Bosz verklaart uitblijven speeltijd Sinkgraven

JesseTH, 06-09-2019 om 16:55, 9696 views, Voetbal International |

Koop nu jouw Ajax-artikel in de Ajaxshop!

Daley Sinkgraven kwam sinds zijn komst naar Bayer Leverkusen nog geen minuut in actie, maar volgens Peter Bosz is daar een simpele reden voor. Wendell, de andere linksback binnen de Duitse selectie, ontwikkelt zich stormachtig.

'Daley is gehaald als linksback', begint Bosz te vertellen tegenover Voetbal International. 'Sinds hij binnen is, is Wendell op die plek drie klassen beter gaan spelen. Die doet het dit seizoen erg goed. Als dat het effect is van zijn komst, dan heeft Daley zijn waarde nu al bewezen.'

Zodoende moet Sinkgraven nog even geduld hebben in zijn jacht op speelminuten onder Bosz in de Bundesliga. In de tijd dat de trainer actief was bij Ajax, speelde Sinkgraven al wel een behoorlijk aantal duels onder hem. 32 duels werkte de linksback tot nu toe af als pupil van Bosz.

Delen!
Plaats een reactie

Om een reactie te kunnen plaatsen moet u inloggen of voor een account registreren.

Reacties
Ajax27
Ergens wel lachwekkend maar ook gewoon erg kak voor m. Denk je jouw oud trainer achterna te gaan waarvan je weet dat ie vertrouwen in je heeft en je komt ook nog in de Bundesliga te spelen.... doet je concurrent het ineens stukken beter. En als klap op de vuurpijl zegt je coach ook nog dat je al je waarde hebt bewezen omdat je iemand anders getriggerd hebt om beter te voetballen haha. Best sneu... jammer voor m, want het is een goed menneke. Moet gewoon naar een ploeg als Kopenhagen proberen te gaan, past ie stukken beter denk ik.
0 0
PJSM
Komt gewoon te kort.
0 -2
Rujar
Triest hoe het is gegaan met die jongen. Gehaald als talentvolle middenvelder en heeft nu een stempel linksback op zijn voorhoofd wat hij niet is. Komt nergens meer aan de slag.
4 0
Bonno1978
Back vol tanden..
2 0
Cupmetgroteoren
Sinkgraven is absoluut niet goed genoeg voor een topclub in Nederland of subtopper in Duitsland.
5 -10
Web
Is dit het juiste verhaal?
Of is hij er achter gekomen dat Sinkgraven het fysiek niet aan kan?
Volgens Bosz is Sinkgraven in potentie de beste linksback van Nederland
Blijkt maar weer dat Ajax het goed gezien heeft
5 -2
blueberry
wat een lulverhaal
6 -4
Sunny
Bosz zal waarschijnlijk eindelijk het licht gezien hebben en begrijpen dat Sinkgraven in ieder geen LB is.
2 -4
RJB1979
Ben je klaar mee, Daley.
7 0