Sierhuis kreeg kopstoot: 'Hij raakte me vol'

BartVeenstra, 21-10-2019 om 11:20, 4030 views, Dagblad van het Noorden |

Shop nu het nieuwe Ajax-uitshirt 2020-2021!

Kaj Sierhuis wist niet wat Sparta Rotterdam-keeper Tim Coremans zondag bezielde toen hij een kopstoot uitdeelde aan de door Ajax aan FC Groningen verhuurde spits. De Groningers kregen een penalty, die door Charlison Benschop werd benut (2-0).

'Hij raakte me vol', zegt Sierhuis tegenover het Dagblad van het Noorden over het incident. 'Ik vroeg me zelfs eventjes af waar ik was', aldus de spits, die uitlegt wat er in zijn ogen gebeurde. 'Ik hield hem kort eventjes vast. Dat was gewoon een slimmigheidje, waar de trainer zo vaak op hamert. Konden wij even weer in positie gaan staan. Toen haalde hij ineens uit. Totaal onverwacht. Het was vast een vlaag van verstandsverbijstering.'

FC Groningen won de wedstrijd uiteindelijk met 2-0, waarbij Sierhuis zijn ploeg voor het incident al op 1-0 had gezet. De spits kon het doelpunt goed gebruiken, omdat hij de laatste tijd op de bank zit.

Delen!
Plaats een reactie

Om een reactie te kunnen plaatsen moet u inloggen of voor een account registreren.

Reacties
ajax1981
Off topic:
Ik heb gehoord dat PSV in beroep gaat tegen de 2 wedstrijden schorsing van Hendrix. Het moeten er minimaal 4 zijn.
0 0
JariJari
4 wedstrijden geschorst waaronder PSV.

Nu gaat hun Isrealische transfervrije aankoop keeping gok ik.
0 0
Labrador
en dan nog beweert die keeper voor de camera dat het niet doelbewust was . Die moet even met Kramer gaan praten. Die heeft nog wel het nummer van de huisadvocaat van die kakkerlakken.
2 0
Ajax95Duivendrecht
Ik heb dat interview met hem gezien. Wat een ongelofelijk trieste bosmongool, die keeper.
0 0
AFCAPolarBear
Ik denk dat Kaj een voorbeeld is van een jonge voetballer die te snel bij Ajax 1 wil spelen. Hij heeft niet het geduld om eerst in de KKD vlieguren te maken en aan zijn zwakke punten te werken/sterke punten te verbeteren. Dat heeft blijkbaar aan zijn vertrouwen geknaagd, want bij Groningen imponeert hij blijkbaar ook niet, dat hij geen vaste basisplek meer heeft
0 0
BrandjeXL
Al laat je Sierhuis vier jaar in KKD spelen dan nog zal hij nooit het eerste van Ajax halen. Vind het sowieso zorgwekkend dat een club die oogstrelend voetbal wil spelen al sinds vd Vaart geen aanvallende speler kan opleiden met die eigenschappen. Het zijn allemaal lopers en krachtmensen. Nouri natuurlijk niet mee geteld.
0 -1
BRAMHOUTEN
dat is het voetbal van tegenwoordig, ook internationaal. de grote teams bestaan ook alleen maar uit lopers. Messi is een uitzondering
0 0
afcaman
Kreeg bij Jong ook niet altijd een basisplaats. Begrijpelijk dat je dan ergens anders gaat kijken. Geweldige gozer, enorm gedreven, maar ik denk net te weinig talent om in Ajax 1 te slagen.
1 0
RusselWestbrook
Of hij is gewoon niet zo goed.
0 0