Debuut De Ligt maakt De Jong niet bang

DouwedeVries96, 06-09-2019 om 12:30, 11322 views, De Telegraaf |

Koop nu jouw Ajax-artikel in de Ajaxshop!

Over twijfelachtige debuut van Matthijs de Ligt bij Juventus (nipte 4-3 zege tegen Napoli, red.) maakt Frenkie de Jong zich 'niet druk'. Dat zegt hij tegenover De Telegraaf voorafgaand aan de cruciale interland Duitsland-Nederland vrijdagavond in Hamburg. De valse start van De Ligt maakt De Jong 'niet bang' voor het vervolg van zijn periode bij Juventus.

De Jong kon - vanwege andere voetbalverplichtingen - niet kijken naar de wedstrijd van zijn collega. 'We vlogen gelijk na onze wedstrijd in Pamplona terug naar Barcelona', zo licht De Jong toe tegenover De Telegraaf. Hij blijft volhouden dat De Ligt succes zal gaan hebben in Turijn. 'Stel dat het een mindere wedstrijd was, dan maak ik me echt niet druk. Ik weet dat Matthijs meer dan genoeg kwaliteiten heeft om bij Juve te slagen.'

De aanvoerder van Oranje, Virgil van Dijk, zegt ook dat hij alle vertrouwen heeft in het buitenlandse avontuur van De Ligt. 'Matthijs is er heel rustig onder. Natuurlijk heb ik er met hem wel heel kort even over gesproken. Dat was in het begin. Daarna ging de focus op hetgeen ons als koppel staat te wachten tegen Duitsland.'

Delen!
Plaats een reactie

Om een reactie te kunnen plaatsen moet u inloggen of voor een account registreren.

Reacties
DS
Wel zonde dat ze niet samen bij Barca spelen.
Een blok van 4 met De Ligt Piqué busquest en Frenkie en dan Messi er voor. Dan degradeer je zelfs Man city tot amateurs.
0 0
PetrusKeizer
nog meer zonde dat hij niet met Virgil bij Liverpool speelt. Ons centraal duo bij Oranje is op dit moment wereldtop. Ze klikken volgens mij ook wel.
0 0
ram
Ehm... nee
0 0
aniet
Wat een onzinnige kop!!
1 0
MichelBoerebach
We doen net alsof De Ligt er opeens niets meer van kan. Onzinnige ophef.
7 0
BokkieBokstra
En heel overdreven, alleen goal 2 was overduidelijk zijn fout.
0 0