Doll: 'Weten hoe we het willen aanpakken'

JesseTH, 27-08-2019 om 19:10, 5289 views, Algemeen Dagblad |

Koop nu jouw Ajax-artikel in de Ajaxshop!

Thomas Doll hamert er bij zijn APOEL Nicosia op dat er vertrouwen moet zijn in een goede afloop van de wedstrijd tegen Ajax. Desondanks weet de oefenmeester ook dat zijn ploeg een op papier sterkere tegenstander treft en daarom een goede strijdwijze nodig heeft. Doll heeft die inmiddels met zijn ploeg besproken.

'Wij zijn niet de favoriet', spreekt Doll eerlijke woorden op de persconferentie van dinsdag, geciteerd door het Algemeen Dagblad. 'Zij stonden vorig seizoen nog in de halve finales. Maar het staat nog nul tegen nul. Dit is maar één wedstrijd, dit is een finale. We weten hoe we het willen aanpakken. Nu moeten we geloven dat we de finale kunnen winnen.'

In 2018 was Doll ook aanwezig in de Johan Cruijff ArenA. Toen omdat Rafael van der Vaart afscheid nam van Oranje. 'Dus ik weet dat de atmosfeer in dit stadion geweldig kan zijn. Voor mij is het mooi dat ik hier terug ben om mijn ploeg naar de Champions League te leiden. Dat moet kunnen als iedereen top is en gelooft in een goed resultaat.'

Denk jij dat Ajax met 2-0 wint van APOEL Nicosia? Zet in en krijg 6,50 keer je inzet terug!

Delen!
Plaats een reactie

Om een reactie te kunnen plaatsen moet u inloggen of voor een account registreren.

Reacties
JanBiesbos
Ja met de kont in de 16 ballen tegenhouden poe poe.
0 0
JanBiesbos
En wij moeten realistisch op resultaat voetballen dat betekend niet door het centrum maar over de vleugels met kjh in de spits.
Rest verdediging goed georganiseerd houden.
1 0
wendoo9
Slechter dan verleden week kan het gewoon niet en heeeft Ajax niet verloren. Denken jullie zelf dat Ajax thuis in een kolkend Arena van dit matig ploegje gaat verliezen ?? Dat gaat nooit gebeuren. Tempo hoog houden, slim spelen en helemaal naar de klote voetballen deze houthakkers met hun negatieve voetbal Bahhhhhhh Een aanfluiting voor het hedendaagse voetbal. Ajax 4 ever
6 0
Engeltje
Ik help het je hopen, maar we zijn echt los zand op dit moment middenveld is zoekende en we krijgen tot nu toe ook vrij makkelijk doelpunten tegen, dit met het vertrouwen als we tegen een tegendoelpunt aanlopen, ik ben er serieus niet gerust op. We zijn nog geen schim van het vorige seizoen, en dat is ook begrijpelijk. Alleen jammer dat de wedstrijd van het jaar nu al is, zou het over een paar maanden zijn dan had ik er volle vertrouwen in.
0 0
Aad82
APOEL wordt afgemaakt
2 0
Labrador
Haha die Doll. Hij weet hoe de sfeer in het stadion kan zijn... Wanneer Oranje speelt ja. Als Ajax europees speelt schud de grond tot ver buiten Amsterdam.
3 0
Sanalologo
Viel tegen paok reuze mee. Hopelijk morgen wel.
0 0
goajaxgo
Allemaal weer reacties van: dat halen we wel even. Zullen we wel minstens 2 x moeten scoren en da's al moeilijk zat. De 0 houden lijkt me gezien de voorafgaande wedstrijden niet waarschijnlijk.
2 -1
Engeltje
Precies dit
0 0
arigold
Weer loeren op onze corners en dan een counter plaatsen, beter nemen we corners gewoon kort als Schuurs/Huntelaar niet in de basis staan. Lok ze uit de tent vanuit balbezit.
1 0
JanBiesbos
Corners kort en dan hard de vijf meter in rossen, dan valt ie vanzelf een keer in het doel door afketsen, handbal , kjh die er tegen aanloopt , eigendoelpunt ....
1 0
Rhythim
Alsof wij niet weten hoe jullie het gaan aanpakken
0 0
Ajacied33
Even OT: Rosenborg scoort net de 1-0 En wordt live uitgezonden op Ziggo. Ik was benieuwd naar die Olmo
0 0
geronimo
Dit is een hele slimme coach , ben er niet gerust op
6 -1
MM1974
ik ook niet,maar ja als ik het zeg krijg ik veel minnetjes:)
1 0
Hollister
Snel scoren om de mentale weerbaarheid te breken
2 0
Hollister
Hoe zij gaan spelen is denk ik niet zo heel lastig te raden? Bus1 van 5 man, bus 4 er vlak voor en dan heel dicht daarvoor nog 1 mannetje... en maar gokken op dat ene kansje dat altijd voorbij komt om te scoren
2 0
TOOL
Volle bak erop klappen en compleet wegspelen! Gaan we gewoon halen.
1 -1
Ajacied33
Ja joh, wordt een vrij simpele overwinning. Ben totaal niet nerveus
0 -1
Fnatic
Weet iemand of Barcelona U19 Ajax U19 ergens wordt uitgezonden?
0 0
IboAFCA
YouTube-kanaal van FC Barcelona!
3 0
Fnatic
Thanks, is dat de Live coverage of the presentation of the Johan Cruyff Stadium van 8.30 PM?
0 0
IboAFCA
Geloof het wel, wedstrijd begint iig om 9 uur
1 0
ram
Ik ben best nerveus eigenlijk.. In onze vorm wordt het heel lastig om twee keer te scoren, als zij een goaltje maken. En de kans dat ze een goal maken is volgens mij best groot...

