Walian vervolgt carrière bij PSM Makassar

BartVeenstra, 07-09-2019 om 12:30, 8248 views, AS |

Shop officiële Ajax-merchandise op Ajaxshop.nl!

Voormalig Ajacied Ezra Walian vervolgt zijn voetbalcarrière bij PSM Makassar uit Indonesië. De club maakt de transfer van de aanvaller wereldkundig via de officiële kanalen. Walian heeft een contract voor drieënhalf jaar getekend bij PSM Makassar.

Bij PSM Makassar ontmoet Walian enkele bekende figuren uit het Nederlandse voetbal. Zo is Wiljan Pluim, voormalig speler van onder meer Vitesse, Roda JC en Willem II, aanvoerder van de club. Darije Kalezic, eerder trainer van De Graafschap, Jong PSV en Roda JC, is sinds februari de hoofdtrainer van PSM Makassar.

Walian speelde tussen 2012 en 2017 bij Ajax. In Amsterdam bereikte hij Jong Ajax, maar tot een debuut in het eerste elftal kwam het niet. Daarna speelde hij voor Almere City en RKC Waalwijk. Sinds enkele maanden was hij transfervrij.

Delen!
Plaats een reactie

Om een reactie te kunnen plaatsen moet u inloggen of voor een account registreren.

Reacties
Zlataninho
Walian was tot de b1 een groot talent. Scoorde non stop en hield sierhuis op de bank. Later kwam sierhuis los en dwong walian naar de bank/rechterflank en sindsdien is walian nooit meer de echte goalgetter geweest.
0 0
Ajax27
Iets met fysiek en lengte enzo... tjah dat kan je een aantal jaren in de jeugd helpen. Totdat de rest ook gaat groeien en ze eigenlijk zien wat voor matige voetballer het is.
0 0
AltijdGelijk
Denk dat je daar als god kan leven...
0 -1
3*stars*3
Mooi voor hem.
Hij had altijd een sterke bondig met Indonesië.
Is volgens mij ook Indonesisch international.
1 0
Ajax meister
Valt dar serieus geld te verdienen, dus meer dan bij bijv rkc die toch al snel 100 tot 150.000 betaald!!. Anders kan je net zo goed bij de zondagamateurs gaan ballen.
0 -3
diamanti
Nick van der Velde verdiende bij Bali United meer dan bij AZ.
0 0
OdjePils
Dat betaalt RKC niet!
0 0
Raoul14
Wat dacht je van het avontuur?
2 -2
DeBaarsjes
Dat snapt ie niet denk ik
0 -1