus ook.
0 0
FreddyAX
Feitelijk kan Ajax 10 spelers opstellen van het elftal waarmee uit gewonnen werd en zal Valencia het op 4 plaatsen anders moeten doen.
0 0
Leviathan
Alleen hebben hun wellicht een betere bank
0 0
Fluitje
Kan mij het nou schelen wie bij hun de allen uit het net gaat vissen ;-)
3 0
ajaxminimax
Valencia mist dus ook een hoop... Bij Ajax is het bidden dat Promes en Onana wel fit zijn.. Als die fit zijn, heb ik er alle vertrouwen in dat Ajax gewoon doorstoot naar de knock-out fase
0 0
Westerpark1982
Ik zie Maxi Gomez ook niet op de lijst staan...
1 0
AlexIbarra
In welk hotel zitten ze? ;)
1 0
Cesc8
Toch wel lekker dat zo een Guedes niet meedoet hoor, levensgevaarlijke speler in de counter.
Word sowieso het grootste gemis voor hun, niet alleen omdat hij goed is voor hun maar ook omdat daar juist de zwakte bij ons Ajax ligt. Bijna elke kans die we uit in Valencia tegen kregen begon bij hem.
2 0
Sanalologo
Jammer, Jasper kan er niet zo veel van.
3 -5
FollowAjax1
U zat gistermiddag in Arnhem?
0 0