Bonucci: 'De Ligt moet wennen, net als ik'

FinnDekker, 18-09-2019 om 17:40, 16029 views, Persconferentie |

Koop nu jouw Ajax-artikel in de Ajaxshop!

Leonardo Bonucci ervaart dezelfde problemen als Matthijs de Ligt bij Juventus. Dit heeft de routinier op de persconferentie voorafgaand aan Atlético Madrid - Juventus uitgelegd. Beiden spelen in een ander systeem dan de twee gewend zijn. De nieuwe coach Maurizio Sarri kiest namelijk voor een andere tactiek.

'De Ligt maakt momenteel een gewenningsperiode door, net als ikzelf om eerlijk te zijn, aangezien de trainer ons vraagt om min of meer het tegenovergestelde te doen van wat we gewend zijn in de verdediging', aldus de Italiaan, die de afgelopen duels het centrum vormde met De Ligt, gezien de blessure van Giorgio Chiellini.

Tegen Napoli kende De Ligt geen fantastisch debuut. De verdediger, die deze zomer naar Turijn verkaste, was betrokken bij veel van de goals van de concurrent. Gelukkig ging de winst destijds wel naar Juventus. Afgelopen weekend werden er wel punten verspeeld. Met De Ligt in de basis kwam Juve niet verder dan een gelijkspel bij Fiorentina.

Delen!
Plaats een reactie

Om een reactie te kunnen plaatsen moet u inloggen of voor een account registreren.

Reacties
Murtagh
Van de winter mogen ze hem gewoon retourneren hoor vindt ik prima
0 0
Rentokill
Benieuwd naar wat er dan precies anders is dat van ze verlangt wordt...
0 0
PetrusKeizer
zo. top hoor , van Bonucci. Om n jonge (mede-)speler zo in de luwte te zetten.
1 0
Bensco
klopt. Vind de kritiek op De Ligt ook altijd zo oppurtunisch geschreeuw. Die gozer speelt pas net bij Juventus en men verwacht gelijk dat hij wel effe Juventus bij het handje gaat nemen. Ik bekijk in de winterstop wel hoe goed die het heeft gedaan.
2 0
OKP-AFCA
Ach dat zijn vooral mensen die tijden hebben zitten wachten op een foutje van Mathijs bij Ajax.. dat kwam niet, sterker nog, heel de wereld was vol lof en de prijzen voor club en persoon stroomden binnen.

Pure afgunst. Die lui staan nu het hardst te schreeuwen maar zullen straks gewoon weer vol ergernis moeten zitten wanneer De Ligt weer de beste is.
1 0
RedFeather
Misschien een keer aan de rechterkant zetten dan.
2 0