Shop nu het nieuwe Ajax-uitshirt 2020-2021!

Gorré plaatst zich met Suriname voor Gold Cup

BadembaBarrie, 19-11-2019 om 09:30, 4682 views, AS |

Shop nu het nieuwe Ajax-uitshirt 2020-2021!

Oud-Ajacied Dean Gorré heeft zich met Suriname voor het eerst in de geschiedenis geplaatst voor de CONCACAF Gold Cup. In en tegen Nicaragua zag bondscoach Gorré zijn ploeg met 2-1 winnen en zich zo verzekeren van een plek tussen de beste landen van Midden- en Noord-Amerika in 2021. 

Suriname kwam na ruim twintig minuten voetbal op 1-0 door een doelpunt van Ivenzo Comvalius, die voor het Slowaakse AS Trenčín uitkomt. De score werd kort na rust verdubbeld door oud-Excelsior-aanvaller Nigel Hasselbaink. De aansluitingstreffer van Nicaraguaan Rigoberto Fuentes na 61 minuten was niet genoeg om de wedstrijd te doen kantelen. 

Gorré speelde tussen 1997 en 1999 voor Ajax en wist in 48 optredens dertien keer het net te vinden. Sinds juli 2018 is hij actief als bondscoach van Suriname.

Denk jij dat Oranje met 4-0 wint van Estland? Zet in en krijg 5,45 keer je inzet terug!

Delen!
Plaats een reactie

Om een reactie te kunnen plaatsen moet u inloggen of voor een account registreren.

Reacties
TaBoeMan
Eindelijk plaatsing voor een eindtoernooi! En dat met spelers actief in suriname voornamelijk. Nu met de mogelijkheid van surinaams nederlandse spelers erbij is het potentieel echt groot, helemaal in de noord amerikaanse regio! Wat zou jullie toernooi selectie zijn?
0 0
Red Devil
Nu kunnen Surinaamse spelers die Oranje niet halen voor Suriname kiezen en dan kan het best een goed team worden.
0 0
soewares
Dat zou voor deze paatsing al gemoeten..
0 0
1738
ik hoop nu dat alle nederlandse surinamers die niet in aanmerking komen voor NL. Voor het surinaams elftal kiezen. Het is na deze plaatsing interessanter om de keuze te maken. genoeg potentiele spelers die deze stap kunnen maken
3 0
insectenverdelg
Zijn weinige die een surinaals paspiort hebben. Veel met Surinaalse roots kunnen dus niet voor Suriname kiezen.
0 0
LezDeBoer
Dat is sinds vorige week verleden tijd! In Suriname is zojuist het “sportpaspoort” ingegaan. Nu hoeven spelers met Surinaamse roots hun huidige paspoort niet in te ruilen voor een Surinaams paspoort maar gewoon met hun sportpaspoort spelen. Historisch moment voor het land.

De voorwaarde is dat minimaal 1 grootouder de Surinaamse nationaliteit bezit. De timing kon niet beter! Nu met die Gold Cup plaatsing kan het zeer interessant worden.
0 0
3*stars*3
Nou, dan heeft Suriname echt een goede team.
Curacao heeft al een goed team maar Suriname heeft een grotere vijver om uit te vissen.
Las dat Denswil waarschijnlijk ook gaat spelen voor Suriname.
Nou, dat is dan echt een hele goede.
Als je meer spelers uit die categorie kan halen, ben je goed op weg.
3 0