Lampard niet blij met communicatie omtrent blessure Kanté

JesseTH, 18-10-2019 om 18:55, 5751 views, Chelsea |

Koop nu jouw Ajax-artikel in de Ajaxshop!

Frank Lampard baalt van de communicatie van het Franse nationale team over de blessure van N'Golo Kanté, zo laat hij weten tijdens de persconferentie van Chelsea. De middenvelder kampt al langere tijd met klachten aan zijn fysiek, maar tóch moest hij zich melden van bondscoach Didier Deschamps.

De international bleef tijdens de eerste interland van Frankrijk van de voorbije interlandperiode - uit bij IJsland - aan de kant. Vervolgens liet Deschamps hem niet terugkeren naar Chelsea, maar liet hij hem tegen Turkije op de bank zitten zonder minuten te maken. Lampard baalt daarvan. 'Hij had een klein liesprobleem in de warming-up van de eerste internationale wedstrijd voor Frankrijk, we kregen hem pas na de tweede wedstrijd terug en hij is niet fit voor zaterdag.'

Voorafgaand aan het duel met Turkije onderging Kanté eerst een fitnesstest, waaruit bleek dat hij niet fit genoeg was om te spelen. Toch bleef hij bij de nationale ploeg en keerde hij niet terug naar Londen. 'Ik begrijp dat spelers onderdeel van de nationale ploeg zijn als ze worden opgeroepen, maar het was duidelijk dat hij niet fit genoeg was om te spelen.'

Op woensdag treffen Ajax en Chelsea elkaar in de groepsfase van de Champions League. Het is nog niet bekend of Kanté tijdens die wedstrijd - vier dagen na de wedstrijd tegen Newcastle United waarvoor hij niet fit genoeg geacht wordt - wel in actie kan komen.

Denk jij dat Ajax met 0-4 wint op bezoek bij RKC Waalwijk? Zet in en krijg 7,50 keer je inzet terug!

Delen!
Plaats een reactie

Om een reactie te kunnen plaatsen moet u inloggen of voor een account registreren.

Reacties
Redrum
Ik baal van het schaamteloze gejank van Chelsea over de komst van Ajax. Ze hebben daar wekenlang zo extreem lopen janken dat de UEFA maar besloten heeft ze hun zin te geven. Misselijkmakend gewoon. Die rijke oliebaron van ze kan nog 3 miljard uitgeven, Chelsea zal altijd een nietszeggende grafclub blijven.
1 0
AFCAvvh
Het is duidelijk dat jij geen idee hebt waarover je praat aangezien Chelsea juist meer kaarten dan verplicht wilde afgeven maar de burgemeester van Londen hier een stokje voor stak... niet raar brabbelen als je de feiten niet kent. Is gewoon een klotestreek van de uefa dit.
0 0
Hans Kraay Jr.
En dan besluit de UEFA toch maar geen Ajax supporters toe te laten. #uefastraftzeerconsequent
0 0