Ruiter over verschil Ajax en PSV: 'Beeldvorming is scheef'

JesseTH, 18-10-2019 om 18:35, 8179 views, Noordhollands Dagblad |

Koop nu jouw Ajax-artikel in de Ajaxshop!

Robbin Ruiter, reservedoelman van PSV, kan zich niet vinden in de meningen dat Ajax dit seizoen veel meer laat zien dan de Eindhovenaren. Veelal wordt er met lof gesproken over de Amsterdammers, terwijl men over PSV lang niet zo positief is. Ruiter kan er maar weinig mee.

'De buitenwereld heeft het veel over Ajax, mede door het vorige seizoen', vertelt Ruiter in gesprek met het Noordhollands Dagblad. 'Dat niveau halen zij dit speeljaar nog niet, vind ik. Wij hebben, net als Ajax, ontzettend veel kwaliteit. Kijk alleen maar naar onze voorhoede. Kampioen worden is dan ook ons doel.'

'Iedereen geeft hoog op over Ajax, maar laten zij nou zó veel meer zien dan wij?', gaat de doelman vervolgens nog even verder over het onderwerp. 'Er wordt PSV verweten dat we alleen maar op de counter spelen, maar dat is niet zo. Natuurlijk benutten wij de ruimtes goed, daar ligt onze kracht. Maar de beeldvorming is een beetje scheef.'

Denk jij dat Ajax met 0-4 wint op bezoek bij RKC Waalwijk? Zet in en krijg 7,50 keer je inzet terug!

Delen!
Plaats een reactie

Om een reactie te kunnen plaatsen moet u inloggen of voor een account registreren.

Reacties
Raoul14
Eigenlijk best cute hoe klein ze zijn....
0 0
Web
Spelen ze bij PSV niet op de counter? Zou mijn ogen maar eens goed de kost geven. Zelfs tegen clubs in het rechter rijtje
1 0
aniet
Nee de buitenwereld heeft altijd met meer interesse en bewondering naar Ajax gekeken
komt door het voetbal wat we spelen in de hoofdstad
Maar eigenlijk hoef je niet te reageren op zo'n uitspraak, het bewijst hoe klein tov ze zich voelen
Ik geniet er van
1 0
Redrum
Ik heb begin dit seizoen geprobeerd om naar psv te kijken, maar ik trok het gewoon niet. Het is zulk verschrikkelijk voetbal om naar te kijken. Zo simpel, zo laf, zo kleurloos. De verdedigers rossen de bal zo snel mogelijk naar voren en dan is het hopen dat hij bij één van de aanvallers terecht komt. Die gaan dan heel hard hollen en op goed geluk worden er wat ballen de zestien in gepompt. Van combinatievoetbal is nooit sprake. Het is dat Ihatarren nog wel eens een leuk steekballetje geeft, anders gebeurd er echt helemaal niks. Malen is nu in vorm, maar een hele bijzondere speler vind ik het ook weer niet. Bergwijn bakt er niks meer van. Bruma is een simpel dravertje en Gakpo heeft soms een leuke actie, maar is verder ook niet heel speciaal. Ihatarren is wel echt een groot talent. Maar zelfs bij psv zit er eens in de 30 jaar wel eens een echte voetballer tussen. De rest van het elftal hoef ik niet eens te benoemen, want dat zijn stuk voor stuk ongelofelijk simpele voetballers. Er gaat echt niemand voor zijn plezier naar psv zitten kijken, dat kan je mij gewoon niet wijsmaken.
1 0
DavidAFCA
Robin moet even zelf realistisch nadenken ipv wat ze zeggen bij Psv zelf na te apen. Hij wil gewoon geloven dat het zo is. Nou iedere voetbal gek weet dat het niet zo is. Hij moet gewoon zijn mond houden en keihard gaan trainen en als hij in het 1e vast in de basis staat dan pas zou ik daar op in gaan.
0 0
Rhythim
Nee hoor, beeldvorming is exact de werkelijkheid, dus perfect weergegeven !
En nou weer gewoon snaveltje dicht...
1 0
Vierendertigste
Robin is ook al lid van "dat-geven-we-niet-meer- weg"club
0 0
FTS95
Jullie spelen gewoon schijtvoetbal vriend...Maar ik vind Malen en Ihattaren wel geweldige spelers. Jammer dat ze bij de verkeerde club spelen.
3 0
Vlieske
Psv is een sekte aan het worden onder leiding van Charly van bommel die allen en iedereen aan het hersenspoelen is.
1 0
VDV23
Het schijnt dat van Bommel een boerderij huurt.
2 -1
4EVERAJAX
het mooie al worden ze met dat voetbal kampioen, dan nog krijgt AJAX meer credits voor het vertoonde spel. Pure afgunst daar.