Ik hoop echt dat Erik het wat normaler gaat neerzetten en in ieder geval Martinez en Blind omwisselt.
1 -1
Ajaxxxisdebeste
Als Ajax de kansen gewoon benut had dan was het met 0-3 naar huis gegaan.
1 -1
JanBiesbos
Statisch gezien gaan nerres en Ziyech scoren. Tadic waarschijnlijk ook. Zet die maar vast op wedstrijd formulier. Als kjh speelt ook word 3-1 of 4-1
0 0
ram
Heb je nog meer drogredenen?
0 0
Schip
Is ook echt een grote wedstrijd tegen een zeer gemotiveerde tegenstander. Eentje zonder naam, dat geeft ze een ideale positie.

Jammer dat Donny niet meedoet, die staat er eigenlijk altijd in dit soort beladen duels. Tadic behalve de pingels nog weinig van gezien. Ziyech heeft die drive, maar voor echte vorm is het na een lang seizoen nog vroeg, Neres is vrijwel uit vorm net als Mazraoui.

Hunter moet het gaan doen.
2 0
Fnatic
Gaat twee bussen parkeren, hopen op een fout van Ajax en vindt daarna dat hij een fantastische trainer en een tactisch meesterbrein is.
0 -2
ram
Nou ja... dat is toch ook niet zo gek tegen een halve finalist Champions League.
1 0
Fnatic
Is ook zo, maar het is niet gek dat we het zo moeilijk hebben tegen clubs die zich ingraven en niet willen voetballen. Ze hopen gewoon op een fout en een lucky goal, dat kan je ook tactiek noemen.
1 0
ram
Dat is inderdaad gewoon tactiek. Ik hou er ook niet van hoor. Maar het is wel profvoetbal waar winst belangrijk is.

Maar ergens vind ik ook dat wij dan maar zó goed moeten zijn dat we erdoorheen komen. Als dat niet zo is, zijn we blijkbaar toch niet zo goed. Zo is het ook toch?
2 0