Feyenoorder Ié bezocht 'undercover' JC ArenA

BartVeenstra, 19-10-2019 om 10:30, 7490 views, Algemeen Dagblad |

Koop nu jouw Ajax-artikel in de Ajaxshop!

Feyenoord-verdediger Edgar Ié bezocht onlangs 'undercover' een wedstrijd van Ajax in de Johan Cruijff ArenA. De éénmalig Portugees international was aanwezig bij het Champions League-duel tussen Ajax en Lille OSC, zijn voormalige club.

Ié speelde van 2017 tot de afgelopen zomer bij de Franse club en zodoende wilde hij zijn oude club in actie zien komen. 'Tegen Lille ben ik al naar de ArenA gegaan', zegt de Feyenoorder in het Algemeen Dagblad. 'Om mijn oude ploeggenoten van Lille in de Champions League te zien spelen. Voor de zekerheid heb ik de capuchon van mijn trui maar over mijn hoofd getrokken op de tribune. Er waren supporters van Trabzonspor die mij in het stadion herkenden, hahaha.'

Dat Ié als speler van Feyenoord de Johan Cruijff ArenA bezocht, leverde verbazing op bij zijn teamgenoten. 'Mijn ploeggenoten in De Kuip vertelden dat het niet gebruikelijk is dat spelers van Feyenoord op de tribune zitten bij Ajax. Ach, voor een keertje kon het wel', zegt de Portugees, die volgende week zondag met Feyenoord opnieuw op bezoek komt in de Johan Cruijff Arena. Dan voor de Klassieker tegen Ajax.

Denk jij dat Ajax met 0-4 wint op bezoek bij RKC Waalwijk? Zet in en krijg 7,50 keer je inzet terug! 

Delen!
Plaats een reactie

Om een reactie te kunnen plaatsen moet u inloggen of voor een account registreren.

Reacties
Bennyben
Zijn zoveel supporters die bij amateur clubs spelen en naar Ajax komen kijken dit is echt nieuws onwaardig.
1 0
AjaxDordt
Deze jongen wil zijn oude club in actie zien in de Champions League en toevallig spelen ze een keertje in Nederland. Wat een gedoe om niks, laat die jongen dat lekker doen.
2 0
3*stars*3
Kan mij herinneren dat hij “veel indruk” maakte op die fans en media na zijn debuut.
Volgens mij in voorronde EL, tegen een laagvliegend.
Vond al dat het weer erg snel ging met het ophemelen van een kakkie maar als ik hem daarna zie tegen Fortuna en Az...

