Kicker: 'Transfer Riedewald valt in duigen'

FinnDekker, 03-09-2019 om 15:40, 8271 views, Kicker |

Koop nu jouw Ajax-artikel in de Ajaxshop!

Jaïro Riedewald heeft op deadline day op een haar na een transfer misgelopen, zo meldt Kicker. De verdediger van Crystal Palace was dichtbij een overgang naar SC Paderborn, maar zag deze deal last minute toch nog klappen.

De voormalig Ajacied had al een rugnummer en was reeds medisch gekeurd. Toch ging het fout voor Riedewald, die al sinds het vertrek van Frank de Boer een vrij uitzichtloze situatie kent in Londen. De transfer naar de Duitse Bundesliga leek een schot in de roos. De verdediger wordt echter 'veroordeeld' tot op zijn minst een nieuw halfjaar bij Crystal Palace.

Waarom de transfer geen doorgang kon vinden is vooralsnog onduidelijk. Misschien dat het er in de winter alsnog van komt. 'Jaïro is en blijft een interessante speler', vertelt sportdirecteur Martin Przondziono aan het Duitse medium.

Delen!
Plaats een reactie

Om een reactie te kunnen plaatsen moet u inloggen of voor een account registreren.

Reacties
PetrusKeizer
Riedewald zakt steeds verder weg in t moeras v/h betaald voetbal. Hoe oud is hij wel niet. Jong, nog. Ik hoop voor hem dat hij de weg omhoog terug vindt.
0 0
Jan Doedel
Heeft een transfer misgelopen??? IS een transfer misgelopen.
0 0
Web
Ik vond Riedewald een behoorlijke speler
Zijn nadeel was dat hij op veel posities kon spelen
Dat werk niet altijd in je voordeel
Maar kiezen tussen Viergever en Riedewald was voor mij niet zo moeilijk.
Bosz zag maar 11 spelers, kon heel slecht met wissels omgaan
0 0
Ferd
Riedewald heeft de mentaliteit van een grasspriet. En geef Bosz niet de schuld, Bosz was al weg toen Riedewald plots een transfer afdwong. Hij kreeg een nieuw rugnummer en dat kon zijn tere ego niet aan.
1 0
AjaxCitizen
Bosz had anders gewoon gelijk om Viergever boven Riedewald te verkiezen. Die jongen heeft veel te veel slappe momenten en lijkt totaal niet de mentaliteit te hebben om voor een plekje te vechten waar Viergever dat wel heeft. Riedewald zit ook niet voor niks bij Crystal Palace op de bank of tribune.
1 0
ram
Echt zonde deze jongen. Hij heeft/had echt wel talent.

Misschien was het niet eens zo verkeerd geweest om hem te huren met optie tot koop als back-up voor de '6'. Ik vond hem als pure zes namelijk écht geweldig. Helaas is hij daar bijna nooit gebruikt. Eiting vind ik ook prima als back-up voor de '6' maar is vaak geblesseerd en zou ook in een meer aanvallende rol ('8') kunnen. Je kunt hem dan zien op trainingen en incidenteel gebruiken.
0 -4
Schwalbino
Opvallend dat hij, Tete, Bazoer en El Ghazi onder Frank wel heel aardig presteerden. Ze haalden zelfs Oranje.
0 0
Bensco
was ook een gebrek aan keuze in spelers bij Oranje, dat is nu wel anders. Alleen El-Ghazi zou nog interessant voor Oranje omdat onze aanval nog steeds niet het beste is.
0 0
Wesl
die inworp in de finale zal ik nooit vergeten....
4 0
trodat4030
Ik zn debuut ook niet, beide legendarisch, al om 2 héél verschillende redenen...
6 0
MPAjax
doelpunten tegen roda ja dat ze alsnog wonnen
0 0
FernandoRedondo
Ongelofelijk inderdaad, ik zat er recht boven. Als we dan toch Nico hadden gehad.
2 -1
FernandoRedondo
Begrijpelijk, zelden zo'n slappe lul in de verdediging gezien van Ajax.
4 -5