Plaaggeest Smeets: 'Niet bang zijn tegen Ajax'

BartVeenstra, 31-08-2019 om 14:10, 3392 views, Voetbal International |

Koop nu jouw Ajax-artikel in de Ajaxshop!

Bryan Smeets vindt dat Sparta Rotterdam zonder angst moet gaan spelen tegen Ajax. De middenvelder, die Ajax in het verleden vaker pijn heeft gedaan, denkt dat je tegen Ajax juist moet durven voetballen.

'Wij hoeven echt niet bang te zijn voor Ajax', zegt Smeets in een interview met Voetbal International. 'Als je niet tegen hen durft te voetballen, hoef je niet eens aan de wedstrijd te beginnen. We spelen met vertrouwen en dat zullen we ook tegen Ajax doen. Zij zijn de beste ploeg van Nederland, maar wij spelen thuis. We moeten proberen het zo lang mogelijk vol te houden, met lef te blijven voetballen en dan zien we aan het eind wel wat de score is.'

Smeets, die in mei 2016 namens De Graafschap tegen Ajax scoorde, waardoor Ajax de titel niet wist te pakken, weet dat er veel over dat doelpunt gesproken wordt. 'Dat is prima. Maar het is ook verleden tijd. Ik moet gewoon zo goed voetballen dat daar uiteindelijk niet meer alleen over gesproken wordt. Het is tijd voor mooie nieuwe dingen', zegt Smeets, die vorig seizoen namens TOP Oss op magistrale wijze wist te scoren tegen Jong Ajax.

Delen!
Plaats een reactie

Om een reactie te kunnen plaatsen moet u inloggen of voor een account registreren.

Reacties
Labrador
En toen kwam er een Mexicaan met een hoog temperament en die vloerde deze vervelende vent...
0 -1
Noxin
Die vervelende vent is overigens wel een Ajacied.
1 0
Frank1978
Ah dus we gaan morgen een leuke wedstrijd zien met twee ploegen die durven en willen voetballen, leuk!
0 0
PetrusKeizer
"op momenten Ajax pijn doen". Dat was dhr. Maaskant, trainer van VVV & de gewezen kroonprins vh nederlandse trainersgilde. Wat Ajax vooral pijn deed was t kunstgras van VVV.
3 0
Chesterson93
“In het verleden vaker pijn heeft gedaan?” Dat de media niet begrijpt dat zij een hele grote factor hebben gespeeld in zijn wisselvallige verleden vind ik van de zotte. De media heeft het ZO erg zitten opblazen dat er idioten - ook fans van Ajax, ja - waren die hem hebben bedreigd, gefileerd op zijn sociale kanalen en in zijn vrije tijd. Geef die jongen dan eerst even wat rust, en kijk ná de wedstrijd even verder.
2 0
Schip
Eens. Hij deed gewoon maar zijn werk. Het was Ajax dat verzaakte en de titel niet pakte, door 1 tegengoal al niet meer te boven te komen.

Media moet altijd in 'beulen' spreken, zaken dramatiseren en uitvergroten. Gewoon een profspeler die zijn ding deed. En beter dit soort houding naar Ajax toe - durven voetballen - dan de houding van Maaskant.
0 0
AFCAsphere
Het mooiste aan het hele verhaal van Bryan Smeets is dat hij zelf gewoon Ajacied is. Je kan hem ook niet verwijten dat hij destijds zijn best heeft gedaan met De Graafschap, Ajax had genoeg kwaliteit om die wedstrijd te winnen. Eigen schuld, dikke bult.

Voor de rest verwacht ik dat Ajax niet al te veel moeite heeft met Sparta.
1 0
Frank1978
Die gemiste landstitel hebben we inderdaad alleen aan onszelf te wijten. Alleen het volksfeest dat er losbarstte in Doetinchem alsof De Graafschap net de CL gewonnen had, terwijl ze in werkelijkheid gewoon in degradatienood verkeerden, vond ik ronduit belachelijk.
1 0
Rhythim
Ja....ga voetballen dan.....?
In plaats van te gaan doen wat ze zon beetje allemaal doen....
0 0
Redrum
We zijn niet bang voor Ajax! Om vervolgens 90 minuten lang met 11 man op eigen helft te loeren op een vies countertje. Maar we zij niet bang hoor!
2 -1
Bensco
ik hoor dit zo vaak voor wedstrijden tegen ons. Maar na 30 minuten kansloze schoten op doel te doen staan ze met hun tong op hun bek te hopen dat het fluitsignaal snel komt. Wij zijn ook niet dom, wij kunnen ons ook prima ingraven.
0 0
Bensco
ik hoor dit zo vaak voor wedstrijden tegen ons. Maar na 30 minuten kansloze schoten op doel te doen staan ze met hun tong op hun bek te hopen dat het fluitsignaal snel komt. Wij zijn ook niet dom, wij kunnen ons ook prima ingraven.
0 0