Dat hij een pot van de grootste en mooiste club wil bezoeken, kan ik hem trouwens niet kwalijk nemen.
Niet gek ook want buiten NL blijft Ajax ook DE club van NL.
Dat Lille op bezoek kwam, kon hij nu mooi als excuus gebruiken. ;-)
1 0
Redrum
Die jongen wilde ook wel eens echt voetbal zien en dan kan je in Nederland maar in één stadion terecht. Feyenoord stijgt nog wel eens boven zichzelf uit in de eigen Kuip, maar dan is het nog steeds hotseknotsebegoniavoetbal dat het aankijken amper waard is. Psv laat standaard kutvoetbal zien. AZ speelt na Ajax het meest attractieve voetbal, maar dat kunnen ze ook alleen maar opbrengen in de eredivisie. In Europa maakt AZ er een keihard zooitje van. Het is dat die Belgen zo knettergek bezig waren, anders hadden ze geeneens Europees gespeeld dit jaar. Ajax staat op eenzame hoogte in Nederland, alleen is het lastig om dat op nationaal niveau structureel tot uitdrukking te laten komen. Daarvoor is het iets te veel Ajax tegen de rest. No calimero trouwens, gewoon realistisch. Elke club heeft een wedstrijd van het jaar en voor elke club in Nederland is dat de thuiswedstrijd tegen Ajax. Dan kan je moeilijk met droge ogen gaan beweren dat de moeilijkheidsgraad voor elke club hetzelfde is.
1 0
fanforeffer
je wilt toch ook weleens proeven hoe het bij de top gaat ?
2 0
stebalk
Laten we eerlijk zijn, hoeveel Ajax supporters zouden hem uberhaupt herkend hebben als hij zonder capuchon op de Arena in was gelopen? Ik niet in ieder geval.
8 0
TontoKarnaggel
Al had hij de hele wedstrijd naast me gezeten en zich voorgesteld met naam en toenaam, ik had geen idee gehad wie dat dan zou moeten zijn.
3 0
FissaDeGekste
Prachtig toch. Waarschijnlijk was hij die enthousiaste gozer die ik mijn halve zakje M
0 0
Red Devil
Ze maken weer drukte om helemaal niets daar in 010.
1 0
GvanderK
We leven in een vrij land, van mij part neemt de hele 010 selectie plaats. Diep van binnen zijn ze allemaal een beetje fan van Ajax, vandaar ook de jaloezie.
4 0
voorkennis
Wat zijn het toch een huilebalken en slachtoffers daar in die havenarbeiders stad.
En maar klagen huilen en zielig doen over alles wat met ajax te maken heeft.
Op FR12 klagen ze ook over die gast dat hij in de ArenA was, en nu uiteraard ook omdat ajax vanavond speelt en fey pas morgen om 16.45 uur , dit ivm de europese verplichtingen.
KNjb, competitievervalsing en noem maar op
2 0
JariJari
Waarom kijken ze no naar ons? Ze staan 9de op 10 punten van ons na 9 wedstrijden. Ze kunnen zich beter druk maken wanneer ADO en Fortuna spelen, die staan dichter achter hen (7 punten) dan Feyenoord achter ons.
1 0
blessure
Die jongen, wil ook wel eens goed voetbal zien.
2 0
Rhythim
Feyneoord is een club die er niet meer toe doet....
1 0
Redrum
Ja het is de schuld van de KNJB dat Ajax al 34 keer kampioen is geworden en Feyenoord slechts 15 keer. Feyenoord is eigenlijk de grootste club van Nederland, maar ze worden structureel gedwarsboomd door de KNJB. Zelfs de UEFA is pro-Ajax, want anders had Ajax nooit zoveel Europese prijzen gewonnen. Ze moeten altijd Feyenoord hebben!
6 0
Gabri411
En volgende week zondag gaat hij het van nog dichterbij meemaken. Geluksvogel
2 0
Redrum
Het verschil is alleen dan dat hij na een kwartier al naar huis wil.
1 0
DonAdam
Ach, hij wilde een keer echt voetbal zien; dat snap ik best.
4 0
Redrum
Hij had de hele wedstrijd naast me kunnen zitten en ik had hem niet herkend.
4 0
off
Ik vraag me af of iemand hem zou herkennen
0 0
DrFootball
Moet toch gewoon kunnen. Heb die haat richting andere clubs nooit begrepen. Er iets niets leukers dan een beetje dollen met je vrienden van een andere club.
11 0
Ferd
Daarbij is deze jongen een passant die voor de rest niets met Feyenoord heeft. Het is geen Kuyt, De Wolf of andere ‘echte’ Feyenoorder
5 0
Tinus
Ik heb echt veel meer respect voor een echte als John de Wolf, dan voor types als Kazim Richards die al loopt af te geven naar Ajax voordat hij één keer tegen een bal aan heeft getrapt namens Feyenoord.
0 0
FissaDeGekste
Met de 'echte' kakkies heb ik zelden een probleem. Hooligantuig daargelaten.
Met de meeste kakkies kun je uiteindelijk een prima gesprek over voetbal voeren. Feliciteren als eerste als het kampioenschap binnen is. Heb van een brabo nog nooit een felicitatie gehad, met genoeg samengewerkt.
0 0
NotForSale
Of wat te denken van Guidetti met zn fake clubliefde gedoe en gemaakte haat naar Ajax
1 0