Van der Vaart neemt definitief afscheid van voetbalcarrière

JesseTH, 13-10-2019 om 17:20, 2983 views, AS |

Koop nu jouw Ajax-artikel in de Ajaxshop!

Rafael van der Vaart heeft zondagmiddag middels zijn eigen testimonial definitief afscheid genomen van zijn actieve carrière als profvoetballer. Samen met enkele grote namen waarmee hij samenspeelde maakte hij er een feestje van en daarbij scoorde de oud-Ajacied nog tweemaal.

De Rafa's All Stars - onder leiding van Louis van Gaal - namen het op tegen spelers waarmee Van de Vaart samenspeelde bij Hamburger SV. Voor rust speelde de hoofdpersoon mee met de All Stars, waarbij hij samenspeelde met Edwin van der Sar, André Ooijer, John Heitinga, Michel Salgado, Giovanni van Bronckhorst, Mark van Bommel, Arjen Robben, Marc Overmars, Ronald de Boer en Patrick Kluivert.

Aan de kant van de voormalig spelers van HSV deden namen als Khalid Boulahrouz, Thimothée Atouba, Nigel de Jong en Heiko Westermann mee. Voor rust wisten zij een 2-1 voorsprong te nemen op Rafa's All Stars, maar na rust veranderde er het een en ander. Van der Vaart ging meespelen in het shirt van HSV en toen werd het heel wat doelpuntrijker. Zelf scoorde de oud-international nog twee goals, waarna ook zoon Damián een treffer mocht maken. Het werd op een feestelijke zondagmiddag 6-7 voor de Rafa's All Stars.

Delen!
Plaats een reactie

Om een reactie te kunnen plaatsen moet u inloggen of voor een account registreren.

Reacties
afct
Top gozer geweldige voetballer bedankt raf.
Die goal tegen de kakkies vergeet ik de rest van mijn leven niet meer. Het ga je goed.
1 0
LeslyDeSa
Heikootje!!
0 -1
NelsonAFCA
Was Wesley Sneijder er niet?
1 0
Ismael Urzaiz
Kunnen natuurlijk niet samen op een middenveld. Dan word je overlopen.
1 0
Tinus
Hahaha, aldus Koeman.
0 0
Oliveira
Op naar Rafael's snackbar voor de speciale frikandel.
1 -7