[Update II] Celades nieuwe trainer Valencia

FinnDekker, 11-09-2019 om 18:20, 5161 views, Journalist Héctor Gomez |

Koop nu jouw Ajax-artikel in de Ajaxshop!

Het is chaos bij Valencia CF: de huidige club van voormalig Ajax-keeper Jasper Cillessen en de toekomstig Champions League-opponent. Volgens de Spaanse journalist Héctor Gomez zet de club de trainer én directeur op straat. Het is nog niet definitief bevestigd dat Marcelino García Tora definitief zal vertrekken.

Het is al langer onrustig bij de Spaanse club. Eind juli was er ook al een gerucht dat eigenaar Peter Lim van plan was om de trainer en technisch directeur te ontslaan. Er woeden al langer interne conflicten. Naar verwachting wordt woensdag definitief bekend dat beide heren hun baan kwijt zijn. 

In de Champions League treffen Ajax en Valencia elkaar eerst in Mestalla, op 2 oktober. De return is begin december in Amsterdam. Albert Celades zou de voornaamste kandidaat zijn om hem op te volgen. Hij was in het verleden onder meer assistent bij Spanje én Real Madrid.

Update - 15.45 uur (11 september 2019) - Valencia CF zet trainer op straat 

Marcelino García Tora is definitief ontslagen als trainer van Valencia CF. Dit meldt de Spaanse club op haar website

Update - 18.20 uur (11 september 2019) - Celades is de nieuwe trainer van Valencia CF

Valancia CF heeft reeds een nieuwe trainer aangesteld, zo valt te lezen op de site van de club. De Spaanse club heeft gekozen voor Albert Celades als vervanger van Marcelino García Tora. De coach, die eerder werkzaam was bij onder meer Real Madrid als assistent, heeft een contract getekend tot de zomer van 2021. 

Schrijf je nu nog in voor de Ajax Showtime subleague!

Delen!
Plaats een reactie

Om een reactie te kunnen plaatsen moet u inloggen of voor een account registreren.

Reacties
EersteAanname
Kan nooit ongunstig voor ons zijn die onrust
0 0
MrPink
Hebben ze snel geregeld daar.
0 0
mgtow
Heb honger lust wel een gezonde Spaanse Celade.
2 0
4keeroprij
Celades was altijd de assistent van Lopetegui. Als hij ook dezelfde speelstijl nastreeft zal Valencia dus van zeer verdedigend voetbal overgaan naar een speelstijl waarin balbezit centraal staat. Als de spelers van Valencia zich daar lastig aan aanpassen, kan dat heel voordelig uitpakken voor Ajax.
0 0
Aad82
Onzinnig, ze zijn net twee wedstrijden onderweg daar. Hij heeft het echt behoorlijk gedaan hoor. Debielen. Beter voor ons. Nieuwe trainer, nieuw regime, nieuwe gewenning.
0 -1
Bjorn
Valencia is al een jaar of tien een grote onrust, zeker toen de bouw van het nieuwe stadion stil kwam te liggen enzovoorts. Ondanks dat presteren ze vaak heel behoorlijk, dus het zegt niet alles. Laten we hopen dat we een beetje kunnen gaan profiteren in die uitwedstrijd daar.
0 0
Vincenzo3
Meestal worden de trainers na wedstrijd tegen Ajax op straat gezet (Scolari en Allegri) nu dus al ruim ervoor. Pa-niek!
3 0
RJB1979
Jammer dat we eerst tegen Lille moeten dan.
1 0