Bosz over contract: 'We zijn in gesprek'

FinnDekker, 17-10-2019 om 19:03, 9642 views, Bild |

Shop nu het nieuwe Ajax-uitshirt 2020-2021!

Er wordt al over gesproken door beide partijen, maar een contractverlenging voor Peter Bosz is nog niet aan de orde in Duitsland. Er is geen haast, al is Bayer Leverkusen wel tevreden over de oud-trainer van Ajax.

'Er staat geen druk op. We hebben beide geen haast, maar we zijn wel in gesprek', vertelt Bosz aan het Duitse Sport Bild. Het verlengen van het contract - dat nu een looptijd heeft tot medio 2020 - is dus nog 'geen formaliteit', zo valt te lezen. Dit komt mede door de vele vragen over de nabije toekomst van de ploeg en de club. 'Welke doelen kunnen we stellen. Welke spelers blijven en welke gaan?'

Momenteel staat Leverkusen zevende op de ranglijst van de Bundesliga. Na zeven duels heeft de equipe van Bosz veertien punten. Vorig seizoen werd Bosz knap vierde, waardoor de Duitsers Champions League-voetbal spelen. 

 

Delen!
Plaats een reactie

Om een reactie te kunnen plaatsen moet u inloggen of voor een account registreren.

Reacties
Babayaka
Hangt af van van halst, want bosz is de ideale opvolger voor van Halst.
0 0
Sterretje73
Mag ik mezelf ook aandragen ? Dit aangezien we hier toch aan het luchtfietsen geslagen zijn..... ;-)
0 0
GvanderK
Mocht Ten Hag volgend jaar vertrekken, zou ik Bosz proberen terug te halen.
4 -1
Web
Ik kies voor Arne Slot of Wim Jonk.
1 -5
Sterspeler
Wim Jonk is niet kaal. Ga je schamen.
0 0
Bensco
Ik vertrouw wel op Overmars om een nieuwe opvolger te vinden. Vroeger had ik gekozen voor Jonk maar ik denk dat hij behoorlijk wat kwaad bloed heeft gezet met zijn vertrek. Doet het bij Volendam overigens niet onverdienstelijk. Zag ze afgelopen keer spelen maar dat zag er erg verzorgt uit allemaal.

Bosz had ik ook niet gedaan. in het verleden behaalde resultaten bieden geen garantie voor de toekomst. Ik vraag me serieus af of Bosz zo ver als Ten Hag was gekomen in de CL. Ten Hag is tactisch verder, heeft een betere spelopvatting en kan bovendien een heel elftal managen. Laten we maar gewoon hopen dat hij een jaar bijtekent en die grote cup gaat pakken.
1 -1
Ajax114
Prima opties maar Jonk gaan ze niet halen. Gewoon het beste als Bosz terugkomt als Ten Hag vertrekt. Kan Van der Sar meteen vertrekken naar Manchester United en Lámi meenemen .
1 -6
Web
Waarom wil je dat vd Sar vertrekt?
En waarom moet de keeperstrainer weg waar de keepers heel blij mee zijn, en ook nog eens goed presteren
Weer onrust aanhalen binnen de staf
Zo dom zijn ze gelukkig niet
3 0