Koster: 'We gaan ons zeker niet aanpassen'

JesseTH, 06-12-2019 om 17:00, 1890 views, NOS |

Shop nu het nieuwe Ajax-thuisshirt 2020-2021!

Adrie Koster, trainer van Willem II, is zeker niet van plan om zich aan Ajax aan te passen wanneer zijn ploeg het vrijdag opneemt tegen de Amsterdammers. De trainer werkt al het hele seizoen met een vaste speelwijze en stapt daar ook tegen de koploper niet vanaf.

'We gaan voetballen op onze manier, zoals we dat het hele seizoen al doen', aldus de trainer tegenover de NOS. 'We gaan geen gekke dingen doen en proberen van onze eigen krachten uit te gaan. Dan gaan we kijken hoe die wedstrijd gaat lopen. We gaan ons zeker niet aanpassen.'

De verslaggever van dienst bespreekt het scorend vermogen van de Willem II-aanval met Koster, maar de oefenmeester lijkt daar niet op te bouwen. 'Aan de andere kant is het zo dat wij heel veel wedstrijden hebben gespeeld waarin we ook niet zo gemakkelijk scoorden. De afgelopen wedstrijd hebben we een keer vier keer gescoord, maar over het algemeen kunnen we meer scoren.'

Denk jij dat Ajax met 3-0 wint van Willem II? Zet in en krijg 7,05 keer je inzet terug!

Delen!
Plaats een reactie

Om een reactie te kunnen plaatsen moet u inloggen of voor een account registreren.

Reacties
DannTheDon020
Was Koster vorig seizoen ook al coach van Willem II? Kan me indd herinneren dat Willem II ging voetballen maar met 10 a 15 minuten met 2-0 achterstond terwijl Ajax met ze aan het spelen waren. Toen gooide die het maar dicht, niet geleerd van de fouten Willem II?
0 -1
JanTa
Natuurlijk gaat Koster zijn systeem aanpassen door ook heel compact te gaan spelen.
0 0
Joker
Is het verboden om te zeggen dat je je wel aanpast, elke ploeg past welke wedstrijd dingen aan.

Niks mis met elf achter de bal, naar voren rossen, en maar Ien waar het schip strand...
0 0
jtodam
Ik heb veel respect voor Adrie, maar in de Arena past elke tegenstander zich aan. Je kan wel de intentie hebben om te voetballen, maar al snel kom je er achter dat je niks te vertellen hebt in Amsterdam. Dan wordt het een partijtje damage control.
1 0
Cupmetgroteoren
Juist, het was te zien.
0 0