'Onze focus ligt nu vooral op Angers'

DouwedeVries96, 13-09-2019 om 12:35, 3474 views, Lille |

Koop nu jouw Ajax-artikel in de Ajaxshop!

In zijn wekelijkse persconferentie heeft Lille-coach Christophe Galtier gezegd dat 'de focus nu vooral op Angers' ligt. Hij wil pas weer over Ajax gaan praten na 21.00 uur vanavond (vrijdagavond). 'Ik weet hoe moeilijk het is, om kort na zo'n Ligue 1-duel een Europese wedstrijd te spelen.' 

Galtier voegt daaraan toe: 'De keuzes die zullen worden gemaakt, worden alleen gemaakt in relatie tot Angers. Zij hebben een bijzonder goed team, waar wij nog de handen vol aan zullen hebben.' Volgens de Franse coach is de beste voorbereiding op Ajax 'een overwinning op Angers'. 

En hoe zit het met de geblesseerden bij Lille? Ook niet onbelangrijk voor Ajax aangaande het Champions League-duel. Galtier wist het volgende te vertellen: 'Loïc Remy trainde vandaag normaal. Hij zal beschikbaar zijn voor de wedstrijd van vandaag (vrijdag, red.).' Andere geblesseerden aan de kant van Lille zijn Adama Soumaoro en Timothy Weah. Voor hen 'geldt hetzelfde als Remy', zo verzekerde Galtier. Geschorst aan de kant van Lille: Yusuf Yazici. 

Delen!
Plaats een reactie

Om een reactie te kunnen plaatsen moet u inloggen of voor een account registreren.

Reacties
Redrum
Ik heb werkelijk geen flauw idee wat ik van Lille moet verwachten. Vorig jaar tweede geworden, dus ze kunnen wel wat.
2 0
AjaxHoorn
Lijkt mij een hele pittige tegenstander. Wel wat spelers kwijt geraakt, maar ook wel weer sterk ingekocht met o.a. Sanches.
0 0