Lampard: 'Ajax heeft een enorm sterk team'

BartVeenstra, 21-10-2019 om 10:45, 8850 views, Goal |

Shop nu het nieuwe Ajax-uitshirt 2020-2021!

Chelsea-manager Frank Lampard beseft als geen ander hoe belangrijk de komende twee Champions League-wedstrijden tegen Ajax zijn. De Londenaren pakten tot nu toe drie punten uit de eerste twee groepsduels, terwijl Ajax al op zes punten staat.

'Het is een spannende groep', zegt Lampard tegenover Goal. 'We hebben een goed resultaat behaald tegen Lille. Nu wachten twee grote wedstrijden tegen Ajax, want zij hebben een enorm sterk team. Bovendien hebben ze al zes punten gepakt, dus het zal ons zonder twijfel problemen opleveren. Er zal een waanzinnige sfeer heersen in het stadion', aldus Lampard.

Toch is Lampard niet per se bang voor de komende wedstrijd. 'We reizen met redelijk veel vertrouwen af naar Amsterdam, dus laten we deze uitdaging aangaan', zegt de Engelsman, die wel weet dat het niet makkelijk gaat worden tegen Ajax. 'In het voetbal heb je veel lessen en deze wedstrijden tegen Ajax vormt er opnieuw een. Vorig seizoen reikten ze tot de halve finale, ze hebben goede spelers en spelen op een herkenbare manier. Als je niet in balbezit bent, moet je enorm geconcentreerd zijn. In alle opzichten vormt deze ontmoeting een grote uitdaging.'

Delen!
Plaats een reactie

Om een reactie te kunnen plaatsen moet u inloggen of voor een account registreren.

Reacties
Babangida83
Alles op alles zetten om de volgende twee wedstrijden te winnen, dan ben je door, kun je krachten sparen en de jeugd een kans gaan geven. Ultieme voorbereiding op de tweede seizoenshelft. Is te doen. Maar Chelsea schat ik hoger in dan Valencia. Ben benieuwd hoe goed Ajax tegen zo'n team.
0 0
MankeNelis
Lampard in de bocht, 80 contractspelers achter de hand..
0 0
Cupmetgroteoren
Zo sterk vind ik het elft van Ajax niet. Middenveld vind ik matig, centrale verdediging is redelijk, niet meer dan dat, op de bank zit bijna niks van kwaliteit en een echte killer spits is er niet.
2 -4
Aspers73
Engelse ploegen zijn van een heel andere orde dan ploegen uit andere landen. Hun fysiek en tempo kom je nergens anders tegen. Dat hebben we gezien tegen United en Spurs. Als we weer die ruimtes weggeven dan hou ik mijn hart vast.
0 -3
Bijgoochem
Zowel tegen United als tegen Spurs (tweede helft) durfden we niet meer te voetballen op de manier waarop we zo goed kunnen. Hadden we dat wel gedaan dan waren we gewoon de betere tegen beide ploegen.
0 0
aniet
Ik heb nog wedstrijden tegen oa M City en Arsenal op mijn netvlies staan
(Engelse ploegen dus) en oh wat was dat feest
1 -1
Chesterson93
Dieper in het geheugen dan United en Spurs.
0 0
WZAWZDB14
Mooi om te lezen het respect vanuit het buitenland, kunnen ze binnenlands nog wel van leren.
2 0
Santiago
Er komen ook genoeg lovende woorden vanuit het binnenland hoor
0 0
voorkennis
Kan niet wachten !!!
Eerst met mn jongste morgen een rondleiding volgen in de JC ArenA, en woensdag zitten we in het stadion
0 0
noppenkoning
Leuk, hoe oud is hij/zij, mijn oudste zoon is 4 maar weet nog niet wat beste leeftijd is voor 1e wedstrijd.
0 0
voorkennis
maar we hebben ook een seizoenskaart
0 0
voorkennis
13 (dochter)
0 0
Jariiii
Het mooie is dat het helemáál niet zo'n spannende groep is als iedereen van tevoren dacht - zeker niet als Ajax niet verliest woensdag.
0 0
Sanalologo
Tja, als Ajax wel verliest dan is het opeens wel een hele spannende groep.
0 0