Heracles verbreekt ongeslagen status FC Twente

JesseTH, 20-09-2019 om 22:00, 4078 views, AS |

Bekijk Ajax - Valencia live in de Ziggo Dome!

Heracles Almelo heeft vrijdagavond een einde gemaakt aan de ongeslagen status van FC Twente dit seizoen. Na drie overwinningen en drie gelijke spelen, kon de ploeg het niet bolwerken tegen de ploeg van Frank Wormuth. Mauro Júnior werd de uitblinker met twee goals.

FT | FC Twente - Heracles Almelo (2-3)

Opstelling FC Twente:

Drommel; Pleguezuelo, Schenk, Bijen, Verdonk; Selahi, Busquets, Espinosa; Aitor, Vuckic, Zekhnini.

Opstelling Heracles Almelo:

Blaswich; Breukers, Pröpper, Knoester, Czyborra; Kiomourtzoglou, Mauro Júnior, Merkel; Van der Water, Dessers, Konings.

Doelpunten:

1-0 Aitor Cantalapiedra (5')
1-1 Cyriel Dessers (41')
1-2 Mauro Júnior (45+2')
1-3 Mauro Júnior (79')
2-3 Emil Berggreen (90')

Delen!
Tags
Plaats een reactie

Om een reactie te kunnen plaatsen moet u inloggen of voor een account registreren.

Reacties
PetrusKeizer
de ouderwetse derby. kijk ns naar de doelpuntenmakers. Bij beide clubs spelen veel te veel buitenlanders. Ik hoop dat t de fans niks uitmaakt,maar ik zou er niet vrolijker van worden. t Speelt toch wel bij heel veel clubs in de eredivisie, Ajax evengoed. Ik wil me er best bij neerleggen hoor, maar jammer blijf ik t wel vinden. In t buitenland net zo, Barcelona is ook langzaam maar zeker zn catalaanse identiteit kwijtgeraakt.
0 0
milanoajaxpiet
jammer dat twente nog bestaat met hun gekochte kampioenschap vreselijke club met nog ergere sup
2 0
Terugnaardemeer
Fouten en ellende startte na het kampioenschap. Niet tijdens of voor. Grootste fout was dat ze na het succes te grote broek aandeden. En dat vervolgens vol risico's gingen compenseren.
0 0
Koningtoto
https://www.fr12.nl/nieuws/51918-buitenlandse-media-hebben-medelijden-met-jaap-stam.html

Voor de nachtbrakers die thuis komen na het stappen. Ga niet kotsen, ga dit lezen, het maakt je hele weekend goed :""""""""")
2 0
Aad82
Wat een slechte scheids en VAR. Die willekeur is verschrikkelijk.
1 -1
Koningtoto
Wat dan?
1 0
Koningtoto
twente kon eerste worden vandaag. Al die tukkers al helemaal hyper. Dat ze dan twee wedstrijden meer gespeeld zouden hebben boeit ze niet eens.

Even wat anders, stel we spelen gelijk tegen psv, blijven we bovenaan staan. Dus keihard winnen daar en het ziet er wel heel rooskleurig uit.
3 0
geronimo
De tukkers uit Almelo dachten daar anders over :-D
0 0
Koningtoto
Gelukkig maar. Ajax krijgt nog een x aantal miljoen van twente. Dikke middelvinger dus. Gemeente Enschede laat de bijstandsmoeders lijden onder de schuld van twente, maar ondertussen zetten ze wel een eredivisie waardig elftal in de wei. Dikke schande.
4 0
Libero
Te bizar hoe dat zooitje bewierookt wordt en je nergens in de media een kritische noot ziet of hoort over hoe die club van alle kanten de hand boven het hoofd gehouden is; inderdaad met (alwéér) gemeentegeld en het onmogelijke geval dat een bank even miljoenen aan schuld kwijtschold. Last but not least dat andere clubs om minder het faillissement ingestuurd werden, maar Twente behield gewoon de licentie en kon zich fluitend uit de KKD terugknokken met een ongekend budget. Ook nu lijkt het geld aan een boom te groeien daar. Met recht dikke schande.
0 0
jalex
Mooie derby en ik hoop zo dat Heracles wint. Heracles is een leuke club.
2 0
AFCA1996
Enige club die voor dat klote kunstgras is. Weg ermee
1 -2
jalex
Ik ben het met je eens. Dat is minder. Mogelijk speelt daar ook wel mee dat Ten Cate (leverancier kunstgras) groot partner/sponsor is.
2 0
Koningtoto
Nee, die fraudeclub is lekker.
3 0