Lampard: 'Nooit een makkelijke loting in de CL'

JesseTH, 30-08-2019 om 18:55, 5619 views, Daily Post |

Shop nu het nieuwe Ajax-uitshirt 2020-2021!

Frank Lampard is van mening dat hij met Chelsea in een lastige poule terecht is gekomen in de Champions League. In Engeland werd de loting als vrij gunstig gezien, maar de Engelsman spreekt dat tegen.

De oefenmeester denkt dan ook dat zijn ploeg op z'n sterkst moet zijn om de groep te overleven. 'Ik zag in de snelle verslagen dat alle Engelse teams vrij goede lotingen hadden', citeert Daily Post de manager. 'Er is nooit een makkelijke loting in de Champions League. Eén team (Ajax, red.) was vorig jaar een halve finalist, Valencia is altijd een erg sterk team en met Lille hebben we nog een sterk team.'

De eerste ontmoeting tussen Ajax en Chelsea staat gepland op woensdag 23 oktober. Die dag trappen beide ploegen om 18.55 uur af in Amsterdam. De uitwedstrijd vindt, nadat Ajax alle tegenstander eenmaal trof, plaats op dinsdag 5 november in Londen.

Denk jij dat Ajax met 1-3 wint van Sparta? Zet in en krijg 8,75 keer je inzet terug!

Delen!
Plaats een reactie

Om een reactie te kunnen plaatsen moet u inloggen of voor een account registreren.

Reacties
Lane 8
Fat franj
0 0
Spuit11
Die Lampard baalt dat zijn club tegen elke tegenstander wel vol gas moet geven om zeker te zijn van een volgende ronde. Dat is vroeger wel eens anders geweest, lekker freewheelend naar de halve finales gaan zit er niet in.
0 -1
Ajacied33
Wij gaan gewoon voor de groepswinst, wo the fuck is Chelski..
0 0
Daniii
Het is een poule waar we 1e maar ook plots 4e kunnen worden als het tegenzit, cruciaal is denk ik de eerste 2 wedstrijden (Lille-thuis, Valencia-uit) als we die 2 wedstrijden 4 of 6 punten pakken dan zou dan zo'n positieve boost geven.

Maar als we gelijk spelen tegen Lille en verliezen uit bij Valencia dan ben ik bang dat we het moeilijk gaan krijgen.

Ik ben ook van mening dat we beter tegen Chelsea zullen presteren dan tegen Valencia, want die hebben paar snelle, technische behendige spelers waarmee wij het altijd moeilijk hebben (ref. Douglas Costa, Moura etc) vooral met het huidige middenveld/verdediging niet nog niet 100% loopt.

Al met al verwacht ik wel dat het loopt voordat we Europees moeten spelen en dat we wel overwinteren.
1 0