Juventus-debuut lonkt voor De Ligt na blessure Chiellini

JesseTH, 30-08-2019 om 20:50, 5225 views, Juventus |

Profiteer eerder van Black Friday in de Ajaxshop!

Giorgio Chiellini heeft de voorste kruisband van zijn rechterknie gescheurd, zo brengt Juventus vrijdagavond naar buiten via haar officiële kanalen. De kwetsuur is een streep door de rekening voor de routinier en Juventus, maar kan voor Matthijs de Ligt zijn officiële Juventus-debuut betekenen.

De ervaren centrale verdediger liep de blessure op tijdens de training en gaat ergens tijdens de komende dagen onder het mes. Volgens Sky Italia zal Chiellini zo'n zes maanden aan de kant staan. Tijdens die periode lonkt voor De Ligt dus de kans om zich in de kijker te spelen bij trainer Maurizio Sarri.

Tijdens de seizoensopening van Juventus, uit bij Parma, nam De Ligt plaats op de bank. Hij moest de ervaren verdedigers Leonardo Bonucci en Chiellini voor zich dulden. Zaterdagavond volgt de herkansing voor de oud-Ajacied. Om 20.45 uur neemt Juventus het op tegen Napoli.

Denk jij dat Ajax met 1-3 wint van Sparta? Zet in en krijg 8,75 keer je inzet terug!

Delen!
Plaats een reactie

Om een reactie te kunnen plaatsen moet u inloggen of voor een account registreren.

Reacties
Aad82
Zo dan, tenminste 6 maanden buitenspel en dat op 35 jarige leeftijd = einde carriere pik.
3 -1
markk
De een zijn pomodoro is de ander zijn bruschetta
10 -1
Redrum
Op zo'n manier in de basis komen.. Petje af Matthijs! Heb je het met Mino nog regelmatig over die fantastische keuze die jullie samen gemaakt hebben, of laat hij niets meer horen nu de deal rond is?
5 -12
VoorOnzePloeg
Alsof dit nooit gebeurt. Denk je dat Frenkie nu voetballer bij Barcelona was als Davy Klaassen naar everton was gegaan?
0 -2
rafael32
Ja.
1 0
VoorOnzePloeg
*niet naar everton was gegaan
0 -1
Petterson1964
Doet het pijn?

Lekker voor je kneusje.
3 -3
Redrum
Doet wat pijn? Ik denk niet dat jij helemaal begrijpt wat pijn precies is, maar ik wil je best een paar lesjes geven hoor.
2 -3
Petterson1964
Het feit dat een voormalig aanvoerder die 85 miljoen heeft opgeleverd en 3 jaar in het 1e heeft gespeeld naar Juventus is gegaan.

Maargoed, je bent een nogal wat simplistisch persoon die dreigt met geweld dus emphatisch vermogen zal je wel niet hebben.
Vandaar dat je je ook totaal niet kan inleven in een verdediger die zich wil ontwikkelen in Italië.
3 0
Redrum
Veel empathisch vermogen heb ik waarschijnlijk niet nee. Ik ben geen gewelddadig persoon, maar ik ben ook geen persoon die mensen een kneusje gaat noemen zonder te weten wie ik voor me heb, wel wetende dat het geen consequenties zal hebben omdat ik veilig achter mijn toetsenbordje zit. Het is heel grappig hoe mensen op internet een grote mond hebben en dan iemand die dreigt met geweld vervolgens een simpele ziel noemen. In het echte leven heb je maar twee opties: je bent iemand die het zich kan veroorloven om iemand in zijn gezicht een kneusje te noemen of je bent iemand die gestrekt gaat nadat hij iemand een kneusje heeft genoemd. Ik weet alleen vrij zeker dat iemand die mij op internet een kneusje noemt het lef niet heeft om dat in mijn gezicht te zeggen.
0 0
Ajax-4-ever
Negeer hem nou maar gewoon en stop niet zoveel moeite in dit gezwam van je.
0 0
Ajacied33
De een zijn brood, de ander zijn dood...
3 0
Nieuwelichting
Verdediging is de beste aanval.
0 0
Mark03
Een zomer maakt nog geen zwaluw
2 0
Koningtoto
Ik moest lachen. Mooie reacties van jullie allemaal.
1 0
Ruff Rhythim
Maak me niet dood met een blije mus...
2 0
Heiko
De een zijn dood, de ander zijn brood
2 -2
Ajacied33
Ook goed
3 0