Nunnely lacht: 'Nu duidelijk dat ik sneller ben dan hij'

JesseTH, 06-12-2019 om 23:20, 2577 views, FOX Sports |

Koop nu jouw Ajax-artikel in de Ajaxshop!

Voor Ché Nunnely was zijn vrijdagavond als vanzelfsprekend een mooie avond. De oud-Ajacied was belangrijk voor Willem II door het versieren van de penalty waar de 0-1 uit viel en dat ook nog eens in duel met zijn 'maatje' Sergiño Dest.

'Ik was snel weg en hij (Dest, red.) raakte mij eerst, penalty', klinkt Nunnely in gesprek met FOX Sports. 'Dest en ik komen uit dezelfde stad, hij is wel een maatje van me. We hadden elkaar van tevoren succes gewenst. Soms plaagt hij me dat hij denkt dat hij sneller dan me is, maar dat weet ik niet meer nu. Dat ik sneller ben dan hij, dat is nu wel duidelijk.'

Nunnely genoot ervan om op een 'mooi podium' als de Johan Cruijff ArenA te spelen. 'Dat we ook nog winnen, is nog mooier. Ik ben er vaak geweest als toeschouwer, maar om er nu zelf in te staan, is natuurlijk nog mooier. Ik heb ervan genoten. Met zoveel supporters daar op het veld staan en spelen is het mooist.'

Delen!
Plaats een reactie

Om een reactie te kunnen plaatsen moet u inloggen of voor een account registreren.

Reacties
Juichtoon
Dest moest meer meters maken...rare vergelijking.
0 0
Bonno1978
Ik snap niet dat Dest niet op Onana vertrouwd in zo’n situatie. Je wordt eruit gelopen, kan gebeuren. Vertrouw op je keeper, waarom risico nemen? Voor hetzelfde geld krijg je nog rood ook. En dan scoort ie misschien wel, maar misschien ook niet..:
0 0
Ajacied33
Ik vond heel Ajax matig gisteren, maar als ik twee namen eruit haal, kom ik op Martinez en Dest. En aan laatstgenoemde heb ik me gisteren wel geërgerd. Je staat achter, voetbalt slecht en meneer Dest doet er een schepje bovenop met zijn nonchalance, balletje onder de voet, niet gretig zijn, ballen van zijn voet laten springen. Maar goed, hij is jong en komt net kijken, maar het moet beter!
2 0
Pierre Heno
Mooie foto ook wel met DEST..als deel van de sponsornaam in het zicht op z'n shirt. En ja!...hij heeft gelijk...hij is sneller dan Dest. Maar dat zijn er al zoveel, in de eredivisie alleen al. Zoals eerder al gesteld: Dest is wendbaar maar helemaal niet zo snel. Dat kostte ons thuis tegen Heracles al een goal en nu een beslissende penalty. Dest kun je niet tegen Valencia in de basis zetten. Met Veltman is het al billen knijpen en duimen dat hij geen strafschop veroorzaakt of rood pakt. Met Dest er dan nog bij is je hele rechterflank een risico tegen Valencia. Je kunt 1e van de poule worden maar door met 1 goal te verliezen ben je meteen al gezien voor de CL KO fase. Dan kun je geen ricico's nemen met èn Dest èn Veltman op rechts.
0 -1
MoIukker
Dest speelde matig, was altijd mijn favoriet maar Mazraoui brengt ietwat meer rust. Ook zag ik hem dribbelen en dollen op zijn eigen helft? Je leert bij de pupillen dat je dat niet moet doen.
2 0