er zijn wel een paar mooie spelers nu bij psv, mooi om te zien en leuk voor het Nederlandse voetbal.

maar ja...WZAWZDB
0 0
Lagasj
Calimero met eierdopje beetje scheef op de kop.
2 0
de-Ajacied
Of je het nou countervoetbal noemt of catenaccio, het is gewoon laf voetbal.
2 0
TontoKarnaggel
En ik maar denken dat we vorig seizoen de halve finale CL gehaald hadden en dat psv roemloos laatste werd in hun poule met 2 schamele puntjes.
Blijkt dat helemaal niet waar te zijn maar slechts beeldvorming. Thx robbbbbbin, ik heb weer een hoop geleerd.
2 0
kaashaas
Wat is dit toch heerlijk de jaloezie zit zo vreselijk bij die jankerds. . Als een reserve doelman dit soort dingen al gaat roepen. Regioclub eindhoven.
2 0
Bky
"Wij van PSV vinden dat PSV het net zo goed doet als Ajax".
4 0
HeavenlyDivine
Het is geen rocket science, het is WC-eend
1 0
Redrum
Het is geen voetbal, het is psv.
1 0
AFCAPolarBear
Steken ze bij PSV je ogen eruit ofzo als je daar speelt? Ongelofelijk om te concluderen dat PSV net zoveel laat zien als Ajax, dat ze niet op de counter spelen. Objectiviteit is ver te zoeken bij deze 3de rangs keeper. En ik hoor/lees zoveel onzin uit Eindhoven, dat dit niet meer toeval kan zijn!
3 0
Redrum
Ze zijn knettergek daar in Eindhoven. Als zelfs de reservedoelman dit soort onzin gaat uitkramen weet je wel dat ze er heel erg aan toe zijn daar. Realisme lijkt totaal absent te zijn in Eindhoven, het is echt schrikbarend eigenlijk.
0 0
geronimo
Waarom hebben ze het daar weer over Ajax?
7 0
AlexIbarra
Het is ook praktisch hetzelfde.

Europa League of Champions League, het is allebei een League.
1e staan of 2e staan, het is allebei top-2.
Aanvallende huisstijl of verdedigende huisstijl, het is allebei een huisstijl.

Hou dit gewoon vast Robbin, dan vind ik het prima.
9 0
Venta
'Iedereen geeft hoog op over Ajax, maar laten zij nou zó veel meer zien dan wij?'

JA!!
3 0
Bjorn
Haal de hoedjes maar weer tevoorschijn, we hebben er weer een.
3 0
Redrum
Aldus de reservedoelman van psv... Laat Ajax zoveel meer zien? Ja, Robbin. Ajax laat nationaal en vooral internationaal veel meer zien dan psv. Ajax speelt aanvallend voetbal, psv speelt laf en simpel reactievoetbal. Daar zit echt een ongekend groot verschil tussen Robbin, al weet je dat waarschijnlijk zelf ook dondersgoed.
1 0
L1tman3n
Ja, PSV speelt ook met oogstrelend voetbal iedereen kapot in de CL!

Oh nee, toch niet.
12 0
BobHaarms86
Kolere, wat een Calimero...
3 0
AJAXAFC1
De PSV Calimero training werkt snel bij de nieuwe spelers
5 0