Diakhaby: 'Ik ben uit op revanche'

FinnDekker, 01-10-2019 om 10:50, 5072 views, Valencia |

Koop nu jouw Ajax-artikel in de Ajaxshop!

Iemand die bij Valencia CF extra graag wil winnen van Ajax is Mouctar Diakhaby. De verdediger heeft namelijk slechte herinneringen aan eerdere ontmoetingen met de Amsterdammers. Zo werd Diakhaby met Olympique Lyon uitgeschakeld door Ajax in de Europa League in het seizoen '16-'17.

'Ik ben uit op revanche. Ik wil winnen van Ajax. Het is voor mij een speciale wedstrijd, omdat ze mij twee keer hebben uitgeschakeld met Olympique Lyon', aldus de speler van de Spanjaarden. Met twee doelt Diakhaby op de site van Valencia ook op de uitschakeling in de Youth League, toen de O19 van Ajax te sterk was in het seizoen '15-'16.

Diakhaby is wel onder de indruk van de rivaal. 'Ze hebben een goede ploeg en zijn erg sterk aan de bal, maar we moeten winnen. We zullen een goede wedstrijd moeten spelen, want het is een ploeg met erg veel potentie zoals vorig seizoen te zien was tegen Real Madrid en Juventus.' Woensdagavond wordt om 21.00 uur afgetrapt in Mestalla.

Denk jij dat Ajax en Valencia CF met 1-1 gelijkspelen in Mestalla? Zet in en krijg 5,90 keer je inzet terug!

Delen!
Plaats een reactie

Om een reactie te kunnen plaatsen moet u inloggen of voor een account registreren.

Reacties
MankeNelis
Iets met een kouwe kermis?
0 0
Rene1990
Hoe zal het voor hem geweest zijn
0 0
Caparzo
Zit in een hoekje te sidderen en het beven. Koud zweet. Hartkloppingen. Zwaar gevoel op mn borstkas. Rode vlekken in mijn nek. Diakhaby wil revanche, we zijn reddeloos verloren.
0 0
AjaxDUde123hk
Dream on !!
0 0
Wimmel
Jammer gozer, maar ook voor jou zal 3 x geen scheepsrecht zijn.
0 0