Transferverbod Chelsea van de baan

BartVeenstra, 06-12-2019 om 12:15, 8342 views, Voetbal International |

Shop nu het nieuwe Ajax-thuisshirt 2020-2021!

Chelsea heeft de transferban met succes aangevochten. Het Internationaal Sporttribunaal (CAS) heeft het beroep van de Engelse club toegewezen, zo schrijft onder meer Voetbal International vrijdagmiddag.

De Champions League-tegenstander van Ajax had zich niet neergelegd bij de straf, die de FIFA ook na een hoger beroep had uitgesproken. Chelsea was gestraft naar aanleiding van het veelvuldig overtreden van de regels voor het aantrekken van minderjarige spelers uit het buitenland.

Zodoende mocht Chelsea aanvankelijk in twee transferperiodes geen nieuwe spelers halen, maar het beroep levert de Engelsen nu een prachtig kerstcadeau op. In januari mag de club weer de transfermarkt op.

Delen!
Plaats een reactie

Om een reactie te kunnen plaatsen moet u inloggen of voor een account registreren.

Reacties
ajax4ever01
Chelsea krijgt alles voor elkaar, eerst die rode kaarten aansmeren en nu weer dit.
0 0
Jelle2500
Mischien zit er wat leuks voor Ajax bij, Nu ze toch ineens weer 6e keus gaan worden.
0 0
strafschop
Aan de reacties te zien zijn de meesten onbekend met het C.A.S.
0 0
MPAjax
Chelsea directeur: "ze vroegen maar 10 miljoen voor de uitkoop dus wij dachten mooi dan kunnen we weer gaan shoppen bij andere clubs want we zijn een tweederangs Champions League club die eigenlijk thuis hoort in de Europa League maar geholpen word door UEFA omdat we veel geld kunnen uitgeven"
1 0
Aad82
Ze zullen vol voor Hakim gaan.
0 0
Santiago
Zie Hakim zelf niet voor Chelsea kiezen eerlijk gezegd
0 0
De Stift
Dom als Chelsea nu als een gek weer gaat kopen. Ze doen het naar behoren in PL en in de CL. Ze winnen de sympathie van het publiek en kunnen de loyaliteit van hun spelers nu voor zich winnen. Want in tegenstelling tot Ajax kan Chelsea gezien hun competitie en financiële mogelijkheden de grootste talenten wel behouden. Stel dat wij in de positie van Chelsea hadden gezeten, dan waren Frenkie en Matthijs echt niet vertrokken afgelopen seizoen. Juist Chelsea zal moeten onderkennen hoeveel energie er zit in er een jonge spelersgroep. Ze kunnen het Ajax van Engeland worden, alleen dan vele malen rijker. Ze gooien hun eigen glazen in als ze weer meteen een koopclub worden.
0 0
AjaxDaniel
Jep, daarom zou ik een BeNeLiga in dat opzicht helemaal niet erg vinden. Tuurlijk, de Premier League blijft veel beter maar een BeNeLiga kan in de breedte concurreren met de Ligue 1. En dan kan je topspelers ook langer behouden.
0 0
AjaxDaniel
Jep, daarom zou ik een BeNeLiga in dat opzicht helemaal niet erg vinden. Tuurlijk, de Premier League blijft veel beter maar een BeNeLiga kan in de breedte concurreren met de Ligue 1. En dan kan je topspelers ook langer behouden.
0 0
strafschop
Naar behoren is niet goed genoeg. Chelsea moet voor de titel spelen, de 4e plek waar ze nu staan is een troostprijs.
0 0
3*stars*3
En mensen waaronder veel analisten maar roepen hoe mooi het is dat Chelsea een nieuwe koers is gaan varen.
Uit nood geboren ja!
Iedereen die het voetbal een beetje volgt weet dat Chelsea een ban had.
Mooie periode voor de jeugd maar nu ze kunnen shoppen, gaan we echt weer de echte Chelsea zien.
0 0
Ajacied33
Uitgerekend Chelski nu noodgedwongen met de jeugd moet spelen, vind ik het leuk om naar ze te kijken. Met al die grote namen in het verleden vond ik het sowieso een verschrikkelijke club, maar ook vreselijk om naar te kijken. Ze kunnen ook dit seizoen met eigen jeugd gewoon bij de top 4 eindigen
0 0
ArthurG
Ik weet het niet hoor, op zich heeft Lampard het ook leuk gedaan bij Derby County. Ze zullen vast wel een hoop uitgeven deze winter, maar het zou me niet verbazen als Lampard de jeugd wel kansen blijft gunnen (meer dan voor lampard iig).
0 0
jtodam
Haha echt he. Die club is nog steeds door en door verrot. De jeugd kan vanaf nu weer de klere krijgen en er gaat weer schaamteloos met geld gesmeten worden.
1 0
Ajaxxxisdebeste
Goed nieuws voor alle jonge talenten daar.
0 0
trainerdv
Ironisch... ze begonnen zowaar eens op een voetbalclub te kijken met dito beleid.
0 0
trodat4030
Nou, daar zal wel een miljoentje of 200-300 uitgegeven gaan worden.. Mount kan alvast een plekje op de tribune reserveren..
0 0
AFCA2211
CAS Maffia?
2 0
Hollister
Dat Chelsea wordt op veel vlakken dus gematst door de UEFA.. whats new?
1 -3
trodat4030
CAS, UEFA is heel iets anders, maar ja, waarom ook moeite doen om ook maar 1 zin meer dan de titel te lezen......
0 0
MoIukker
"Chelsea heeft de transferban met succes omgekocht"
12 0